סיכום

סיכום

שיר השבוע שלכם?
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
מאכל השבוע שלכם?
בילוי השבוע שלכם?
ציטוט השבוע שלכם?
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:
פאדיחת השבוע שלכם? have a nice weekend

עונה../images/Emo13.gif

לפני שאני עונה... חשבתי שיהיה נחמד לספר לכם ש..... הייתי היום בבכורה של היי סקול מיוזיקל ביס פלאנט ברמת גן.. ונחשו מי שרה שם את השיר ממריאים...צדקתם!!!!!! המהממת היפייפיה ההורסת המושלללמת!!!! גילת המהמממממת!! וכולם מחאו כפיים ונפלטה לי צרחה קטנה והיא חייכה אליי!!!! היא יפייפיה!!
שיר השבוע שלכם? ממריאים:) תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: לא של גילת אבך בכל זאת..חח משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הסרט היי סקול מיוזיקל!!! סרט מהמםםםםםם היום הייתה הקרנת הבכורה פה בארץ!!!! חובה לראות!!! מאכל השבוע שלכם? לא מאכל...יותר שתייה- מילקשייק תות בננה בילוי השבוע שלכם? אתמול הייתי העיר ערוץ הילדים וקיבלתי חתימה מטל מוסרי ודון לני גבאי עשתה לי שלום!! וגם היום
ציטוט השבוע שלכם? "עושה חיים בממלכת דרלי"(משהו כזה...)זה מהאלופה דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: אממ...כלום-כל השבוע הזה היה מהמם! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:הופעת הסיוםםם של האלופפפפהההה! פאדיחת השבוע שלכם? היום ראיתי בהקרנת בכורה את שוקו מנולד לרקוד ורצתי אליו לבקש חתימה ונדפקה לי הברך באחת המושבים...רעדתי מרוב שזה כאב!!

OrTaLL 13

New member
עונה :)

שיר השבוע שלכם? - everyday של היי סקול מיוזיקל 2 תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- היי סקול מיוזיקל 2 מאכל השבוע שלכם? שניצלונים :p בילוי השבוע שלכם? - בריכה ציטוט השבוע שלכם? אין דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הסריטה שקיבלתי בבריכה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הולכת השבוע למלון באילת ועושה עוד כול מיני דברים שם ! פאדיחת השבוע שלכם? אין have a nice weekend !!!

1mayush

New member
אנוכי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שיר השבוע שלכם? Dont stop the music - Rihanna תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעווות...לכוו תראו מאכל השבוע שלכם? מרק קובה בשוק מחנה יהודה... טעיים ביותר!!!@!#@$@#% (הגזמתי!) בילוי השבוע שלכם? שנקין ת"א , מרכז העיר ירושלים. ציטוט השבוע שלכם? "אל תיהיה טיפש תיהיה חכם" חחחח דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: ווליום כינרת 2007 !!!!!!
פאדיחת השבוע שלכם?

שלי../images/Emo192.gif

שיר השבוע שלכם?-everyday-high school musical
תמונה שאהבתי ומתחשק לי להוסיף-נילארי דאף שנראית כרגיל נהדר!
משהו אחד שעשה לכם את השבוע-נסעתי לצימר בצפון ממש נהנתי היה לנו טיולי ג'יפים וכאלו סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר -אין לי כ''כ מה להמליץ השבוע לכוו תראו מאכל השבוע שלכם-טוסט (לא ממש הרגשתי טוב אל תתפלאו פשוט אין לי כ''כ תאבון בזמן האחרון)
בילוי השבוע שלכם?-טיול ג'יפים
ציטוט השבוע שלכם?-אין
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:בה''ס(אני מתחילה ב-28.8 במקום ב-2.9 אוף אני מתחילה ביום שלישי)
מחכים שיקרה שבוע הבא-לא.... פאדיחת השבוע שלכם?-אין

למעלה