סיכומי משחקים - חמישי בבוקר

בוסטון - קליבלנד

המשחק עמד בסימן הנקודה ה10000 אותה הטביע בבטחה המלך על גארנט. אבל את הW לקחו דווקא הסלטיקס הגאים שהובילו בכל המשחק (לפחות ממה שאני הספקתי לראות ברבע השני) לברון (שוב?) נחת לא טוב על שחקן של הקבוצה שלו, הגמל העונה לשם אילגאוסקסקסקס, דידה לחדר ההלבשה, אבל חזר כמו שור לחצי השני וישר עלה לגאמפ וקבר אותו בכדי להצהיר "אני פה" הרושם שלי היה לחיוב מקליבלנד. ווסט עשה עבודה לא רעה בחדירות וזריקות, וואלי וגו סמית גם כן קלעו ותרמו, בן ואלאס עשה קצת הגנה
טוב, לא מחזיק ממנו יותר! בוסטון נראתה לי זקנה ועייפה עם רונדו צעיר וחסר אחריות. אבל זה הספיק הפעם, בכל מיני מהלכים שלוש נקודות של רול פליירס, חמש שלשות של ריי אלן, וגאמפים של חמישה-שישה מטר של גארנט שסגרו עניין ברביעי. מה שאני לא מבין זה למה גארנט לא נכנס יותר פנימה, פירס לא זורק מבחוץ, ואיפה ריבאונד ההגנה שלהם? עכשיו בחינה של הדף הססטטיסטיטיטי ריי אלן 22 באחוזים טובים, גארנט 18 ו 11 באחוזים יפים, פירס 12 ו 6 איבודים, רונדו 8, 8 אסיסטים 3 חטיפות ו.. כנראה הרושם היה מוטעה, רק 3 איבודים. פואו עלה מהספספ ל 13. אני עדיין לא מבדיל בין שחקני הספספל העבים שלהם כשהם על המגרש. בצד המפסיד, המלך עם 26, 8 ריב, רק 4 אסיס, 3 איבודים, וזה כאשר יש מסביבו קלעים טובים. עוד ישתפר בוודאי. דלונטה הפתיע את מי שזה יפתיע (אותי) עם 20 באחוזים טובים והרבה חוצפה חיובית הגמל עם 8 ו 12, וואללי עם 12 באחוזים נוראים, ביג בן 6 ו-6. שורה תחתונה, בוסטון עשתה את העבודה במינימום ההכרחי

וכאמור ריבאונד

44 37 לקליבלנד לקליבלנד 15 בהתקפה! מתוכם 6 לגמל ו 4 למלך (אם מישהו חשב שואלאס אחראי לכך)

OrEl74

Well-known member
מנהל
לברון עבר את קו 10,000 הנקודות

והפך לשחקן הצעיר בהיסטוריה שמגיע ל-10,000 נק'. אני לא יודע כמה אליפויות יהיו לו בסוף הקריירה אבל בהתחשב בזה שלבחור יש לפחות עוד איזה 12 (ויותר) עונות לשחק נראה לי שהוא בדרך הבטוחה להיות אחד משלושת הראשונים בכל הזמנים מבחינת כמות הנקודות ואולי אפילו יש לו סיכוי לעבור את קארים.

Puskas

New member
ביום שיהיה לידו

עוד סטאר ראוי אז הוא יקלע הרבה פחות.. ואם לא יהיה סטאר כזה אז הוא יעבור את קארים אבל יסיים ת'קריירה עם אליפות אחת במקרה הטוב..

היה משחק יפה

פירס נראה עדיין בג'ט-לג אז אלן לקח על עצמו קצת יותר. גארנט היה טוב (18, 11, 5)...פרקינס לידו לעומת זאת די נאכל על ידי Z שלקח עליו ריבאונדים כמו אני לא יודע מה. רונדו היה רונדו, לא אחד המשחקים המבריקים שלו אבל נחמד כמו תמיד. לברון איכזב, רק 26 נק'?!
הראו בESPN שהוא קולי 30.6 נק' בממוצע נגד הסלטיקס זה שני לג'ורדן שקלע 30.7 נגד הסלטיקס. לברון היה צריך 32 כדי לעבור. בכמה פעמים האחרונות הוא גם עשה בממוצע טריפל דאבל נגדנו. עכשיו (מה שצריך להיות) 2 טיולים נגד שארלוט ואטלנטה לפני עוד מפגש גדול עם הפיסטונס בבית ביום רביעי הבא.

