סיכום

2MayaN2

New member
סיכום../images/Emo70.gif ../images/Emo221.gif

סיכמתם הרבה השבוע אבל תסכמו עוד קצת
שיר השבוע של פארמור: שיר השבוע לא של הלהקה: השבוע היה כיף כי: השבוע היה באסה כי: תוכנית\סרט\ספר השבוע: תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: משהו שאתם לא מצפים לו: משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\משהו מגניב שקרה לכם\מוטו לחיים): שבוע טוב

2MayaN2

New member
מסכמת../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif

שיר השבוע של פארמור:Franklin
ממש חרשתי עליו כל השבוע-אני אוהבת לשמוע את ג'וש שר
שיר השבוע לא של הלהקה:Linkin Park - Papercut Linkin Park - Points of Authority R.E.M- Imitation Of Life השבוע היה כיף כי:היה פורים:) והיו לי ציונים לא רעים:p השבוע היה באסה כי:ככה:X תוכנית\סרט\ספר השבוע:חברים,שנות ה-70,הכי גאים שיש
ועמדתי לראות Into the wild:( תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא:חופש:) משהו שאתם לא מצפים לו:שלא ישגעו אותי יותא מידי
משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\משהו מגניב שקרה לכם\מוטו לחיים):יאללה מצחוק מעבודה
מיקי גבע:"יש לכן משפטים שאני לא מבין! למשל:מאמי אתה לא מוציא אותי מספיק. מוציא,מוציא.. הבעיה את חוזרת כל הזמן." שלום אסייג:"השלם את המשפט:טוב למות.." ארז:"מאשר לגור בנס ציונה."

נסטי XD

New member
חחחחחחח לייק על התמונה :)

ואין על צחוק מעבודה.....הם כאלה קרועים..חחחח

2MayaN2

New member
חחח כן...במיוחד אורי חזקיה ../images/Emo221.gif

הוא הורג אותי

Tea Leave

New member
שבוע מעולה לכולן ../images/Emo140.gif

שיר השבוע של פארמור: לא שמעתי פארמור בכלל. שיר השבוע לא של הלהקה: Adam Lambert - Sleepwalker Keri Hilson - I Like The Littl Things מתוך WANTED Every Day is Exactly the Same- Nine Inch Nails השבוע היה כיף כי: חבר
, אלירז זכה, כל מבצעי הסוף עונה
השבוע היה באסה כי: כי היו לי 2 מבחנים. תוכנית\סרט\ספר השבוע: Wanted \ מבוקש - סרט חובה! תמונת השבוע: - ציפיות לשבוע הבא:
משהו שאתם לא מצפים לו: מבחן במתמטיקה ובאזרחות
משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\משהו מגניב שקרה לכם\מוטו לחיים): אני צריכה לחשוב על זה... שבוע מעולה לכולן

yael1998

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif ../images/Emo47.gif

שיר השבוע של פארמור: לא שמעתי בכלל פארמור
שיר השבוע לא של הלהקה: fireflies- owl city . שיר אחד הממכרים *-* השבוע היה כיף כי: אממ... סתם ככה D: השבוע היה באסה כי: גיליתי שאפילו הילד שאני הכי סומכת עליו הוא שקרן וצבוע . תוכנית\סרט\ספר השבוע: ליקוי חמה- בפרק האחרון
תמונת השבוע: אני כבר יחפש איזה תמוה P: ציפיות לשבוע הבא: מה שיבוא יבוא
משהו שאתם לא מצפים לו: כלום משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\משהו מגניב שקרה לכם\מוטו לחיים): אמ... שניה לא עולה לי כלום XD אה , נמאס לי מהחיים האלה , מישהו רוצה להתחלף ?

נסטי XD

New member
../images/Emo45.giffireflies אחד השירים 3>

אל תדאגי, אחרי שכולם מתגלים כצבועים יבוא האחד שלא....חחחחח ברצינות...מניסיון :)

yael1998

New member
נכון ../images/Emo47.gif

אבל בינתיים כל מי שאני מכירה מתגלה כצבוע.

2MayaN2

New member
../images/Emo201.gifבחיים של כל אחד יש בעיות ../images/Emo221.gif

תישארי עם החיים שלך ותשמרי על אנרגיות חיוביות
(עכשיו כל פעם שאני אגיד את זה, זה יתקשר לאח הגדול
)

נסטי XD

New member
דיליי של החיים :)

שיר השבוע של פארמור: the only exception, pressure,that's what you get,brick by boring brick שיר השבוע לא של הלהקה: kesha - tik tok, blah blah blah (השירים הכי לא חינוכיים בארץ!) daughtry - life after you,no suprise השבוע היה כיף כי: חעחעחעחע, פגשתי את אחד החתיכים באוטובוס, צנחן P:, ובואו נגיד שהיה ממש כיף :) השבוע היה באסה כי: הצלחתי לדפוק לעצמי את כל השבוע..... תוכנית\סרט\ספר השבוע: לא היה לי זמן לנשום השבוע...=\ תמונת השבוע: נעעעעע ציפיות לשבוע הבא: שיהיה יותר טוב :) אנחנו לומדים רק יומיים שבוע הבא...אז צחוקים :) משהו שאתם לא מצפים לו: מבחן בהיסטוריה על כ-ל החומר, משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\משהו מגניב שקרה לכם\מוטו לחיים): אני אלופת העולם בלדפוק לעצמי את החיים חחחחחחח תודו שעל זה מגיע לי לפחות אוסקר :)

2MayaN2

New member
חח נשמע נחמד ../images/Emo221.gif

אני לא רואה אנשים כאלה באוטובוסים
בהצלחה עם הכל
רוצה להסביר איך דפקת לעצמך את החיים?

נסטי XD

New member
סיפור ארוך חחחחחחח

בואי נגיד שהצלחתי לעשות את זה בפחות מיום =\ נכון יפה לי? גם צנחן וגם חתיך? ולא נראה יצא מזה כלום.....אוףףף זה כזה מסובך חחחח

נסטי XD

New member
הצלחה לא תהייה פה חחחחחחח

אבל thanks any way :) חחחחח רואים שאופטימיות זה הצד החזק שלי

למעלה