סיכות בטחון של gutterman

chayahd99

New member
סיכות בטחון של gutterman

לפני חודש וקצת שאלתי לגבי סיכות הבטחון המעוקלות של Gutterman. החורים אכן נעלמו בכביסה אבל מה שמאוד הפריע לי זה שבחלק מהסיכות הקצה החד היה מושחר כמו מפיח, אבל לא משהו שיורד עם טישו. נעיצת הסיכה בשמיכה לכלכה את 2 הצדדים (טופ וגב). בכביסה הלכלוך נעלם ברובו אך עדיין נשארו קצת סימנים. לא כל הסיכות היו מלוכלות כך אך יש לי עוד חבילה אחת סגורה שעוד לא פתחתי ודי מתסכל אותי להשתמש בסיכות שמלכלכות את השמיכה. אני מתלבטת מה לעשות. מישהי נתקלה בבעיה הזו בעבר
חשבתי לשלוח ל - Gutterman מייל תלונה אך טרם מצאתי אתר שלהם.

חרוזית1

New member
חיה אני משתמשת בסיכות ביטחון שמלבישים

עליהם מגן מפלסטיק יש גם מברג מיוחד שבו סוגרים ופותחים את הסיכות מצרפת תמונה המגן שומר על האצבעות כאשר מחברים כמות סיכות גדולה וגם מקל מאד את הנעיצה והשחרור מאחר והן מיוחדות לקווילט הן נמכרות בחנויות המיוחדות לקווילט בחנות פרפומריה פשוטה לא תמצאי אותם

chayahd99

New member
פטנט מדליק

מעולם לא ראיתי כזה דבר. בכל מקרה, הסיכות בהן אני השתמשתי מיועדות לשמיכות טלאים והן נמכרות ע"י Gutterman בדיוק לצורך זה. אני פשוט מתלבטת אם יש טעם לנסות ולהתלונן.

אני הייתי מתלוננת.

חיה הי, לי יש את הסיכות האלו ומעולן לא נתקלתי בבעיה כזו. שחור, פיח... מוזר. ממליצה כן להתלונן. ראשית כדי שיבדקו האם מה שרכשת הוא מסדרת ייצור שנפסלה מאוחר יותר בגלל ריבוי תלונות, ושנית, אולי יוכלו להסביר לה מהו החומר שהם חושבים שזה, וכך תוכלי לטפל גם מבחינת כביסה ואפקטיביות מקסימלית לניקיון...ואולי אולי- ישלחו גם 2 חבילות תקינות, ואת אלו תשליכי לפח. אני הייתי כותבת ומתלוננת ואולי אף שולחת סיכה או שניים לבדיקתם. בלה אלון בד ועוד...יוצרים בטלאים

למעלה