ברוכה הבאה לפורום!סיכונים לתורמת
שלום לכולם, האם מישהו יודע בדיוק מה הם הסיכונים לתורמת? הנני שוקלת לבצע תרומה ולא מצליחה לקבל תשובות מדוייקות מה הסיכונים ? מה הסיכון לסרטן או להריון עתידי אם מישהי או מישהו יודע אשמח לאינפורמציה מפורטת תודה רבה ובהצלחה
אירהסיכונים לתורמת
שלום לכולם, האם מישהו יודע בדיוק מה הם הסיכונים לתורמת? הנני שוקלת לבצע תרומה ולא מצליחה לקבל תשובות מדוייקות מה הסיכונים ? מה הסיכון לסרטן או להריון עתידי אם מישהי או מישהו יודע אשמח לאינפורמציה מפורטת תודה רבה ובהצלחה
תודה רוית.גם אני חושדת באירה כעת..אירה
אני מקווה שאני לא טועה ויש לי הרגשה ככה..המממ שמת מודעה בפורום פונדקאות על התכנית של מיקי חיימוביץ בערוץ 10 שאת מחפשת בנות לתכנית ועכשיו אני קולטת שפה את מבקשת לקבל מידע לפחות תהיי הוגנת , כי אם את לא באמת רוצה לתרום ביציות ואת בטח כבר יודעת שזה לא חוקי במדינת ישראל רק נשים שעוברות IVF יכולות לתרום, ואת רוצה מידע תכתבי את האמת ויענו לך. להגיד שאת רוצה לתרום ביציות אבל לחפש מידע בשביל תכנית לטלויזיה זה שני דברים שונים. אם את רוצה מידע על שני הדברים אני אשמח לתת לך מידע הוגן ונכון אבל רק ממניעים שבאים מהאמת. שוב מתנצלת אם אני טועה בך ובמניעים שלך זהו פורום רגיש מאוד ואינטימי מאוד משחק ברגשות של אנשים הוא לא הדרך לתחקירנות. קחי לתשומת ליבך.
זו לא היא!!תודה רוית.גם אני חושדת באירה כעת..
ששאלתה לא תמימה ...
אם החשד נכון,הרי שגם אני מצטערת על הדרך שבחרה להשגת אינפורמציה. פשוט חבל. אני מצידי אנסה לברר את העניין,וסליחה מראש אם טעינו ,אם כי צירוף המיקרים וסמיכות ההודעות נראה חשוד ביותר. זה מלמד אותנו אנשי הפורום מדוע צריך, ומדוע אנו מבקשים מגולשים חדשים שיזדהו ויספרו על עצמם. אנו משתדלים לשמור כאן על פרטיות הגולשים ככל שניתן.ותודה על שיתוף הפעולה.![]()
תודה מירבי,אך אני עדיין לא משוכנעת.זו לא היא!!
אחרי ברור עם אירה התחקירנית, לא מדובר בה באופן מוחלט. שבוע טוב לכולם.
חייבת לענות, רק מפני ששאלת!!סיכונים לתורמת
שלוםחייבת לענות, רק מפני ששאלת!!
ומגיעה לך תשובה, גם אם פועלת באופן לא ישיר.. הסיכונים לתורמת - שווי ערך לכל סיכון של בחורה בטיפולי פוריות IVF. היו הרבה נסיונות ותחקירים של נשים אשר חלו וטענו שהטריגר היה הטיפולים. אני מאמינה שעדיין אין מספיק מחקרים בעניין.. השאלה: מה הם סדרי עדיפויות שלך? עזרה לאחרים? כסף? (כי בהרבה עניינים בחיים שלנו, אנחנו חיים בסיכון = ולוקחים סיכונים.. ותחשבי על זה: תאונות, מלחמות חסרות טעם, עישון, אוכל של המאה 21, נפש לא רגועה וכו' וכו'... זהו, אני, אם הייתי יודעת בגיל צעיר יותר על כל התהליך, הייתי רצה ועושה הכל בכדי לתרום בידיעה שעזרתי למימוש דבר כל כך בסיסי ועזרה לזוג (או לא) להביא ילדים!! וכך הייתי מאוד עוזרת לכולם!....
עדיף לתרום בחיים ולחייםשלום
שלום לכולן שלחתי את זה במסר לרוית ורק לאחר מכן ראית את כל ההודעות והחשדות אני מבינה שיש צירוף מקרים ויש מישהי מהטלויזיה שקוראים לה אירה אני מתנצלת על אי הנעימות שבטח חשתן כשחשבתן שזה מה שזה אבל אני באמת לא מהטלויזיה גם נראה לי שהאירה ההיא הייתה משנה שמה, לא(?) נתבקשתי לעזור לזוג אנשים יקרים לליבי אולי הפניה לפורום הזה אינה הכתובת בכל, אמא בקרוב, אופן תודה על האינפורמציה, כבר פניתי לעוד גופים וקיבלתי עוד תשובות שיהיה בהצלחה אירה
סיכונים לתורמת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.