סיכומו של יום

s h o o s h a

New member
סיכומו של יום

שבת יום פחות אהוב עלי למרות שאמור להיות היום הכי יפה בשבוע. אצלי הוא לא. כי ילדיי מפוזרים. בן בצבא ואם לא אז חברים בת עם חבר ואם לא אז עם החבר בת שלא ברור בדיוק היכן היא והקטנה - קטנה ומודה - גם אם הם באים, הסבלנות שלי מאד מוקצבת. כששקט לי אני משוועת לרעש המשפחתיות כשרעש לי אני מחכה בכיליון עיניים שיתפזרו להם. וגם היום לא היה שונה מימים אחרים. כתבי מכתב לאיש אחד יקר סיפרתי, שיתפתי ועל עצמי הוספתי כי אינני מבינה - הרי אין לי יותר מידי סיבות לא לרצות לחיות אולם מאידך, אין לי גם יותר מידי לרצות. בלבול נורא בחיי, ברגשותיי, במאוויי, ברצונותיי. אז כדי לעשות סדר בבאלאגאן יצאתי עם בנותיי לצהרי כייף בבריכה. בחיי שהיה נחמד. אפילו שחינו יחד. וכשעייפתי (ובגילי המופלג לא צריך לחכות הרבה מידי להתעייפות שתגיע) פרשתי לביתי. וכאן בהחלט ציפתה לי הפתעה פרצו לביתי ואני שומעת את הפורצים מתלחשים בתוך הדירה לא מאבדת עשתונות נועלת את הדלת (שוב) רצה לכיוון בו הנחתי שמשם נכנסו תוך כדי מזעיקה משטרה אבל הפורצים כבר אינם מרגע ששמעו את רשרוש המפתחות המנסים לפתוח את דלת הבית, הם זינקו החוצה. ולבית כניסה אין. מנעול "ביטחון" מבפנים - זו השיטה. אז שוטר מטפס מבעד לחבלים ונכנס הביתה. עדות נמסרת ומסקנה חד משמעית כי אכן היתה פריצה, הפורצים הופתעו ולכןלא הספיקו לגנוב דבר, פאת לתיק שלי (שחשבו שימצאו בו את המיליונים המוסתרים שלי ... פחחחחחחח...היום לקחתי אותם איתי..נה נה נה להם) וחוקר מז"פ נחמד שמגיע ומאבק את ביתי בשחור. טביעות אצבעות שמתחילות לבצבץ. שתיים מהן שלי (עפ"י דוגמא שנלקחה ממני) השאר - כנראה שייכים לפורצים. ואם לא נשברתי בזמן נישואיי ואם לא נשברתי בדרך לגירושיי ואם לא נשברתי בעקבות עוד אי אלו מהלכים קריטיים שאירעו בחיי אתם חושבים שפורץ שפל ו....טוווווווווו... יהיה חזק דיו כדי לשבור אותי? אז התלבטתי אם לשתף אתכם באירועי יומי כי אין כאן ולו מוטיב אחד של זוגיות במשבר. ובכל זאת, הפורום הזה הוא עוד בית שלי. ובבית מדברים על הכל. נכון? שבוע נפלא שיהיה לנו

אכן הדבר קשה

כמוך שלושת ילדי עדיין בבית, כשהם כולם בבית עם תוספות (חברים, חברות, מוזיקה, באלגן) כל כך רוצה שיהיה לי שקט וכשהם אינם כל כך קשה השקט הזה... אבל אגיד לך משהו, יש לי חברות שהילדים כבר עזבו את הבית, והן כמוני וכמוך נשים שגרות לבד וכל כך מתגעגעות לתקופה הזו כשהילדים עוד היו בבית ואני כל כך רוצה להיות כמוהם לעשות כרצוני ולא להיות תלויה יותר באדם... זהו גלגל החיים, הן מבוגרות ממני והן היום עושות בייביסיטר לנכדים כשאני כבר לא צריכה לשמור עליהם כלל. ולגבי הפריצה, מזל שהגעת בזמן ולא הצליחו לקחת כלום, יודעת שגם ההרגשה שהסתובבו לך בבית אנשים זרים היא בהחלט לא נעימה. שיהיה לך שבוע נפלא

רונתי

New member
שושה יקרה../images/Emo24.gif

מצטערת על עוגמת הנפש שביתה לך , גם אני הפתעתי פורצים בביתי שברחו מהחלון עם הישמע המפתח וזה ממש לא נעים. מאחלת לך שבוע טוב כל כך - שיפצה על השבת.

מאי 39

New member
העיקר יקירה

זה באמת לא להשבר זה הרגשה באמת לא נעימה לדעת שמישהו חיפש בדירה מזל שלא הצליחו לקחת כלום חבל שהרסו את התרוממות הרוח שנוצרה בברכה אבל עובדה היא נוצרה כלומר רק אנחנו אלה שיכולים לגרום להתרוממות הרוח הזאת זה תלוי בנו אם נחליט לשקוע נשקע אבל אם נחליט רומם את רוחנו ונעשה מעשה גם אם הוא הקטן ביותר שעושה לנו כיף צריך לעשות גם אם יש סביבנו לפעמים אנשים שקשה להם לראות שטוב לנו והם יכולים להוריד את זה בבום אסור להתיאש אם אין אני לי מי לי

מאי 39

New member
../images/Emo12.gif מזה גילי המופלג

עוד אני אחשוב שגם גילי מופלג אנא בשבילי אל תתיחסי לגיל שלנו כגיל מופלג שבוע לפני יום ההולדת הרגשתי מזה רע כשראיתי בכרטיס האישי שהשתנה המספר אבל שטויות חזרתי לחדר כושר ואם כל הדברים החדשים שנוצרים בי עכשיו אני מתחילה לשמח אפילו שהגעתי לכאן

למעלה