סיכון

Liorking

New member
סיכון

אני חושב אולי לקנות את המשחק ואני צריך פרטים על חנויות, מחירים וסוגים שונים של המשחק (וגם המלצות שלכם).

jack of hearts

New member
נראה לי

אם אתה מחפש דווקא את סיכון, אני יודע שהוא נמצא כמעט כל חנות צעצועים. כפר השעשועים וכאלה... עולה בערך 150 שקל. לסיכון אין ממש גרסאות שונות מעבר למשחק המקורי וגרסאות 2210AD (סיכון עתידני) וGodStorm (פנטזיה ואלים). אם אתה רוצה מידע לגבי הסיכון האחרים, יש את אתר Freak.co.il שמחזיקים את המשחקים. אבל אם אתה מעוניין במשחק מלחמה קצת יותר רציני - אין מה לעשות, סיכון הוא לא המשחק הכי מתוחכם - אז יש הרבה אחרים ממשחקי המלחמה הקלים כמו Memoir 44, BattleLore, Wizard Kings שהם לא מאוד מסובכים. דרך משחקים בינוניים כמו Game of Thrones או Anktike ועד משחקי מלחמה כבדים יותר כמו War of the Ring ו - Axis and Allies. מכיוון שהרבה אנשים מגיעים לפורום ומבקשים מידע לגבי משחקים ישנים או איפה אפשר להשיג ככה וככה, אם לא יהיה לך איכפת לענות על כמה שאלות, נודה מאוד. איך הגעת לפורום ? למה אתה מחפש את המשחק ? אם היית רוצה לראות/לשחק במשחקים יותר מורכבים מהמשחקים הישנים שהיו בארץ - סיכון, הרמז, בית מלון וכאלו ? יונתן

Liorking

New member
טוב

אני אענה על השאלות: איך הגעתי לפורום? אני ממילא רשום בתפוז אז נכנסתי גם לפורום הזה. אני מחפש את המשחק כי בא לי להזמין חברים וחשבתי אולי לשחק גם סיכון ולא רק מונופול. כל משחק אצלי מתקבל.

urielson

New member
אני מזמין אותך לגלות

עולם של משחקי לוח חדשים מודרניים מענינים ומרתקים!! עליך לבחור תחום אהוב, אני בטוח שהותיקים ממני יוכלו להמליץ בכל תחום משחק ראשוני לחדשים בתחום, ולא הכוונה למשחק שאחרי שתהייה ותיק לא תשחק בו יותר אלא הכוונה למשחק עם חוקים קלים ופשוטים יחסית למשחקים הכבדים משהו שימשוך אותך לעולם הזה של משחקי הלוח. החלוקה המאוד גסה של התחומים השונים היא: משחקי סחר משחקי מלחמה משחקי פנטזיה וכן יש תחומים חופפים תסמן את התחום המעודף עליך תשאל שאלות ויהיו פה מספיק חבר'ה שיתנו תשובות בהצלחה!!!

ycyclop

New member
עוד קצת מידע שצריך

לכמה שחקנים, איזו רמת מורכבות, אורך משחק ישנם כל כך הרבה דברים מענינים קצת דוגמאות ומדיע באתר האיגוד www.boardgames.co.il

מבחר חדש ומרתק של משחקים

קיים היום בארץ. תוכל להכנס לאתר האינטרנט שלנו (www.silverstars.co.il) למחלקות משחקי לוח וקלפים, ולהתרשם. קיימים כיום בארץ משחקים מסוג ורמה שלא מוכרת לציבור הרחב כאן, אבל כבר עשו מהפכה בחו"ל. תוכללמצוא באתר שלנו גם כמה מהם שתורגמו כבר לעברית, ויבטיחו לך ולחבריך הנאה רבה יותר מסיכון או מונופול. אני בטוח שחברי הפורום יוכלו וישמחחו לכוון אותך למשחק מתאים בהתאם לצרכייך. ברוך הבא לעידן המודרני! בברכה, כוכבי כסף

למעלה