משחק מאוד בינוני

בעיקר של קליבלנד. השינויים בכוח אדם עושים את שלהם ורואים את זה בעיקר באיבודי הכדור. כרגע הם לא נראים כל כך טוב, אבל אין ספק שעד הפלייאוף זה ייראה אחרת. לפי התמונה כרגע, הייתי מהמר שגם היתרון הביתי בקנדה לא יהיה מספיק כדי שהדינוזאורים שלי יעצרו את המלך ולהקתו, אבל הם עדיין לא מוכנים להתמודד עם דטרויט או בוסטון.

סיאטל - דנוור

דנוור מנצחת בקלות בחוץ 138 - 96 יותר מארבעים הפרש אייברסון הוביל שבעה בדאבל פיגורס עם 31, 6 אס וגם 6 איבודים כל מי שהיה צריך להתאושש, עשה זאת על חשבון האנדר-סוניקס קניון מרטין 23 באחוזים מצוינים עם 7 ריב קלייזה וגיי אר 15 כ"א, כרמלו 16 קמבי 12 נק, 14 ו 5 חסימות האסיסטים 35 מול 15 מספרים על סלים קלים לדנוור כמו גם אחוזי שדה של 67%, ושלוש של 53% בצד הביתי הרבו לתרום בצנעה הטאלנט העונה לשם דוראנט עם 16 באחוזים מחרידים, מייקל גלאבל (מי?) עם 16, פטרו וגרין עם 15 כ"א. דנוור ניצחה בכל אחד מהרבעים, באחרון היה סופר גארבג טיים, אבל גם בו צמח הפער בעוד 17 דנוור שומרת על מיקומה במאבק על הפלייאוף, סיאטל שומרת על מיקומה בלוטרי

OrEl74

Well-known member
מנהל
מישהו במקרה יודע אם ספי שמש שופט ב NBA?

אמצע הרבע ברביעי ומגטי הלך כבר 18 פעם לקו העונשין...אני דורש פסילת שופטים!!!

אפרופו

ההתפרצות של מאמן קליבלנד הלילה על כמה שריקות הובילה להרחקתו המיידית הייתי בטוח שעוד רגע הוא לוקח סכין והולך לדקור מישהו! ועוד בגזרה פיל גקסון תקף את השופט במשחק לפני כמה ימים שהרחיק את קובי, בטענה שהוא שופט רק בגלל שהוא הבן של (גו פורטה) מעניין, פיל לא קיבל עונש על הביקורת

tristan79

New member
איך לא עלו על זה בNBA

הרי חשבו שם על האק דה שאק, אז איך הם לא הגיעו למסקנה שפשוט לא צריך לעשות עברות על מגטי??? מה לא ברור? דונט האק דה מגטי!!! לפנות בוקר הוא עשה 15 מ 18 מהקו - 83%, מהשדה היה לו 8 מ 21 - 38%... הוא לא קלע כזה גדול, פשוט אל תעשו עליו עברות - זה הרבה יותר משתלם. הסטטיסטיקה אומרת שאם במקום 9 העברות היו נותנים לו לזרוק 9 פעמים לסל הוא היה עושה מזה 7 נקודות, זה חסכון נקי של 8 נקודות לעומת ה 15 שהוא השיג מהקו...

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני פשוט לא מבין את זה

בסה"כ קורי מגטי, אפילו קובי או לברון לא הולכים לקו בכמות כזאת. לא ברור לי מאיזה סיבה עושים עליו כל כך הרבה עבירות.

שילוב של צעד ראשון נהדר

אתלטיות אדירה וחדירה ללא מורא לסל - זו הסיבה שהוא הולך הרבה לקו(הבנתי שמי ששמר עליו הרבהאתמול היה וון ראפר לכו תבינו) ותמיד נפצע פציעות קלות באיזשהו שלב בעונה

OrEl74

Well-known member
מנהל
יופי וכל מה שאמרת תקף גם לגבי לברון וקובי

לעדיין הוא הולך לקו יותר מהם. עם כל הכבוד למגטי נראה לי שלברון ובעל אחת כמה וכמה קובי, קצת יותר מפחידים ממנו.

צודק

למרות שלסופרסטארים יש אופציות בצבע(הם יודעים למסור לא תמיד מוסרים) בעוד מגטי כמעט תמיד תחנה אחרונה. כנראה שאין תשובה ברורה,פשוט יש שחקנים שיודעים לסחוט יותר עבירות מאחרים(ע"ע דרק שארפ)

למעלה