סיכומון

2MayaN2

New member
סיכומון../images/Emo9.gif ../images/Emo221.gif

תתפרעו
שיר השבוע של פארמור: שיר השבוע לא של הלהקה: השבוע היה כיף כי: השבוע היה באסה כי: תוכנית\סרט\ספר השבוע: תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: משהו שאתם לא מצפים לו: משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\משהו מגניב שקרה לכם\מוטו לחיים): שבוע טוב וחג שמח

yael1998

New member
מסכמ"שת :) ../images/Emo47.gif

שיר השבוע של פארמור: חרשתי על כל BREND NEW EYES *~* שיר השבוע לא של הלהקה: party in the USA- miiey cyrus. אני ככ שונאת את מיילי סיירוס אבל שיר ממכר
השבוע היה כיף כי: חופשששש *~* וקניתי את brend new eyes :) השבוע היה באסה כי: ביטלו לי את הטיסה לרודוס
תוכנית\סרט\ספר השבוע: דוקטור הו. גאד הוא כזה מפחיד אותי אבל הורג אותיXD תמונת השבוע: הביטלס *~* ציפיות לשבוע הבא: ליל הסדר *-* משהו שאתם לא מצפים לו: שאבא שלי יעיר אותי ב7 בבוקר כי הוא "רוצה לטייל"
משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\משהו מגניב שקרה לכם\מוטו לחיים): ישלי בתמצווה ב11.5 *~* לאקשור אבל סתם רציתי לכתוב אתזה :)

נסטי XD

New member
איזה כיף לצאת בגופיה ומכנסיים קצרים שיש מבול

ולעמוד באמצע הדשא :) שיר השבוע של פארמור: the only exception, careful, all i wanted, turn it off, pressure קיצר, חרשתי עליהם XD שיר השבוע לא של הלהקה: life after you - daughtry ke$ha - blah blah blah ישראל בר און - לב אוהב
שיר מדהים.. השבוע היה כיף כי: "חופש"... השבוע היה באסה כי: יש לי כ"כ הרבה דברים לעשות אינלי כוח XD תוכנית\סרט\ספר השבוע: תכניות - מרפאה פרטית, קעקועים בע"מ (אחת הסדרות :p) אההה...יש עוד מלא...ספר - "דיסלקציה..", עשיתי על זה את הפרויקט שלי באנגלית D:, סיימתי אותו ביום אחד אחרי 6 שעות עבודה.. תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: לסיים את הסרט בתקשורת, עבודה בכימיה, שאלות במתמטיקה, מבחנים בלשון והיסטוריה >< אה, ושיהיה איחלה של סדר :) משהו שאתם לא מצפים לו: שעוד מעט יגמר החופש :( משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\משהו מגניב שקרה לכם\מוטו לחיים): חחחחחחח איזה פדיחות! היה לנו תגבור במתמטיקה ונעלנו לנו את כל הכיתות, אז החלטנו לחפש איפה אפשר ללמוד, ואז פתחתי את כיתה י"ב וצעקתי לכולם "בואו פתוח!" ואז פתאום אני רואה את כל י"ב לומדים שם ספרות חחחחח ואני כזה "אוי, אה לא משנה" וסוגרת להם את הדלת....חחחחחחח צחוקים >< חג שמח ומבדח לכולן :)

נסטי XD

New member
חולה על הסדרה הזאת, ועמי...../images/Emo99.gif

איזה חתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך גם יוג'י.....חחחחחחח וגם הקעקועים שם יפים חחחחח סתם סתם תכנית אדירה...

2MayaN2

New member
הכי כיף לעמוד בגשם../images/Emo99.gif ../images/Emo221.gif

חח נחמד לראות שאני לא המשוגעת היחידה
חחחחחחח קרועה
בהצלחה עם כל העבודות

נסטי XD

New member
את יודעת איזה צעקות חטפתי מאמא שלי?!?!

אבל היה שווה את זה
אני מתה על החורף.עד שהוא מגיע למדבר שלנו XD.

2MayaN2

New member
חחח אם הוא לא ידיע למדבר לא תוכלי ../images/Emo221.gif

לעמוד בגשם
חחח גם לי מוכרות הצעקות

נסטי XD

New member
חחחח עד שהוא מגיע...חייבים לעמוד בגשם..בבגדים

קצרים XD 100%אני חולה אחרי החופש חחחח

2MayaN2

New member
חחח אני בד"כ בין אלה שחולים בחופש../images/Emo3.gif ../images/Emo221.gif

מסכמממת D:

שיר השבוע של פארמור: כולם שיר השבוע לא של הלהקה:לא יודעת השבוע היה כיף כי:טיווול השבוע היה באסה כי: אני מרגישה כאילו אני פדלעה שלא עושה כלום ויש לי טונה שיעורים ועבודות שלא התחלתי בכלל ואני תקועה כל היום במחשב תוכנית\סרט\ספר השבוע: פמילי גאי תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: שיהיה טעים משהו שאתם לא מצפים לו: להתחיל לעשות משהו עם החיים שלי משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\משהו מגניב שקרה לכם\מוטו לחיים):אתה אמרת... שוקולד?

למעלה