סיכונים לתורמת

מצב
הנושא נעול.

אירה80

New member
סיכונים לתורמת

סיכונים לתורמת
שלום לכולם, האם מישהו יודע בדיוק מה הם הסיכונים לתורמת? הנני שוקלת לבצע תרומה ולא מצליחה לקבל תשובות מדוייקות מה הסיכונים ? מה הסיכון לסרטן או להריון עתידי אם מישהי או מישהו יודע אשמח לאינפורמציה מפורטת תודה רבה ובהצלחה

tuttifrutti

New member
ברוכה הבאה לפורום!

סיכונים לתורמת
שלום לכולם, האם מישהו יודע בדיוק מה הם הסיכונים לתורמת? הנני שוקלת לבצע תרומה ולא מצליחה לקבל תשובות מדוייקות מה הסיכונים ? מה הסיכון לסרטן או להריון עתידי אם מישהי או מישהו יודע אשמח לאינפורמציה מפורטת תודה רבה ובהצלחה
ברוכה הבאה לפורום!
מאיפה נתחיל? באיזה מסגרת את שוקלת לתרום ביצית? עצם תרומת הביצית לא מהווה שום סיכון בריאותי או אחר. הרי בארץ לא כל כך תורמים ביציות. החוק מתיר תרומת ביצית רק למי שכבר בעצמה עוברת טיפול פוריות של הפרייה חוץ גופית. מה שאומר שהשאלה צריכה להיות מהם הסיכונים שבטיפולי פוריות, וזה כבר סיפור אחר...... עצם חוסר הפוריות מהווה סיכון בריאותי, ז"א יש סיכון להרות וללדת, אבל יש גם תרומה לבריאות האשה. בעיקר הפחתה בסיכון לסרתנים באיברי הרביה. נשמח לשמוע עוד עליך וכוונותיך ובהתאם נוכל לעזור. וכל הכבוד על הרצון לעזור! ובהצלחה!

רוית ב

New member
אירה

סיכונים לתורמת
אירה
אני מקווה שאני לא טועה ויש לי הרגשה ככה..המממ שמת מודעה בפורום פונדקאות על התכנית של מיקי חיימוביץ בערוץ 10 שאת מחפשת בנות לתכנית ועכשיו אני קולטת שפה את מבקשת לקבל מידע לפחות תהיי הוגנת , כי אם את לא באמת רוצה לתרום ביציות ואת בטח כבר יודעת שזה לא חוקי במדינת ישראל רק נשים שעוברות IVF יכולות לתרום, ואת רוצה מידע תכתבי את האמת ויענו לך. להגיד שאת רוצה לתרום ביציות אבל לחפש מידע בשביל תכנית לטלויזיה זה שני דברים שונים. אם את רוצה מידע על שני הדברים אני אשמח לתת לך מידע הוגן ונכון אבל רק ממניעים שבאים מהאמת. שוב מתנצלת אם אני טועה בך ובמניעים שלך זהו פורום רגיש מאוד ואינטימי מאוד משחק ברגשות של אנשים הוא לא הדרך לתחקירנות. קחי לתשומת ליבך.

אדוינה

New member
תודה רוית.גם אני חושדת באירה כעת..

אירה
אני מקווה שאני לא טועה ויש לי הרגשה ככה..המממ שמת מודעה בפורום פונדקאות על התכנית של מיקי חיימוביץ בערוץ 10 שאת מחפשת בנות לתכנית ועכשיו אני קולטת שפה את מבקשת לקבל מידע לפחות תהיי הוגנת , כי אם את לא באמת רוצה לתרום ביציות ואת בטח כבר יודעת שזה לא חוקי במדינת ישראל רק נשים שעוברות IVF יכולות לתרום, ואת רוצה מידע תכתבי את האמת ויענו לך. להגיד שאת רוצה לתרום ביציות אבל לחפש מידע בשביל תכנית לטלויזיה זה שני דברים שונים. אם את רוצה מידע על שני הדברים אני אשמח לתת לך מידע הוגן ונכון אבל רק ממניעים שבאים מהאמת. שוב מתנצלת אם אני טועה בך ובמניעים שלך זהו פורום רגיש מאוד ואינטימי מאוד משחק ברגשות של אנשים הוא לא הדרך לתחקירנות. קחי לתשומת ליבך.
ששאלתה לא תמימה ...
אם החשד נכון,הרי שגם אני מצטערת על הדרך שבחרה להשגת אינפורמציה. פשוט חבל. אני מצידי אנסה לברר את העניין,וסליחה מראש אם טעינו ,אם כי צירוף המיקרים וסמיכות ההודעות נראה חשוד ביותר. זה מלמד אותנו אנשי הפורום מדוע צריך, ומדוע אנו מבקשים מגולשים חדשים שיזדהו ויספרו על עצמם. אנו משתדלים לשמור כאן על פרטיות הגולשים ככל שניתן.ותודה על שיתוף הפעולה.

