סיכומ"ש..

hilary4ever

New member
סיכומ"ש..

איך עבר השבוע? משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: דבר מוזר שקרה השבוע: השבוע מ-1 עד 10: יום השבוע: סלבס השבוע: שיר השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: סדרת/ תוכנית השבוע: מבחני השבוע: בילוי השבוע: תוכניות לשבוע הבא: מסר לאומה: תמונת השבוע:

Aliska7

New member
עונהההה (:)

איך עבר השבוע? מממ..נחמד ביותר :) משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת לדוד שלי משהו רע שקרה השבוע: דפקתי את הדלת במצח שלי :( דבר מוזר שקרה השבוע: לא זכור לי D: השבוע מ-1 עד 10: 9 יום השבוע: רביעי (:) סלבס השבוע: הילאריייי...! שיר השבוע: Kate Nash - Foundation סרט השבוע: השטן לובשת פראדה ספר השבוע: ---- סדרת/ תוכנית השבוע: כמעט מלאכים מבחני השבוע: חופשששששש עכששששששששיו! בילוי השבוע: היומולדת DD: תוכניות לשבוע הבא: עזריאלי, קניון פ"ת, לעשות ת'שיעורים לחופש :S מסר לאומה: כריות עם חלב שליטעעעע...! תמונת השבוע:

hilary4ever

New member
עונה..P:

איך עבר השבוע? נייס..P: משהו טוב שקרה השבוע:חופש.. וטיול משהו רע שקרה השבוע:היו מלא מלא ג'וקים בטיול דבר מוזר שקרה השבוע:הפסדתי כ"מ 3 ימים..:p השבוע מ-1 עד 10: 10 יום השבוע: ראשון - שלישי.. [טיול ].. סלבס השבוע: HELPS<3 שיר השבוע:just dance סרט השבוע: המורדים - המסע אל החלום..P: ספר השבוע: X סדרת/ תוכנית השבוע: קאסי , חשופים.. לא ראיתי הרבה השבוע.. מבחני השבוע: X בילוי השבוע: טיול כוכב..>< תוכניות לשבוע הבא: ללונה פארק , קניון עזריאלי , עם חברתי לפורום הילארי דאף..[אליסה..] מסר לאומה: תצאו לטיול כוכב & ים L ים.. הטיולים השולטים..P: תמונת השבוע:איזה נושית..?!

למעלה