סיכום...

Idan91

New member
אופס..

תמיד זה קורה לי. אבל כבר סיפרתי לכם שאני לא קוראת הודעות לפני השליחה (וכמעט תמיד גם לא קוראת עבודות לפני הגשה)... לא איכפת לי שיגיהו אותי.
 

Idan91

New member
ואגב -

טעות קצת משעשעת שכתבתי בלי לשים לב בעבודה בתנ"ך: במקום "אונס דינה" - "עונש דינה".
 
זה לא "קצת משעשע" ...

זה משעשע בטירוף! היסטרי ממש.
[שופי עיוני, במקצוע שלי גם עונשים מפעם לפעם. לא סוף העולם]
 

גנגי

New member
למאטיס יש את השמש בבטן?

כי אם כן, ליהודית קציר יש את* הרשות להגיד ככה. *ותאמיני לי שלי זה עלה יותר.
 

שְׁבָא

New member
../images/Emo12.gif והיא נתנה קרדיט לזה בספר?

לא קראתי את מאטיס. קראתי את הביקורת על "הנה אני מתחילה" - סיפור חניכה לסבי, יחסי מין בין נערה בת 14 עם טמפונים, והכלבה מאד מצטערת כי בדרך כלל היא אוהבת ללקק והפעם לא היה לה מה, וברקע - התכתבות דמיונית עם אנה פרנק. נפלא. זה הספיק לי, אבל למען ההגינות גם קראתי 70 עמודים ראשונים מהספר והזוועה לא פחתה. אז ב"מאטיס" היא נתנה קרדיט לחוברת המוזיאון, או לא?
 
הנאות הלואי שיש לי בפורום

כמעט משתוות לפעמים לעיקריות: - [תחילת הדגשה]"לא קראתי את מאטיס" - הבנתי, הבנתי, אבל לקח לי כמה שניות. - מנחם בן מסכים עם שלי!
 
מנחם בן ושלי מסכימים? אויה! ../images/Emo5.gif

זה גרוע כמעט כמו כשגרי רשף ושלי מסכימים. בכולופן: לא קראתי את יצירת המופת הלסבית הזאת ולכן אינני יודעת אם אני מסכימה איתו או לא. יש לי תחושה שאם אקרא (וכנראה שאני לא) אסכים עם עיקרי הדברים אך לא עם הפרשנות. זה לא הופך את בן לפחות פלצן.
 

גנגי

New member
"למאטיס יש.." הוא ספר נפלא.

ואני לא חושבת שאני אומרת את זה מסיבות אובייקטיביות. אהבתי אותו מאוד מפני שהוא הריץ בשבילי את סיפור חיי (לא עם האשמאי הזקן, עם סיפור הסרטן והמוות שברקע הסיפור, שבשבילי היווה את העיקר) ועזר לי קצת לסדר את המחשבות באחת מן התקופות הקשות ביותר שעברתי מימיי. זה אחד מן הספרים שאני מאוד אסירת תודה על קיומו.
 
למעלה