סיכום מפגש!
את המפגש של קומונת פאנגרלז אני אסכם בקומונה ההיא,כאן אני אסכם את המפגש של הפורום הזה. אז ככה בצהריים אני ואור טאיצ'ו ישבנו לנו למטה ב 4- כי שמה אין אף אחד ,כשלפתע הופיע בלונדה חמודה ומקסימה והודיעה לנו שמחפשים אותנו,הבלונדה הייתה לא אחרת מאשר ניצן צ'אן,ואני ואור אחרי רבע שעה של התקפלות והכרזה על כך שעלינו לגג,עלינו למעלה כדי לפגוש את כולם. כמו שתוכנן הוצאתי מתיקי את ה"מדבקות" ב "ה" הידיעה, והתחלתי לחלק אותן לאנשים,מסתבר שאנשים אוהבים מדבקות,כי כולם התנפלו עליי עם זה. על הגג של עזריאלי היה צפוף מאוד,אז ניסינו,אני ,אור טאיצ'ו ,ניצן ועוד כמה אנשים להוביל את כולם לקומת 4- בעזרת צעקות "פלוגה 14 אחרי!" ושימוש בחרב המתפרקת שלי. פעם נוספת זה לקח המון זמן,אבל אחרי שכולם ראו מרחוק את השלט העילג שאני ואור- ניי הכנו, כולם הגיעו לבסוף למטה. למטה, קיל הסגידתית,דפנע וניצן העבירו חידון ממש מעניין ושנון על בליצ',אומנם היה המון רעש ולא כולם השתתפו,אבל היה נהדר ,בגלל שזכיתי ^^,עקרונית לדעתי קורל צ'אן ואסף היו צריכים להיות מקום ראשון,כי אסף יודע יותר ממני וקורל צ'אן היתה נחושה יותר.אחרי זה הצטלמנו והיה נהדר למרות שלא זכיתי להצטלם עם אור בצורה שרציתי (אני קופצת לו על הגב בסגנון יאצ'ירו) מחשש לבריאותנו (גומנה סאי ,טאיצ'ו,אני יודעת שאני סכנה לציבור). אחר כך התחלנו לצייר על פלאקאטים והיה נהדר,אריאל מציירת מדהים,דפנע כתבה הערות מצחיקות לעצמה, מלפפון הייתה מקסימה וחביבה,ומישהי ואני לא זוכרת מי,הביטה לי בקלסר ציורים והחמיאה לי.היה נורא נחמד לצייר,NEON TAICHO נתנה לי להצטלם עם האיצ'יגו שלה,איזה יופי! . עקרונית,אחרי שאור והשאר הלכו ל"קומיקס וירקות" נותרנו קבוצה קטנה,שסולקה מהמקום על ידי שומרת מאיימת,שלא נתנה שום הצדקה לכך שהיא סגרה לנו את ההתנחלות. דרך אגב,בכל אותו הזמן,רייבן הייתה סגידתית וחיכתה לראות את הפירסינג של חן שלא קשור לפורום הזה אבל ראוי שיוזכר. קיפע דרך אגב נפלה מהמדרגות ושרדה ללא כל פגיעה. נחזור לסיפורנו,בדרך אל הגג פגשנו את "כפית במצב כפית" וקורל צ'אן התנצלה בפניה,כשהגענו לגג התנחלנו מחדש והתחלתי לספיילר לאנשים שהיו מוכנים לשמוע ספיילור טוב. פגשתי על הגג את קיארית ואת שחר והתחבקנו, המשכתי לספר את המשך המנגה למעוניינים תוך כדי שימוש רב במילה "קיצקץ" ,כמעט הרגתי מישהי מצחוק כשהיא שתתה קולה (הזכרתי כבר שאני מסוכנת לציבור),דיסקסתי עם רייבן על הילדים שיהיו לנו (ג'ינג'ים כמובן),דיברתי גם עם מלפפון על כל מיני תאוריות שלי ודיברתי גם עם המון אנשים שאני לא זוכרת את שמם כי אני זקנה וסנילית. בסופו של דבר אני ואסף קון,הלכנו לרכבת,והיה ממש נחמד כי כל הדרך דיברנו על בליצ' והעלנו כל מיני דיונים מעניינים על הסדרה. היה נהדר!!!!!!!!!!!!! ממש נהניתי,סליחה על כך שברברתי יותר מדי,תודה לכל מי שקרא לי" פוקוטאיצ'ו " זה מאוד חשוב לי ^^. מקווה לעוד מפגשי פורומים רבים כמו אלה,בפעם הבאה המפגש יהיה ארוך יותר זו הבטחה !