סיכומפגש! D:

Jifannit

New member
אותי! בבוקר!

(נו, אותי את זוכרת. איך לו?
) ואני נתתי לך קקטוס בתוך פיל. מתנה קשוחה.
וגםוגם סליחה על הברכה המשורבטת >.> את מבינה, קמתי ב9:00 XD וגםוגם את שמת לב על הפתק שהיה מודבק לעציץ עצמו, האי?

Hinamori

New member
לאלאלאלא ! O:

אני החנ היחידה פה. כל השאר הם חןים. אסוראסוראסור. קוראים לו חן. לא חנ. לא. אני. החנ. היחידה. אף. אחד. לא. חנ. מלבדי. זה השם שלי בלבד !

dark max

New member
אור!!! אני לכעוס עליך ../images/Emo46.gif

למה לא אמרת לי לפני כן שאין שומדבר בקומיקס וירקות?
אבל לא נורא, כי אתי ספיילרה לי בטירוף *_* אני לאהוב ספוילרים
וניסיתי לקנות ממשיהי את ווליום אחד, אבל היא לא רצתה למכור [ברווח של שני שקלים!]
החידון היה מאגניב, חוץ מהקטע שאסף התפרץ כל שניה... אתי היתה הזוכה המאושרת, כמובן
ופגשתי את דפנע הכוסע! היא נמוכה! היא יותר נמוכה ממני! אבל גם יותר יפה ממני... XDD אנביוס הדביקה את מדבקת הזיהוי על התחת, אז כולן החלו להתפוץץ מצחוק ופגשתי את שחר! אחרי *מחשבת* שנתיים? היא הפכה לפאנגירל רצינית
והיו צחוקים! במעלית ניצנע ['הגאונה']רצתה להכניס עוד מישו, אז היא עצבנה כהוגן מישהי אחרת ופגשתי את מלפפון! ואת רייבן [אייתתי נכון?] והיא כל התנשאה
אבל אני סולחת
ופגשתי את מישל! ואת קורל! ואת טומוקו! ואחר כך כולן נעלמו לי חוץ מקורל ופגשתי את קיפי! סופסוף אני מבינה למה כולם סוגדים לה
ואור אמר שמתישהו הוא יהפוך אותי לאדומה!!! אני לסלוח לאור
פגשתי את אפרת, איך יכולתי לשכוח! והיא ודפנה ואור החליפו מדבקות, אז גמאני הצטרפתי
ואור הסכים איתי שאני הקפטנית של יחידה 6, יחד עם ביאקויה
וJIFANNIT, איפה הייתי?
ו... ו... אין לי כוח לכתוב יותר XD

dark max

New member
ממשיכה

פגשתי כם את ויוי, ולקח לי מלא זמן לקלוט שזו היא! וגם הכירו לי אנשים לא מהפורום. אני זוכרת מהם רק את טלי[ה?] ומישהי שמזכירה לי את אנביוס, אבל אני לא זוכרת את השם שלה :-\ והבאתי את הקולה, כמו שאמרתי. אבל השאר [חוץ מאחת] לא הביאו דבר
והתפרענו במינוס 4 ו... *חושבת* ...א *כעבור כמה דקות* היתה גם מישהי ג'ינג'ית *מנסה להזכר בשם, לא מצליחה* עם בובה קאוואית של איצ'יגו D: ואני עוד פעם אפסיק בגלל שיש לי הרבה יותר מידי שיעורי בית...

Neon taichou

New member
סליחה?!

הג'ינג'ית הייתה קורל והבובה הייתה שלי. שלי, את שומעת?!1?!124

MichelleLev

New member
סיכומפגש שלי.

