בוסטון - קליבלנד
המשחק עמד בסימן הנקודה ה10000 אותה הטביע בבטחה המלך על גארנט. אבל את הW לקחו דווקא הסלטיקס הגאים שהובילו בכל המשחק (לפחות ממה שאני הספקתי לראות ברבע השני) לברון (שוב?) נחת לא טוב על שחקן של הקבוצה שלו, הגמל העונה לשם אילגאוסקסקסקס, דידה לחדר ההלבשה, אבל חזר כמו שור לחצי השני וישר עלה לגאמפ וקבר אותו בכדי להצהיר "אני פה" הרושם שלי היה לחיוב מקליבלנד. ווסט עשה עבודה לא רעה בחדירות וזריקות, וואלי וגו סמית גם כן קלעו ותרמו, בן ואלאס עשה קצת הגנה
טוב, לא מחזיק ממנו יותר! בוסטון נראתה לי זקנה ועייפה עם רונדו צעיר וחסר אחריות. אבל זה הספיק הפעם, בכל מיני מהלכים שלוש נקודות של רול פליירס, חמש שלשות של ריי אלן, וגאמפים של חמישה-שישה מטר של גארנט שסגרו עניין ברביעי. מה שאני לא מבין זה למה גארנט לא נכנס יותר פנימה, פירס לא זורק מבחוץ, ואיפה ריבאונד ההגנה שלהם? עכשיו בחינה של הדף הססטטיסטיטיטי ריי אלן 22 באחוזים טובים, גארנט 18 ו 11 באחוזים יפים, פירס 12 ו 6 איבודים, רונדו 8, 8 אסיסטים 3 חטיפות ו.. כנראה הרושם היה מוטעה, רק 3 איבודים. פואו עלה מהספספ ל 13. אני עדיין לא מבדיל בין שחקני הספספל העבים שלהם כשהם על המגרש. בצד המפסיד, המלך עם 26, 8 ריב, רק 4 אסיס, 3 איבודים, וזה כאשר יש מסביבו קלעים טובים. עוד ישתפר בוודאי. דלונטה הפתיע את מי שזה יפתיע (אותי) עם 20 באחוזים טובים והרבה חוצפה חיובית הגמל עם 8 ו 12, וואללי עם 12 באחוזים נוראים, ביג בן 6 ו-6. שורה תחתונה, בוסטון עשתה את העבודה במינימום ההכרחי