סיכומיפגש? מישהו?

סיכומיפגש? מישהו?

מה זה הפורום הריק הזה? =\ אני הגעתי הביתה בשלוש וחצי, אם זה מעניין מישהו.. אל תשאלו למה אני ערה עכשיו.. -נרדמת על המקלדת-

BiAAcH

New member
אנחנו הגענו הבייתה באיזה 12:30....

החזרה הבייתה הייתה כל כך שואה... יצאנו מהסנטר והיה חפץ חשוד, אז לא היו אוטובוסים, ועד שהיה ונסענו לתחנת רכבת, הודיעו בכריזה שהרכבת תאחר ב45 דקות, ואחרי חצי שעה אמרו שתאחר ב-40 דק', וסה"כ נראה לי היא איחרה באיזה שעה וחצי... ובינתיים הרציף התמלא באנשים והיה פשוט מפוצץ! ואז כולם נדחפו לרכבת, ועמדו שם צפופים... אוי, איזה פלאשבקים מ-1942....

holly shit

New member
אני הגעתי הביתה בערך..

ב-6 וחצי, היינו במוסד היה טוב! אני כולי השכרתי טיפהלה יותר מדי ורקדנו מלא. יאללה דנה תני לנו קצת עם התמונות

Green mnm

New member
כןןן נו שימו תמונות, ספרו חוויות

מיניות, הכל! אה ומי הלך אחכ למוסד -חוץ מנופר- ואיך היה?

omni96

New member
סעמקקק קיצררר

היה מפגש בסדר חבל שלא הגיעו יותר אנשים ושלא אירגנו את זה יותר המסוד היה נחמד גיא דבר איתי אני רוצה לארגן משו אצלי בחופש

אה ומוסד

כוסראבאק איתם, בפעמים הקודמות שהייתי עמדתי בתור האמצעי שם ונכנסתי תוך רבע שעה מקסימום.... למה הם חושבים שאנשים צריכים לנחש איפה התור הנורמלי? לא כל אחד בא לשם כל שבוע .\ שתיתי איזה 10 ליטר בירה שם נראה לי - הכל יצא בזיעה ברחבה של המטאל .] מה שלא כיף זה שבאיזה רבע לשש אני קולט שמישהו גורר אותי על הרצפה של הרחבת מטאל ועל המדרגות שיוצאות ממנה אז בעטתי לו באשכיו עד כמה שידוע לי ואז פתאום מאבטח פיזית זרק אותי דרך הדלת של המועדון החוצה .\ וגם לא היה כיף שהיה מנוואר :p

holly shit

New member
חחחחחחחחח

חל שלא ראינו את זה!! בכלל קצת חיפשנו אותך גם במטאל, לא מצאנו.. והמפגש היה דיי כיף!

רוב הלילה אני נדדתי מהמטאל

שבו כמעט כל הזמן עשיתי הדבאנג מטורף עד כדי כך שקשה לי להזיז את הצוואר עכשיו לבין ללכת לשתות עוד בירה בבאר כל כמה דקות. הרובי אלכוהול שהיו שם שולטים!

omni96

New member
ארג

זה כיף עד שמשפריצים לך בעין והיה בעיתי למצוא אותך כי נופרר אמממ התשכרה חח

לא השפריצו לי בעין אבל

לעומת זאת ביקשתי מאחד מהם שיתיז לי על הראש כי היה לי חם רצח. ממ כשמצאת אותי אחרכך על הגג שם אז השנים האלו שם שיחקו סנוקר כששניהם שיכורים, זה היה מבדר. אחרכך שניים אחרים שם שברו חלק מהשולחן בשביל שהם לא יצטרכו לשלם על לשחק ופשוט לקחת את הכדורים מתוכו...

OpticalIllusion

New member
ואני פיספסתי.. אני טוב בלפספס..

סתם... :/ האמת עבדתי. ועכשיו למען האמת, יש לי משמרת אחת בחודש, ככה שאם תתכננו מפגש באחד מ 29 הימים הקרובים, אני אהיה שם :)

למעלה