סיכום!

KONFUZ

New member
סיכום!

בבוקר הגעתי לפורום הזה במקריות. מעולם לא רשמתי הודעות הפורומים בתפוז. תמיד רק בוואלה או ב אי או אל. הופתעתי כשגיליתי בתפוז כמה פורומים נחמדים מאוד, אבל זה הפורום החמוד ביותר. אבקר גם בערב ואבדוק אם פורום זה שוקק חיים גם בשעות הקטנות או לפחות בשעות הערב המאוחרות. נהנתי!!! קונפוז~

יערית

New member
מה אתה מסכם פה???

ניכנסת בכזה רעש חביבי..... קראתי כל הודעה שלך בשקיקה רבה, אני בטוחה שתשאר.. אני בטוחה שתאהב לכתוב כאן, אני בטוחה שהראש שלך גובל בראש אחר, אני בטוחה שהפולניות לא יאכלו אותך, כי תבוא המרוקאית המובהקת ותרצה אותך לקינוח בלבד:) אז צא מזה מבולבל שכמותך... אל תשווה לנו את אי או אל,או את וואלה לתפוז,בבקשה ממך! ברוך הבא אמרתי? אני יערית,שמרנית,וטיבעית:)

KONFUZ

New member
מסכם לעצמי..

את יומי הראשון פה. ומשתף אנשים נחמדים כמוך בסיכום! ברוכה הנמצאת!! אגב יש לי שאלה אליך יערית. קונפוז~(שחושב שעבר את טבילת היערית בשלום..)

KONFUZ

New member
אנוכי

בן שלושים ושלוש...ככה שאין לי מושג אם אני יכול להיות בנך בכל מקרה..רציתי לספר לך שכשאני נכנס לפורום בפעם הראשונה אני נוהג לעבור על ההסטוריה של הפורום! זאת דרך נהדרת להכיר את הנפשות הפועלות. בגדול מה שרציתי לומר לך כאחד שותיק מאוד בפורומים זה שכל דבר כעמט שנכתב בפורומים קהילתיים סקטוריליים כגון..(גרושים/ות) נכתב על דברים שקורים בפורום עצמו..או ברמיזות בין חברי הפורום.. (הדגש על כמעט) ועכשיו אני יכול לשאול את השאלה בצורה ישירה וללא מעצורים?? קונפוז~

KONFUZ

New member
כמה שקוף...

שגוש החרא..זה האיש שבצמוד לשמו יש 775 הודעות. וכמה שקוף שהחברה הוירטואלית היועצת היא שונית שכלכך שמחה על הורדת הגוש!! דפדפי אחורה תחברי X + X + X ....ותביני כמה שזה שקוף בי לך ידידה וירטואלית חדשה! קונפוז~

וואוו

אנשים פה מה-זה אינטיליגנטים לי אף פעם אין מושג מה קורה פה. כמו שאבא שלי אומר, התואר שלי היה יותר מזל משכל. אוריאנה

חדת עין

New member
שאתה לא חדש כאן...

``פעם מכור, תמיד מכור`` X + X + X = 775 + 23 נכתב לשירות הציבור שלא ביקש את השירות :)

lir1

New member
רואים קרוב רואים שקופ......

יש פה יישות עם ראייה מרחבית כוללת וזאת בלי להכיר את הנפשות הפועלות וואאאוו פצץ כשרון מולד , שמעתי שבמוסד מחפשי אנשי היי - טק בעלי אותם כישורים ורצוי שיהיו מולדים ;-)

taltallim

New member
היי לירררררר!!!!!!

שששששששששששששש..... שושואיסטים שקופים... לאן הגענו???? תלתלים (בהשפעתו של 007....)

למעלה