סיכום!

סיכום!../images/Emo181.gif

אז איך עבר השבוע?
רוצה לספר על אירועים מיוחדים שהיו השבוע?
מהו שיר השבוע שלך?
משהו שקנית\קיבלת השבוע?
לאן נסעת השבוע?
משפט השבוע?
ציטוט משיר שממש עושה לך טוב?
משהו שרצית לעשות השבוע ולא עשית?
משהו שרצית לעשות השבוע ועשית?
שתי מילים לסיכום השבוע?
תמונת השבוע? תאר והסבר?
איך אתה חוגג את כניסת השבת הערב?
היו בגרויות/מגנים השבוע? איך היה?
איך הייתה התעודה?
איך חגגתם את תחילת החופש?
שיעור נבחר בבצפר:
אדם שאפיין ת'שבוע:
יום נבחר:
השבוע מ1 עד 10:
הגדר את השבוע הבא:
מה אתה עושה ביום ראשון?
אירועים חשובים שיש לך שבוע הבא?
משהו שאתה חייב לעשות שבוע הבא?
מישהו שתפגוש שבוע הבא?
איך תרצה לפתוח את השבוע?
משפט או ביטוי [רצוי אופטימי] לפתיחת השבוע?
עד כמה מעיק השאלון סופשבוע הזה?
עד כמה אתם שונאים אותי השבוע:)?
המדריך למתאבד בחוף הים?

youngdiz

New member
מקפיץ היא השקיעה וכל זה

people! it feels so good to be back back back

עונההההההה

אז איך עבר השבוע? בסקסיות רוצה לספר על אירועים מיוחדים שהיו השבוע? ביום ראשון נישקתי צפרדע חעחעחעחעחעחעחע מהו שיר השבוע שלך? הכול שקשור לאמינם משהו שקנית\קיבלת השבוע? קניתי קודום משומש של אמינם לאן נסעת השבוע?לסלון משפט השבוע? :)))))))))))))))))))))))))))))) ציטוט משיר שממש עושה לך טוב?אין לי כוח לצטט משהו שרצית לעשות השבוע ולא עשית?באף ממש בא לי לנסות אחרי שעשיתי ביד וברגל משהו שרצית לעשות השבוע ועשית?הפלצתי חעחעחעחעחעחע שתי מילים לסיכום השבוע? אפ צי תמונת השבוע? תאר והסבר? איך אתה חוגג את כניסת השבת הערב? אללה עכבר היו בגרויות/מגנים השבוע? איך היה?לאאאא איך הייתה התעודה?לא הייתה חעחעחעחעחעחע איך חגגתם את תחילת החופש?בכוסוניות שיעור נבחר בבצפר:אין חופש? אדם שאפיין ת'שבוע:כרמללללל יום נבחר: השבוע מ1 עד 10: 100000000000000000 הגדר את השבוע הבא: שבוע סקסי למדי... מה אתה עושה ביום ראשון? ביד אירועים חשובים שיש לך שבוע הבא? עושה ברגל משהו שאתה חייב לעשות שבוע הבא? סקססססססססססססססססססססס מישהו שתפגוש שבוע הבא?אמינם+ ליאוןהסוסון=אהבה לנצח נצחים איך תרצה לפתוח את השבוע?בסקסית משפט או ביטוי [רצוי אופטימי] לפתיחת השבוע? אין עד כמה מעיק השאלון סופשבוע הזה?נפלתי מהחלון על הראש חחחחחח.... עד כמה אתם שונאים אותי השבוע:)? מ עד 10? המדריך למתאבד בחוף הים?טטבע אחי תתבע

למעלה