סיכון לא צפוי

עד כמה שידוע לי אין קשר בין עקיצת

דבורה להכשות נחשים או אפילו עקיצות של חרקים אחרים. כך שאין לך סיבה להיכנס ללחץ.

naja

New member
../images/Emo5.gif

ציטוט מהכתבה-"הוא הצליח לתפוס את הנחש בידיו והלך בכוחות עצמו לאמבולנס שהוזעק לשטח" על זה כבר נאמר-כשהראש לא פועל כל הגוף סובל..... אבל עזוב את זה, שמת לב שהצפע שבתמונה הוא אחד מהנחשים של יעקב?

GUYLI9

New member
מי זה יעקוב?

אבל איזה קור רוח יש לבן אדם! נחש צפע מכיש אותו והוא תופס אותו בכזות קלילות והולך לאמבולנס!

GUYLI9

New member
ורציתי להוסיף ש-

אם אותי היה מכיש נחש אז כבר מזן הייתי מתעלף... ומי זה יעקב?

יעקב פסח

אסון אקולוגי שחלף מהעולם (משום מה המדע השתמש בידע שלו (שאכן ראוי להערכה) מה שנתן לו לגיטימציה להמשיך לעשות שטויות. מה, אין אנשים טובים בעלי ידע רב?) לא אדם חשוב במיוחד ועכשיו שכבר איננו (אגב ובכל זאת- ז"ל, כדי לא להגזים מידי), עדיף לא לספר על עוולותיו של האסון. היה היה!! נגמר חלף. טוב נו יעקב סלע...

naja

New member
המדע השתמש בידע שלו?

אתה בטוח? נראה לי שגם אתה נפלת בפח והאמנת לכל השטויות והסיפורים שהיו סביבו. לא ידוע לי על שום דבר שהוא חידש למדע ושראוי להערכה. אם אתה יודע משהו אתה מוזמן לספר......

טוב, לא ממש המדע...

אבל מס' מדענים הכירו אותו, והעריכו את הידע שלו. אותי לפחות, מכעיס שידע ובינה נותנים לגיטימציה למעשים. הלך לעולמו?? שיעופף בשלווה בשמיים... במקרה זה באמת עדיף שלא להפריע את מנוחתו.

naja

New member
מוזר.

רוב האנשים הרציניים שאני פגשתי דיי לא העריכו אותו. המעריצים שלו היו בעיקר ילדים קטנים עם ידע מאוד בסיסי אם בכלל בזוחלים. אני לא מכיר מישהו רציני אחד מתחום הזוחלים שהחזיק ממנו יותר מידי.

תתחדש

אבל אני מעדיף לא להכנס לכך, בעיקר מאחר וכיום הם מודים בטעותם. מוזר?? גם לי, רק שאותי זה גם מכעיס. בכלל, כל פעם שאני שומע את השם מתחיל לצאת לי עשן מהאוזניים. אח, פסח, איזה חגים מרגיזים יש ליהודים האלו...

tomdror123

New member
נראה לי...

תקנו אותי אם אני טועה אבל זה נראה הכלאה של ביטיס וצפע אני צודק?? או שאולי יש לי דימיון מפותח ביותר...

שמתי לב לצפע עם הפס

חבל ששמו תמונה של צפע כזה שלא מייצג את הצפעים הנפוצים מבחינת דוגמא. מצד שני זה עדיף על תמונה של פיתון בורמזי...

קצת מוזר לא...

לפי מה שמסופר הוא לא חש כמעט בשום תופעות לוואי,יכול להיות שתי אפשרויות,האחת שהנחש הזריק מעט ערס והשניה היא שהכבאי בעל כושר גופני יוצא דופן...חבר של גיסי הוכש על ידי צפע ואושפז לזמן ממושך עם תופעות לוואי לא קלות...הקאות,צואה,שתן,ועוד...ולעומת זאת הכבאי מאושפז במצב קל,מאד מעניין מה היה שם.

יתכן שמדובר בכמות ארס קטנה

ופחות סביר אבל יש לי הרגשה שזה עדיין יתכן שמדובר על הכשה ריקה שבה לא הוזרק ארס ובבית החולים העדיפו לא ללכת לפי הנהלים ולראות את ההתפתחות ופשוט ישר הזריקו את הנסיוב.

למעלה