נסעתי לעזריאלי, לבד (סתם סתם, נעמה..).. והגעתי בשלוש ולא מצאתי אף אחד (אפילו שאמרו לי שיש שם הרבה כבר מ11) והתקשרתי לניצנע ופשתי אותה בגג! והיא היתה עם שלט "שיניגמים לכאן" והראיתי לה את אישידה מחזיק מפתחות והיא לקחה לי אותו *בוכה* ואז הוצאתי את מחברת בליץ' שלי וירדנו למינוס 4 ושם איבדתי אותה.. *בוכה יותר חזק* כי עליתי למעלה וחשבתי שמי שנתתי לו אותה יחזיר, אבל הוא לא *הבית מוצף*. בכל מקרה, הלכנו למינוס4, פגשנו הרבה כוסיות, ונעמה חיבקה אותי כל רגע, ואז עלינו למעלה, פגשנו עוד אנשים וירדנו למינוס 4. ופגשתי הרבה אנשים! וגם סופסוף את מלפפוני שמלא זמן חיכיתי להכיר אותה.. ואת טליע וקיפי וטומוקו (הי, אני זוכרת את שמך!) ואת קיפי ועוד הרבה אנשים שאני שוכחת כרגע בגלל התלהבות D=. בין לבין אני וניצנע הלכנו עם המחברת שלי ועם מחזיק המפתחות הגנוב של אישידה ואם שלט ה"שיניגמים לבאן" ברחבי עזריאלי, צורחות דברים כמו "איצ'יגו בישי והוא שלי!" "פורום בליץ' גזרים ורודים לכאן!" ואז ירדנו סופית למינוס 4. אני ירדתי במעקה של המדרגות ואנשים צרחו, ואני לא מבינה למה.. מצטערת.. האמת היא שזה דווקא כיף :). ואז היה את החידון, והיה נחמד D= וגם הצטלמנו, ושמענו שירים, ואני וניצנע רקדנו לצלילי.. לא זוכרת אישה שיר זה היה, נראה לי שיר הפתיחה הראשון. ורציתי לעשות מערכוני שיפו/שמואלה מצונזרים ביותר, אבל בסוף לא עשינו. ואז אני ועוד כמה אנשים רצינו לעלות לגג, אז עלינו, ואני, גל צ'ע, וניצנע החלטנו שמכונית על מכונית במשאיות הובלה = יאוי בין מכוניות. והתחלנו לצרוח "צריך עוד משאיות הובלה! משאיות הובלה לשלטון!!!" וכל מיני כאלה.. ואז אני ניצנע גלצ'ע ומלפפוני ירדנו לאכול, לקחנו פיצה ושגענו את המוכרים, (לפרטים תסתכלו בסיכומפגש של ניצנע) אבל הכי מצחיק היה ששאלנו אנשים אם הם יודעים מה זה יאוי, ובמידה שלא, הכרחנו אותם לומר "אני אוהב יאוי". כשאנשים שאלו מה זה, אמרנו להם ש"יאוי זו להקת רוק יפנית". ועוד כמה ציטוטים: "איך הם דופקים הופעה!!!" "איחזה גיטרות ענקיות יש להם..." "והם עושים צרחות קפלות ואשוחות.." D=!!! ואכלנו וכל זה. ואני לא מאמינה. פאק פאק (אני יודעת שפאק זה טוב, מוקדש למיצי) קון עושה ביד כשהוא בגוף של איצ'יגו!!!!!!!! אעעעע אני פאקינג לא מאמינה! קון! עושה ביד! אההההההההה זה מפחידדדדדד עכשיו יהיו לי סיוטי בלהה! תודה אתי! סתם סתם.. סיוטי בלהה לא יהיו לי אבל אני מניחה שאני אחלום על זה ואתעורר שטופת זיעה.. מקווה שאני אהיה בגוף של עצמי.. ולא.. מישהו אחר. וזה סיכומפגש שלי D=

Violettecat

New member
סיכום מפגש!

