סיכומי עצרת:

the mnm factor

New member
סיכומי עצרת:

אני לא מתכוון לעשות... אבל כן פגשתי את הבהמה שצרח עליי (הקטע עם השלט) אחרי זה והוא סינן כמה מילים (מי שלא מכיר את הסיפור יכול לפנות אליי במסרים.)

אם כבר עצרת רבין...

לפני ואחרי העצרת עשיתי סקר אך לא שאלתי מספיק אנשים אני אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות הבאות: 1. מה הסיבה (המרכזית!!) שהגעתם בגללה לעצרת (כמו כיבוד זכר רבין , שלום, דמוקרטיה, מפגש חברתי/ההופעות)? 2. האם אתם מרגישים שעצרת רבין נהפכה להיותץ מפגן שמאל המוני? אם כן האם את/ה בעד זה או נגד?

the mnm factor

New member
אני עונה

1. שתי סיבות מרכזיות: א. זו העצרת האחרונה (כנראה) ולכן היה לי חשוב להיות נוכח+בילקלינטון.. למה בכלל באתי לעצרת? בהחלט כדי לתת כבוד לאירוע הקשה ביותר שחוותה המדינה. ב. אני חלק מנוער מרצ. 2. לצערי כן וראו את זה בנאום המבזה של עמיר פרץ... וגם איך שקיבלו אותו ואת פרס כשהם עלו לבמה (בתשואות)- בושה וחרפה. כמובן שאני נגד הכנסת פוליטיקה לעצרת זיכרון- אם איש ימין רוצה להתאבל על רבין\דמוקרטיה מי אני שאמנע ממנו בכך שאני הופך את העצרת לפוליטית? אבל, נראה לי חשוב להראות את חשיבות הדמוקרטיה- ויותר מכך, את חשיבות השלום.

סלוניק

New member
לו ידעתי שזו העצרת האחרונה,

הייתי נשאר עד לסופה הפעם.
כל הכבוד לנוער מרצ על הארגון בעצרת, היה מרשים מאוד (למרות שלדעתי בשנה שעברה הארגון היה מוצלח יותר).

למעלה