SmartToyBoy
New member
סיכומון מפגש
ובכן, אתמול בערב היה מפגש נ - ה - ד - ר ליד מלון הילטון בת"א. הופתעתי ושמחתי לראות הרבה מאוד אנשים, ולהכיר הרבה אנשים חדשים. יישר כח גדול לאסף על ארגון המפגש
הכיבוד היה בשפע, אבל לאור העובדה שהחבר'ה התעניינו יותר אחד בשני (בצדק) מאשר בעוגת השוקולד, גם נשאר המון חחח
אני מאוד מאוד אשמח לראות עוד חבר'ה חדשים במפגשים הבאים (למרות שגם אני די חדש באזורכם... או כפי שהיטיבו להגדיר אותי אתמול: "מהדור של אלו שלא ידעו את אביגדורה" , והמבין - אני מניח, שהבין
) המפגשים באמת כיפים ועושים טוב לכולם. בסך הכל הם תורמים מאוד לקשר בינינו ומחזקים את כולנו. שתי הודעות: 1. המפגש הבא, לחבר'ה הצעירים יותר (18-25), יתקיים ב- 24.8.06. יש הודעה בעמוד הזה, קצת למטה.... תבואו!! 2. מתארגנת שבת חברים בעוד כחודש וחצי לערך. מי שרוצה פרטים יכול לפנות אליי במסר, ואני אעביר אותו למי שמארגן. שנזכה כבר לצאת מהמלחמה הזאת, מנצחים בעזרת ה'. שיהיה רק טוב, ואל תפסיקו לאהוב (נדוש אבל נכון
), SmartToyBoy.
ובכן, אתמול בערב היה מפגש נ - ה - ד - ר ליד מלון הילטון בת"א. הופתעתי ושמחתי לראות הרבה מאוד אנשים, ולהכיר הרבה אנשים חדשים. יישר כח גדול לאסף על ארגון המפגש