את המפגש של קומונת פאנגרלז אני אסכם בקומונה ההיא,כאן אני אסכם את המפגש של הפורום הזה. אז ככה בצהריים אני ואור טאיצ'ו ישבנו לנו למטה ב 4- כי שמה אין אף אחד ,כשלפתע הופיע בלונדה חמודה ומקסימה והודיעה לנו שמחפשים אותנו,הבלונדה הייתה לא אחרת מאשר ניצן צ'אן,ואני ואור אחרי רבע שעה של התקפלות והכרזה על כך שעלינו לגג,עלינו למעלה כדי לפגוש את כולם. כמו שתוכנן הוצאתי מתיקי את ה"מדבקות" ב "ה" הידיעה, והתחלתי לחלק אותן לאנשים,מסתבר שאנשים אוהבים מדבקות,כי כולם התנפלו עליי עם זה. על הגג של עזריאלי היה צפוף מאוד,אז ניסינו,אני ,אור טאיצ'ו ,ניצן ועוד כמה אנשים להוביל את כולם לקומת 4- בעזרת צעקות "פלוגה 14 אחרי!" ושימוש בחרב המתפרקת שלי. פעם נוספת זה לקח המון זמן,אבל אחרי שכולם ראו מרחוק את השלט העילג שאני ואור- ניי הכנו, כולם הגיעו לבסוף למטה. למטה, קיל הסגידתית,דפנע וניצן העבירו חידון ממש מעניין ושנון על בליצ',אומנם היה המון רעש ולא כולם השתתפו,אבל היה נהדר ,בגלל שזכיתי ^^,עקרונית לדעתי קורל צ'אן ואסף היו צריכים להיות מקום ראשון,כי אסף יודע יותר ממני וקורל צ'אן היתה נחושה יותר.אחרי זה הצטלמנו והיה נהדר למרות שלא זכיתי להצטלם עם אור בצורה שרציתי (אני קופצת לו על הגב בסגנון יאצ'ירו) מחשש לבריאותנו (גומנה סאי ,טאיצ'ו,אני יודעת שאני סכנה לציבור). אחר כך התחלנו לצייר על פלאקאטים והיה נהדר,אריאל מציירת מדהים,דפנע כתבה הערות מצחיקות לעצמה, מלפפון הייתה מקסימה וחביבה,ומישהי ואני לא זוכרת מי,הביטה לי בקלסר ציורים והחמיאה לי.היה נורא נחמד לצייר,NEON TAICHO נתנה לי להצטלם עם האיצ'יגו שלה,איזה יופי! . עקרונית,אחרי שאור והשאר הלכו ל"קומיקס וירקות" נותרנו קבוצה קטנה,שסולקה מהמקום על ידי שומרת מאיימת,שלא נתנה שום הצדקה לכך שהיא סגרה לנו את ההתנחלות. דרך אגב,בכל אותו הזמן,רייבן הייתה סגידתית וחיכתה לראות את הפירסינג של חן שלא קשור לפורום הזה אבל ראוי שיוזכר. קיפע דרך אגב נפלה מהמדרגות ושרדה ללא כל פגיעה. נחזור לסיפורנו,בדרך אל הגג פגשנו את "כפית במצב כפית" וקורל צ'אן התנצלה בפניה,כשהגענו לגג התנחלנו מחדש והתחלתי לספיילר לאנשים שהיו מוכנים לשמוע ספיילור טוב. פגשתי על הגג את קיארית ואת שחר והתחבקנו, המשכתי לספר את המשך המנגה למעוניינים תוך כדי שימוש רב במילה "קיצקץ" ,כמעט הרגתי מישהי מצחוק כשהיא שתתה קולה (הזכרתי כבר שאני מסוכנת לציבור),דיסקסתי עם רייבן על הילדים שיהיו לנו (ג'ינג'ים כמובן),דיברתי גם עם מלפפון על כל מיני תאוריות שלי ודיברתי גם עם המון אנשים שאני לא זוכרת את שמם כי אני זקנה וסנילית. בסופו של דבר אני ואסף קון,הלכנו לרכבת,והיה ממש נחמד כי כל הדרך דיברנו על בליצ' והעלנו כל מיני דיונים מעניינים על הסדרה. היה נהדר!!!!!!!!!!!!! ממש נהניתי,סליחה על כך שברברתי יותר מדי,תודה לכל מי שקרא לי" פוקוטאיצ'ו " זה מאוד חשוב לי ^^. מקווה לעוד מפגשי פורומים רבים כמו אלה,בפעם הבאה המפגש יהיה ארוך יותר זו הבטחה !

איזה כייך שיש לנו פוקודאיצ'ו כזו

מאגניבה, קפלה, אשוחה, כוסע, וזכנה לציבור (אבל לא לבנטאי! בנטאי זה לא ציבור! ולי שרוצה להיות דרגה 3 *אהמ* רמיזה *אהמ* בטח שלא. אני סכנה לציבור בפני עצמי
)

MichelleLev

New member
אניייייייי אניייייייייי אנייייייי

את הרגת אותי כששתיתי קולה! קון עושה בידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד בגוף של איצ'יגווווווווו קון עושה ביד בגוף של איצ'יגו אעהההההההההההההה X_X

למעלה