סיכומשבועי

שבועי

משהו טוב שקרה לך השבוע: אילת :] משהו רע שקרה לך השבוע: נהייתי חולה ונגמר אילת.. שיר שלא הפסקת לשמוע: so far - הבנות נחמה התחדשות השבוע: שמלמלמלמלמלה חדשה ויפה, אה וגם משקפי שמש :] תוכנית השבוע: האוס סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: הא? יציאת השבוע: הטיילת האילתית + רמת אלון. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: גל! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: **** :] ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: אינקובטור! תמונת השבוע: ניין :] התוכניות שלי לשבוע הבא: עיר הנוער, סלקום ווליום :] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה :]

NA BoldAs Love

New member
[=

משהו טוב שקרה לך השבוע: נולד לי בן דוד חדש תמקאי חמוד כזה משהו רע שקרה לך השבוע:רופא שיניים שיר שלא הפסקת לשמוע: טכנית הרסתי לעצמי תכרטיס קול אבל להיות של הבנות נחמה התחדשות השבוע שוב בגדים תוכנית השבוע:המפענחת סרט השבוע:פילין מבקשת סליחה ספר השבוע: לא. מאכל השבוע: רביולי יציאת השבוע: המסיבה המטורפת אצל ניב משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:ברית מסיבת סופקיץ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אפאאחד שבוע אחרון לחופש שבוע התבודדות והוללות : ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע:"לא נכוטן אני לא יותר נמוכה ממך זה פשוט הנעליים מנמיכות אותי" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לישון ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה נחמד פלוס

moran916

New member

משהו טוב שקרה לך השבוע: אשכנזולה בית ינאי+ת"א
משהו רע שקרה לך השבוע:ממ אמא..
שיר שלא הפסקת לשמוע:לא שמעתי
התחדשות השבוע: כלום
תוכנית השבוע: לא ראיתי
סרט השבוע:אממ עקרונית הייתי בסרט בת"א אבל הייתי כול כך עיפה שנרדמתי בסרט .. אפילו אין לי מושג איך קראו לסרט..
ספר השבוע: לא
מאכל השבוע:וואי היו כול כך הרבה.. כול השבוע הייתי בM הדרך.. בית הפאנקיק ארומה ושטויות..
יציאת השבוע:קומדי קלאב וואי היה פשוט אדירר
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ווליום
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את כול החברים מעמק חפר אעהאה באלי כבר לראות אותם שובב
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: היו כול כך הרבה חח אין לי כוח לחשוב אפילו..
תמונת השבוע: לא עולה
התוכניות שלי לשבוע הבא:ווליום בצפר? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:וואו אחד הטוביים

furfur23

New member
../images/Emo108.gifעונה../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: נמממ...ראיתי מישהו שרציתי לראות
משהו רע שקרה לך השבוע:לא יודעת
שיר שלא הפסקת לשמוע:lonely day-system of a down
התחדשות השבוע: כלום
תוכנית השבוע: ממ..לא יודעת>< סרט השבוע:לא ראיתי סרטים השבוע
ספר השבוע: לא קראתי ספרים השבוע>< מאכל השבוע:לא אכלתי השבוע..סתם XDDDDDDD ממ...פסטה?
יציאת השבוע:אתמול,עם חברים. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:בני דודים שלי
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כנ"ל ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: 1)נגה:"בואי ניסע לאילת,נלך למצפה התת ימי,ונחזור". 2)-אני:"איפה אנחנו?!בגן עדן?!". -חן:"לא אנחנו בחחלית של קרלו". תמונת השבוע:
אהובי
התוכניות שלי לשבוע הבא:ממ..בני דודים שלי ומממ..זהו נראה לי בינתייםXD ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נחמד

נעומימי

New member
השבוע ../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: שראיתי את אביב פעמיים
וכהן חזררררררררר =] משהו רע שקרה לך השבוע: שלא נסעתי לירושלים
והייתי חולה שוב.
שיר שלא הפסקת לשמוע: In The End- Linkin Park התחדשות השבוע: כרטיס נסיעה באוטובוס
תוכנית השבוע: "האלופה" סרט השבוע: "אהבה בתפריט." [שראיתי עם יסמין בשבוע שעבר
] ספר השבוע: "צופן דה וינצ'י'". מאכל השבוע: הפיצה שאני חולמת עלייה כל לילה לפני שאני הולכת לישון. יציאת השבוע: אביב
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות את אביב, ווליום אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אביב
ושלומי
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "כשהיינו בספינה אחותי שאלה את אמא שלי איך מבדילים בין סינים ליפנים. ואמא שלי אמרה: 'כולם יפנים.'"XD תמונת השבוע: אניסה לאור יום. |אורן
| התוכניות שלי לשבוע הבא: ווליום אולי, לראות את כהן
הארנבוני שלי ואת אביב. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה =]

עדי D

New member
סיכום:)

