סיכום

סיכום

אחת ולתמיד אני מעוניינת להביע את דעתי על כל המנחים, אשמח לתגובות ממכם ולהסקת מסקנות ממי שבוחר את המנחים. מורן א.- חמודה ואינטיליגנטית מאד. אמנם לפעמים מתנהגת קצת כמו פרחה אבל היא באמת אחלה (לדוג´: השבוע היא נמרחה על שולחן הביליארד ושבוע קודם היא ורפיק ורישיקה התגפפו והיא ורפיק נוטים לעשות זאת יותר מדי לטעמי) צינו- במילה אחת .... מקסים! רישיקה- אני לא מתה עליה אבל מבחינתי היא "לא בשר ולא חלב אלא פרווה". רפיק- פעם לא סבלתי אותו והיום הוא בסדר.(מצטערת אבל אין לי מה להרחיב) אריק- מקסים ומצחיק מאד אבל לדעתי כדאי שלשאלה אחת בתכנית יגיב ברצינות ואז זה גם יהיה שוס היסטרי. ליאון- חולה עליו מורן ס.- להעיף אותה וכמה שיותר מהר ובבקשה כל צופה שעולה על הקו אנא תחמיא לשירי ושירז על איך שנראות ורק לא למורן. לדעתי השיחות לא מעניינות אותה רק שהיא תצא מהן גדולה וכוסית עולם. ואני מצטערת מתוקה אבל את לא. שירז-סתמית ומעצבן שהרבה פעמים כשצופה עולה על הקו ואומר רק את גילו היא כבר אומרת OK בטון שכאילו זה חלק מהבעיה. שירי- מקסימה! ובכלל לדעתי יש להוריד את תוכנית הבנות או להחליף את המנחות ובדחיפות!!!

get well

New member
למה לטחון מים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo19.gif

דשנו בנושא הזה כבר מיליון פעם ואם את צוות מפיקי Y בלילה זה מעניין אז הם כבר ראו את כל "ההשמצות" וה"בקורות" למינהם! אז תדפדפי קצת אחורה ותראי..

כי אני רוצה

מותק, תאמין לי שכבר קראתי את על ההשמצות פה פשוט הרגשתי צורך/רצון לכתוב זאת לאחר שקראתי את ההודעה הקודמת על שירז טל- דפדפ/י קצת ותראה/י!

והנה דעתי אם זה מעניין מישהו

מורן ס - לא בין האהבלות, אבל חושבת שביא יפה מי יודע מה. האמת? היא לא. היא גם שטוחה כמו קרש אז מה הקטע עם החזיות? תתלבשי ממי, חורף. מורן א. - פרצוף משופץ ומנפח (ראה שפתיים ושדיים), אבל בחורה נבונה עם עיצות טובות לרוב. שירז - אין שכל אין דאגות שירי - חמודה, אבל הבטן ההריונית בחוץ זה מה זה מגעיל!!!!! תסתירי מהר! רישיקה - מתוקה נורא אבל יותר מידי פתוחה (האם זה אומר שהיא בוגדת ברפיק? יותר מידי פתיחןת זה לא טוב). רפיק - מכוער (מזכיר לי עכבר) אבל חמוד, אם כי כל הרוחניות שלו בעיניי זה אחיזת עיניים ורצון לחפות על אי השכלה פורמלית. אריק - בונבון! מצחיק מדליק ומתוק, אם כי לא מי יודע מה חתיך כמו שהוא חושב. ניראה כמו מרוקאי ממוצע. ליאון - גם מתוק, לא שאני נגד הומואים, אבל אני בטוחה שהוא דו או גיי. אבל זה לא מפריע לי אני אוהבת הומוסקסואלים. זהו להלן תמונה של האליל שלי.

הממ מי זה הכוסון?...

ואת צודקת ברוב מה שכתבת :) (
אני מקווה שראיתם אותי ואת אסף בעיתון
)

../images/Emo70.gifיוווווווווווווו

אנשים תפסיקו להיות כאלה ביקורתיים זה משגעעעעעעעעעעעע תיהיו יותר מפרגנים ונחמדיםםםםםםם דייייייי לרשע

למעלה