מירבי*

New member
זו לא היא!!

ששאלתה לא תמימה ...
אם החשד נכון,הרי שגם אני מצטערת על הדרך שבחרה להשגת אינפורמציה. פשוט חבל. אני מצידי אנסה לברר את העניין,וסליחה מראש אם טעינו ,אם כי צירוף המיקרים וסמיכות ההודעות נראה חשוד ביותר. זה מלמד אותנו אנשי הפורום מדוע צריך, ומדוע אנו מבקשים מגולשים חדשים שיזדהו ויספרו על עצמם. אנו משתדלים לשמור כאן על פרטיות הגולשים ככל שניתן.ותודה על שיתוף הפעולה.
זו לא היא!!
אחרי ברור עם אירה התחקירנית, לא מדובר בה באופן מוחלט. שבוע טוב לכולם.

אדוינה

New member
תודה מירבי,אך אני עדיין לא משוכנעת.

זו לא היא!!
אחרי ברור עם אירה התחקירנית, לא מדובר בה באופן מוחלט. שבוע טוב לכולם.
תודה מירבי,אך אני עדיין לא משוכנעת.
בכל אופן בתשובה לאירה, אני רוצה עוד להוסיף שגם אם התהליך יתאפשר ויתבצע בחו"ל,אני וגם עוד הרבה מטופלות בהווה ובעבר ,לא היינו הולכות לטיפול בתרומה תוך ידיעה ברורה של זהות התורמת. לדעתי זה לא נכון גם לתורמת וגם לנתרמת. זוהי החלטה מושכלת שהתקבלה גם ע"י משרד הבריאות בישראל ובעוד מדינות רבות שדורשות שהתרומה תהיה אנונימית.

חייבת לענות, רק מפני ששאלת!!

סיכונים לתורמת
ומגיעה לך תשובה, גם אם פועלת באופן לא ישיר.. הסיכונים לתורמת - שווי ערך לכל סיכון של בחורה בטיפולי פוריות IVF. היו הרבה נסיונות ותחקירים של נשים אשר חלו וטענו שהטריגר היה הטיפולים. אני מאמינה שעדיין אין מספיק מחקרים בעניין.. השאלה: מה הם סדרי עדיפויות שלך? עזרה לאחרים? כסף? (כי בהרבה עניינים בחיים שלנו, אנחנו חיים בסיכון = ולוקחים סיכונים.. ותחשבי על זה: תאונות, מלחמות חסרות טעם, עישון, אוכל של המאה 21, נפש לא רגועה וכו' וכו'... זהו, אני, אם הייתי יודעת בגיל צעיר יותר על כל התהליך, הייתי רצה ועושה הכל בכדי לתרום בידיעה שעזרתי למימוש דבר כל כך בסיסי ועזרה לזוג (או לא) להביא ילדים!! וכך הייתי מאוד עוזרת לכולם!....

