"סיכון מחושב"...

Psycho BuZZ

New member
"סיכון מחושב"...

אני מאמין שרובכם ראיתם ת'סרט...
קיצר, יש עכשיו אותו ב-yes 1, כנראה בשידור חוזר מאתמול, וסתם, מתוך שעמום, אני רואה את זה בפעם ה-20, ועכשיו מעניין אותי הפסקול של זה... חוץ מהשיר (הטוב ביותר אי פעם לדעתי) של קוליו "Gangsta's Paradise" אני לא מכיר אף שיר משם, ופשוט אני צריך את רשימת השירים מהפסקול כדי להוריד... יש למישהו???

Sister G

New member
לחברה שלי יש את הפסקול

אבל אנ לא זוכרת איזה שירים יש שם, חוץ מאחד של אחד חמודי עם קול של ילד/בחורה, שקוראים לו immature - ולשיר קוראים feel the funk עכשיו בדקתי עוד כמה שירים מהסרט - ע-נ-ק!!!!!!! I ain't your Hoe אי ןלי מושג של מי זה Problems של Rappin' 4-Tay Having Thangs של Big Mike - גדול! Joy anf Pain של Rob Base יש עוד איזה שיר ששמעתי משהו עם smoking is good או משהו כזה, לא זוכרת בדיוק, אבל זה גם היה שיר טוב.. זה מה שאני יודעת..

depon

New member
קבל את רשימת השירים(4 סך הכל..)

קודם כל.הודעה ראשונה שלי בפורום הזה! בספקול יש רק ארבעה שירים(יכול להיות שאין לי את המלא..) קבל: fantastic voyage mama i am in love wit a gangsta gangstas paradise gangstas paradise-instrumental

HaWk34

New member
אין לך את המלא

הפסקול הוא משהו כמו 12 שירים רוב (כל) האומנים לא מוכרים אבל שירים חמודים חידוש כזה של Respect של ארית'ה פרנקלין ועוד כל מיני שירים קליטים יש לי את הדיסק אבל אני לא מוצא את העטיפה....

EmGee

New member
חחח ברוך הבא אבל זה לא הפסקול

של הסרט, זה הסינגל של גאנגסטר'ס פרדייס, שהשיר העיקרי בו הוא חלק מהפסקול.

למעלה