סיכום
שבועי

סיכום ../images/Emo20.gif שבועי

וואו אני רואה שכבר אף אחת לא פותחת שירשור סיכום שבועי חוץ ממני
זו כבר הפעם החמישי - שיר השבוע: שיר השבוע של הבויז: תמונת השבוע: סרטון/קליפ השבוע: סרט השבוע: משפט/ציטוט השבוע: איך עבר עליך השבוע: תוכניות לשבוע הבא: המשך סופ"ש נהדר

lidor love lee

New member
../images/Emo221.gifשלי...../images/Emo221.gif

שיר השבוע: P.Didy-come to me
שיר השבוע של הבויז: Shape of my heart
תמונת השבוע:
תראווו איזה חתיךך מצאתי באתר של שוקס אימאאא איזה רוסייי מהמם
או אוקראייני חעחע
סרטון/קליפ השבוע: אין
סרט השבוע: אין
משפט/ציטוט השבוע: "אני מאוהבתתת"
איך עבר עליך השבוע: מ-צ-ו-י-י-ן
תוכניות לשבוע הבא: אממ נראה כבר חח יש עוד זמן

frackit

New member
אנייייייי

שיר השבוע:i want you to want me-cheap trick likin park-numb in tel aviv-subliminal ft. wyclef jean שיר השבוע של הבויז:i'll never break your heart -spanish תמונת השבוע:
אני תקועה על נמלטים!!! אני כבר בפרק 9!!! סרטון/קליפ השבוע:לגונה ביץ' עונה 3 פרק 11 סרט השבוע:---------------------- משפט/ציטוט השבוע: "יא נעל גשם ברוטס קוקוס..." איך עבר עליך השבוע: נחמד...:) תוכניות לשבוע הבא:עבודה...מה עוד!?

תשובותי:

שיר השבוע: לילה לבן - עידן יניב (חתיך!!!!!!!!!!) שיר השבוע של הבקסטריט בויז: איי וונט דאט וואי (ראיתיו ברביעי בערב בVH1 ושמעתיו אתמול בגלגלצ) תמונת השבוע: כל תמונות הלהקה בפורום (לא כולל התמונות החדשות והמבהילות משהו של איי ג'יי שאלינור העלתה השבוע) סרטון/קליפ: איי וונט דאט וואי - בקסטריט בויז, ולילה לבן - עידן יניב. סרט השבוע: - משפט ציטוט: "כשנגיע לגשר נחצה אותו" אמרתי את המשפט הזה הרבה בזמן האחרון (במיוחד בצ'אט של נענע) איך עבר עלי השבוע: עוד שבוע נחמד, שכולל את ההתנדבות שלי בספריית גן יבנה (אני מתנדב בספרייה בגן יבנה מזה שלושה שבועות בערך) תוכניות לשבוע הבא: אין! סופ"ש נעים לכולם!

ממ

שיר השבוע: stop crying you heart out של אואזיס.. שיר השבוע של הבויז: אין תמונת השבוע: אין סרטון/קליפ השבוע: אין סרט השבוע: בית קברות לחיות משפט/ציטוט השבוע: אין איך עבר עליך השבוע: מעולה ונגמר חרא תוכניות לשבוע הבא: בצפר.. המשך סופ"ש נהדר

oreloosh

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo205.gif

שיר השבוע: דין דין אביב-מוכרת לי מפעם שיר השבוע של הבויז: --- תמונת השבוע:
סרטון/קליפ השבוע: --- סרט השבוע: --- משפט/ציטוט השבוע: "..הגעגוע מזכיר ללב, את מי שהוא אוהב באמת..." איך עבר עליך השבוע: מצוין
תוכניות לשבוע הבא: ממ לא'דעת
המשך סופ"ש נהדר&שבת שלום&ערב שקסיי

Shiri from the block

Active member
../images/Emo113.gif שיר השבוע: שוב כמו קודם../images/Emo9.gif האלבום המושלם של ג'סטין../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif האלבום המושלם של כריסטינהההההההה האלבום המושלם והמדהים של נלי../images/Emo47.gif והאלבום היפה של PCD שיר השבוע של הבויז:דווקא שמעתי שבוע שעבר סוף סוף כמה שירים מנבר גון וקצת ממילניום תמונת השבוע: האמת שלא היה לי ממש משו, אבל שיהיה זה../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif סרטון/קליפ השבוע: הופעות של בריטני המושלמת../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif האאא וגם העונה ה-1 של הנמלטים../images/Emo99.gif סרט השבוע: השטן לובשת פראדה!!!!! סרט מדהים מדהים מדהים!!! מומלץ לכ-ו-ל-ם לראות! משפט/ציטוט השבוע: אין הפעם איך עבר עליך השבוע: רע תוכניות לשבוע הבא:

"השטן לובשת פראדה" ../images/Emo99.gif

מה זה אהבתי את הסרט הזה!!
חמודי כזה, קליל, ועם מסר מעניין. והבגדים בסרט מה זה יפים

אם לא הבנת, זה הפך להיות הפינה שלך

שיר השבוע: lifhouse- spin lifehouse- am i ever gonna i find out? keane הדיסק
שיר השבוע של הבויז: - תמונת השבוע: - סרטון/קליפ השבוע: נמממ ההופעה של קין בEMA? אבל ראיתי בטלויזיה
סרט השבוע: - משפט/ציטוט השבוע: -"You're telling me there's a hole in Fox River you don't want to get into?" פלאשבקים לעונה ה1
- "אנחנו לא לומדים, זה לא רלוונטי שנשאר בכיתה!" והיו עוד כמה אבל הם לא עולים לי לראש כרגע
איך עבר עליך השבוע: נממ נחמד
תוכניות לשבוע הבא: אממ.. מבחן בפסיכולוגיה [מחר], מבחן בלשון..

סיכום שבועי שלי ../images/Emo3.gif

ובפעם הבאה אני אקרא לפינה
סיכום שבועי - הפינה של מאורה , מה דעתכם ?
שיר השבוע: him - join me
שיר השבוע של הבויז: roll with it
תמונת השבוע:
סרטון/קליפ השבוע: נלי פורדטו בטקס ה-EMA וגם ההופעה של ג'סטין טימברלייק. אהה וסוף סוף ראיתי את הקליפ של כריטינה ...
סרט השבוע: השטן לובשת פראדה , סרט כ"כ טוב ומצחיק
משפט/ציטוט השבוע: "לא להגיד לסבתא שהנס מגיע לארץ ..." וכן דוד של (הנס) מגיע לארץ בחודש הבא
אני כ"כ שמחה
איך עבר עליך השבוע: בסדר
תוכניות לשבוע הבא: אין לצערי ...

למעלה