אירה80

New member
שלום

ומגיעה לך תשובה, גם אם פועלת באופן לא ישיר.. הסיכונים לתורמת - שווי ערך לכל סיכון של בחורה בטיפולי פוריות IVF. היו הרבה נסיונות ותחקירים של נשים אשר חלו וטענו שהטריגר היה הטיפולים. אני מאמינה שעדיין אין מספיק מחקרים בעניין.. השאלה: מה הם סדרי עדיפויות שלך? עזרה לאחרים? כסף? (כי בהרבה עניינים בחיים שלנו, אנחנו חיים בסיכון = ולוקחים סיכונים.. ותחשבי על זה: תאונות, מלחמות חסרות טעם, עישון, אוכל של המאה 21, נפש לא רגועה וכו' וכו'... זהו, אני, אם הייתי יודעת בגיל צעיר יותר על כל התהליך, הייתי רצה ועושה הכל בכדי לתרום בידיעה שעזרתי למימוש דבר כל כך בסיסי ועזרה לזוג (או לא) להביא ילדים!! וכך הייתי מאוד עוזרת לכולם!....
שלום
שלום לכולן שלחתי את זה במסר לרוית ורק לאחר מכן ראית את כל ההודעות והחשדות אני מבינה שיש צירוף מקרים ויש מישהי מהטלויזיה שקוראים לה אירה אני מתנצלת על אי הנעימות שבטח חשתן כשחשבתן שזה מה שזה אבל אני באמת לא מהטלויזיה גם נראה לי שהאירה ההיא הייתה משנה שמה, לא(?) נתבקשתי לעזור לזוג אנשים יקרים לליבי אולי הפניה לפורום הזה אינה הכתובת בכל, אמא בקרוב, אופן תודה על האינפורמציה, כבר פניתי לעוד גופים וקיבלתי עוד תשובות שיהיה בהצלחה אירה

עדיף לתרום בחיים ולחיים

שלום
שלום לכולן שלחתי את זה במסר לרוית ורק לאחר מכן ראית את כל ההודעות והחשדות אני מבינה שיש צירוף מקרים ויש מישהי מהטלויזיה שקוראים לה אירה אני מתנצלת על אי הנעימות שבטח חשתן כשחשבתן שזה מה שזה אבל אני באמת לא מהטלויזיה גם נראה לי שהאירה ההיא הייתה משנה שמה, לא(?) נתבקשתי לעזור לזוג אנשים יקרים לליבי אולי הפניה לפורום הזה אינה הכתובת בכל, אמא בקרוב, אופן תודה על האינפורמציה, כבר פניתי לעוד גופים וקיבלתי עוד תשובות שיהיה בהצלחה אירה
עדיף לתרום בחיים ולחיים
יש השוקלים לתרום במותם אברים להצלת אחרים. ויש התורמים בחייהם, ולאו דווקא משיקולים כספיים. אילו הייתה ניתנת בידי ההזדמנות, והיה בידי המידע שיש בידי כיום כשהייתי צעירה, אני חושבת שהייתי תורמת בחיים, ועבור החיים.

../images/Emo220.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo211.gif

סיכונים לתורמת
היום ב-
אנשים

לרגל צאת דיסק אוסף כפול משיריה, נורית הירש תגיע הערב בשעה 17:00 ל-BlogTv ותענה לשאלות הגולשים. שרשרו שאלות כבר עכשיו בפורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=347&msgid=83598106
מחתנים את הצפון הערב, בשעה 20:30, תוכלו לצפות בשידור חי ב-BlogTV בחתונה הגדולה שנעשתה עד היום בישראל! http://www.tapuz.co.il/wedding/
גם האבקות וגם מסיבה- אירוע ההאבקות הגדול של הקיץ: "סאמר ספלאש 5" ייערך היום בהרצליה. כל הפרטים בפורום היאבקות WWE http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=13&msgid=83758230
איציק רצימור, מטפל בפרחי באך, יגיע מחר, יום שלישי 15.8, בשעה 18:00 לאירוח Live ב-blogTV איציק ידבר על טיפול בלחצים של הורים ותלמידים לקראת העליה לכתה א´ והחזרה לבית הספר. שרשרו את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=310&msgid=83812636
רוצים כרטיס לסרט "מישהו לרוץ איתו"? תפוז
אנשים
וחברת סרטי יונייטד קינג מזמינים אתכם לזכות בכרטיס לסרט הישראלי המצליח אם רק תספרו לנו עם מי הייתם הכי רוצים לרוץ ולאן? אז למה אתם מחכים? שתפו אותנו בפורום קולנוע ישראלי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=932&msgid=83764614
Flix לסיום- קבלו את מופע הפלסטלינה של "pharaoh08" http://www.tapuz.co.il/flix/showVideo.asp?m=908635

מצב
הנושא נעול.
למעלה