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמ. לא יודעת לא היה משו מיוחד. משהו רע שקרה לך השבוע: מה שקה ב..שם. ><" שיר שלא הפסקת לשמוע: הבנות נחמה- סואו פאר... התחדשות השבוע: משקפי שמש:) סוףסוף תוכנית השבוע: סמינר מהצופים ווליום כנרת.. סרט השבוע: אממ משו גיבורים קטנים ספר השבוע: - מאכל השבוע: מממממממממממממ קציצה וצ'יפס. כלללל יום. זה מה יש כשאמא ואבא בחו"ל חחחח יציאת השבוע: סיטי הול, מרכז... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ווליום.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כלמני נחמדימוסים בווליום. ואת פוצק
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: 'הו' תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ווליום, סמינר... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif פוצקקקקק../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני אראה אותך$#^%&#$^&*@$&@ אעעעעעעעעעעעעעעעעע$%&@#$%&@&%^!@# איי מיס יו סוו וורי וורי וורי מאץ'

עדי D

New member
מייי טווו פוצקי!!)!)(!&../images/Emo24.gif

נעשה ווליום כיפפ. את יודעת שיש צלמים מערוץ 2 שכל הזמן מתקשרים אלינו ושואלים אם אנחנו רוצים שהם יסתובבו איתנו.. כי הם עושים איזה כתבה על הווליום><" חחחחח

S p r i n g B

New member
למה אני ערה?!../images/Emo122.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הרבה... אבל קניתי סוף סוף את הדיסק האחרון של שייגעצ ("להפסיק לאכול עוגות") והיה בתוכו שובר שאומר שזכיתי בפגישה איתם! אני יפגוש את שייגעצ!!!
משהו רע שקרה לך השבוע: אמממ לא משהו מיוחד
שיר שלא הפסקת לשמוע: חומרים רטובים - ביט 69
התחדשות השבוע: הרבה: תיק, קלמר, מחברת מגניבה שאני עיצבתי ומאחורה יש תמונה של ביט, שתי חולצות מגניבות, פאטץ' של ציפורת, סופג זיעה שכתוב עליו ביטצ' ודיסק של שייגעצ
תוכנית השבוע: חברים
סרט השבוע:השמועה אומרת ש...
ספר השבוע: רודף העפיפונים
מאכל השבוע:גלידת ונניל עוגיות
יציאת השבוע:ת"א
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מכינת שילוב?! אוי ויש לי עוד עבודה במתמטיקה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:מור ובר
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "הרינו שמחים להודיעכם שבנכם\ בתיכם שובצ\ה למסלול א' לכיתה י'9" ואני לא מבינה... למה לעזאזל אתם שמחים?!?!?!?!
תמונת השבוע: יש לי את זה על מחברת :)
התוכניות שלי לשבוע הבא: הופעה
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:זה נראה לי השבוע הכי טוב שהיה לי החופש....

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הלכתי למפגש של הנוע''ל והיו שם מלא אנשים מגניבים והלכתי לראות סימפסון, שוב! D: משהו רע שקרה לך השבוע: לא יודעת, אני רשמית עכשיו בשבוע שאחרי, אני זוכרת רק דברים משמעותיים.. אההה משפצים לנו את המטבח ובינתיים אין לנו מטבח.
שיר שלא הפסקת לשמוע: בטח משהו של מלכת הפלקט, חרישות חרישות.. P:
התחדשות השבוע: שלושה דיסקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תוכנית השבוע: חברים. סרט השבוע: סימפסון. ספר השבוע: אני לא מאמינה שבאמת קראתי ספר השבוע, אני גם הולכת להמשיך אותו.. אני כריסטיאנה פ. מאכל השבוע: קוראסון שוקולד בארומה. יציאת השבוע: המפגש של הנוע''ל!!!!!!!! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יותר נכון מקווה. הופעה של קספר.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אורן ושי?! :O
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: - תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: - ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר.

Xx MaayaN xX

New member
העיקר שהשבוע הזה ניגמר...

משהו טוב שקרה לך השבוע: הרצליה, אביב גפן, סמינר פתיחת שנה. משהו רע שקרה לך השבוע: פתחתי את הסנטר, ניתקענו עם האוטו בדרך מהבית חולים, סמינר פתיחת שנה, לא קיבלתי פ"ח. שיר שלא הפסקת לשמוע: שאגן וואגן- קו-X התחדשות השבוע: סקיני אפור :) ושתי חולצות, עניבת בוגר D: והרבהרבה סקיטלס! תוכנית השבוע: חברים סרט השבוע: לא ראיתי... ספר השבוע: מישהו לרוץ איתו מאכל השבוע: השוקולד של מכבי D: יציאת השבוע: אתמול ליישפרו- אביב גפן. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא מישהו ספציפי בנתיים... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כנ"ל ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: בנדי: "זה סוד האהבה!" תמונת השבוע: תפתחו את זה! זה זז! חחח התוכניות שלי לשבוע הבא: נו כבר שאלתם את זה. אין לי תוכניות בנתיים... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא משו בכלל!

למעלה