סיכמוש...

ZoHaRoT

New member
סיכמוש...../images/Emo13.gif

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שבוע טוב!:]

ZoHaRoT

New member
מסכמת...

היום הכי טוב בשבוע: שלישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: כיף עם חברים:] ספר השבוע: לקסיקון השדים. מומלץ. סרט השבוע: החבר'ה האחרים. לא משהו, אבל זה הסרט שראיתי:p סדרת השבוע: הפיג'מות. עוד מעט supernatural שיר\דיסק השבוע: עיברי לידר- "להבין את המים" ציטוט השבוע: -- תמונת השבוע:

שלגיה 14

New member
כיף עם חברים!!!!!

איזה כיף
ואני לא מכירה את השיר, אבל נשמע מעניין...

שיר m

Well-known member
../images/Emo42.gif

היום הכי טוב בשבוע: מסכימים איתי שהימים קצת התבלבלו השבוע, כן? הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אה ספר השבוע: "כל מה שנהרס כל מה שנשרף" סרט השבוע: אין סדרת השבוע: דקסטר
וזה יהיה ככה במשך החודשים הקרובים. שיר\דיסק השבוע: כל הדיסק של רן שפירא ציטוט השבוע: "אם הייתי אחר הכל היה יותר קל" (אין- רן שפירא) תמונת השבוע:
שבוע מצויין!

:)

היום הכי טוב בשבוע: שני, שלישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: יום הולדת ספר השבוע: סרט השבוע: "זוהי סדון"
סדרת השבוע: "נשות קבע" שיר\\דיסק השבוע: "באנו לעשות שמח" ציטוט השבוע: "יש לי היום יום הולדת".. חפרתי לכולם ב- 28.9.... תמונת השבוע: מהיום הולדת שבוע טוב:)

ranch22

New member
סיכום...

היום הכי טוב בשבוע:כנראה ששני, אבל בתכלס' שום יום לא היה ממש טוב הדבר הכי טוב שקרה השבוע:הודעות פרטיות. ספר השבוע: "שתיקתה של סוף" סרט השבוע:- סדרת השבוע:- שיר\דיסק השבוע:"איתי-קרן פלס" ציטוט השבוע:- תמונת השבוע:- אה, ואם אני זוכרת נכון לא עשיתי סיכום בשבוע שעבר, אז רק אודיע שיש לי אחיין חדש שהייתה לו ברית בשישי שעבר ושמו בישראל הוא דניאל... :)

ZoHaRoT

New member
שיר יפה.

אבל אני כבר לא יכולה לשמוע את טיילור... חרשתי על השירים שלה יותר מדי...

שיר m

Well-known member
../images/Emo45.gif בדיוק מה שרציתי להגיד

מזל טוב ואיזה שם יפה

../images/Emo54.gif

היום הכי טוב בשבוע: ראשון ומוצ"ש
הדבר הכי טוב שקרה השבוע: טיול לילי עם שני החברים הטובים שלי. ספר השבוע: מר ורטיגו. מעולה! סרט השבוע: ראיתי את הנסיכה הקסומה בפעם הראשונה בחיים שלי, אחרי שכולם לחצו עליי לראות.
סדרת השבוע: ד-ק-ס-ט-ר!
כמה חיכיתי. סוף סוף... שיר\דיסק השבוע: HURTS - Wonderful Life ציטוט השבוע: Don't let go, never give up, it's such a wonderful life. תמונת השבוע: תמונה מהטיול הלילי בוואדי

למעלה