סיכות ו...?

סיכות ו...?

למישהו יש מושג איפה אני יכולה להשיג סיכות כאלה ששמים לתיק. אין חיפשתי בתומר בדיזינגוף בכל מקום אפשרי. אולי למישהו יש ורוצה למכור לי? באותה הזדמנות אני אשאל אם מישהו יודע איפה אני יכולה הלשיג חולצות ופאטצ'ים, פוסטרים וכל דבר דומה....ואם יש למישו למכור אז גם טוב.

California Girl

New member
אהממ

זה לא בדיוק המקום לשאול.. אבל בתומר כן יש (הסתכלת טוב ולא ראית או שפשוט לא מצאת מה שחיפשת?) אולי בלייטוויב יש.. ואני זוכרת שקניתי סיכות של סקייט וכאלה בהפנינג בת"א.. במין מרכז ממש קטן כזה שקוראים לו משהו דן.. בצפון ת"א אם אני לא טועה. בעיקרון את יכולה להזמין גם מהאינטרנט. יש חנות מיוחדת לפאצ'ים איפשהו גם ליד דיזינגוף.. חנות קטנה כזאת באמצע הרחוב. יש שם פאצ'ים של נירוונה נראה לי ועוד כלמיני.. אבל אני לא יודעת מיקום מדויק

N 1 F 8 R 2

New member
החנות הזאת של הפאצ'ים

קוראים לה PATCH SHOP היא בקינג ג'ורג' או שנקין לא זוכרת.. ואין שם פאצ'ים יפים..

B182

New member
אנשים אנשים אנשים

יש לנו פה את המפעל הציוני לסיכות של להקות פאנק למה להרחיק עד תל אביב..(חחח ממש רחוק) זה הקישור www.gutzy.com/sikot תסתכלו שם בקטלוג אבל הזה שאחראי הוא דיי בחו"ל עד אמצא נובמבר ככה אז מי שמעוניין יפנה אליי ואני אתן לו איסי של מישהו שמחזיק חלק מהסיכות (יש לו של בלינק) אבל רק במקרה שזה דחוף אחרת תשלחו מייל לכתובת שיש שם מקווה שעזרתי :) נ.ב.- יש לי שלושה פאטצ'ים של בלינק..נה נה בננה...חחחח

B182

New member
מממ

שניים מלונדון ועוד אחד אין לי שמץ מאיפה... אבל כמו שאמרתי יש בארץ...אם מישהו רוצה שלחו לי מסר...שלושה שקלים לאחד

Lee G1

New member
אמ.... אם את\ה

גר\ה בירושלים אז יש בתרינד במרכז העיר סיכות של בלינק וכל מני להקות ב3 ש"ח...

DCBA3

New member
סיכות

שלח לי את האיסיקיו של האיש השני שיש לו את הסיכותאני רוצה לעשות הזמנה. איסיקיו 152666741 אימיל [email protected]

B182

New member
אמרתי לכם כבר...

הוא לא בארץ! סבלנות! ואם זה מאיזשהי סיבה דחוף למישהו תפנו אליי במסר

למעלה