סיכום

2MayaN2

New member
סיכום../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif

שיר השבוע של פארמור: שיר השבוע לא של הלהקה: השבוע היה כיף כי: השבוע היה באסה כי: תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: משהו שאתם לא מצפים לו: משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): שבוע טוב

shaharEB

New member
מסכמש"ת ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של פארמור:מממ...decode ו caught myself שיר השבוע לא של הלהקה: america-razorlight may angels lead you in-jimmy eat world i dont wanna be- gavin degraw השבוע היה כיף כי: מממ...הייתי בים אחרי זמן רב שלא הייתי בו ולא היו מדוזות
וגם הלכתי לסרט היה מצחיק D: השבוע היה באסה כי: איבדתי 70 שקל =[ תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\סרט\\\\\\\\\\\\ספר השבוע: טורצ'ווד ,גיבורים! , דייט לילי
, פרש הברונזה
תמונת השבוע: => ציפיות לשבוע הבא: אמ..להירשם כבר למכון כושר..ולעשות את העבודה במתמטיקה =\ משהו שאתם לא מצפים לו: שיעור עם המורה במתמטיקה =\ משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\\\\\\\מוטו לחיים): דייט לילי זה סרט כיפי ומצחיק ביותר.. חוץ מזה ראיתי אותו בזהב והיינו 7 בנות באולם XD

shaharEB

New member
עוד תמונה !

ובשירים the bella cullen project -sexy vampire safety first וריר על רוב =]

2MayaN2

New member
כבר אמרתי את דעתי על הקצר../images/Emo3.gif ../images/Emo221.gif

rocky girl

New member
פרש הברונזה..איזה ספר יפהההה

עד שמגיע החלק השלישי שבו הם נפגשים שוב....החלק הזה היה מתחת לכול רמה....חבל שהסופרת ירדה לרמה כזאת....זה ממש היה הארד קור פורנו... וטטיאנה הדמות הכי מעצבנת בעולם......אולי אפילו יותר מבלה (שזה אומר המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן)

2MayaN2

New member
אז הספר השלישי לא טוב? ../images/Emo221.gif

קניתי את פרש הברונזה כי היו הרבה המלצות עליו והוא עלה רק 20 ש"ח...בכל מקרה כרגע סבתא שלי קוראת, כשהיא תסיים אני אתחיל:)

2MayaN2

New member
חחח את בטוחה שלא ראית דמדומים? ../images/Emo221.gif

השירים של פארמור זה מהפסקול
אבל אהבתי כל השירים שלך
השני מדהים
באסה על הכסף:( אבל תחשבי שלפחות שימחת מישהו אחר שמצא את זה
מי בתמונה?

shaharEB

New member
זו קריסטן בתמונה =]

וכן אני יודעת שזה מהפסקול חח =] זה השירים שלהם ששמעתי השבוע XP

YARDEN268

New member
סכמ"ש ../images/Emo132.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של פארמור: misguided ghosts שיר השבוע לא של הלהקה: Pink- Who Knew,Just like a pill, u and ur hand limp bizkit-behind blue eyes השבוע היה כיף כי: התמכרתי לפאנפיקים
השבוע היה באסה כי: נשארתי רוב השבוע בבית >< תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\סרט\\\\\\\\\\\\ספר השבוע:
בנות גילמור, גליי, צווארון לבן תמונת השבוע:
ציפיות לשבוע הבא: לעשות את כל הדברים שתכננתי לעשות השבוע ולא עשיתי
משהו שאתם לא מצפים לו:
משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\\\\\\\מוטו לחיים): זה פשוט גאוני
- http://www.youtube.com/watch?v=zlrL3LzjlDo שבוע טוב

2MayaN2

New member
אני חושבת שWho Knew זה השיר ../images/Emo221.gif

האהוב עלי שלה. שמעתי שהיא כתבה אותו על ידיד שלה שהתאבד... ראית כבר את כל הסרט? הוא יוצא לקולנוע

YARDEN268

New member
באמת? ../images/Emo12.gif../images/Emo80.gif

ואו השיר נשמע הרבה יותר מרגש עכשיו... נראה לי שאני אלך כשהסרט יצא :)

yaaruka

New member
סיכום סיכום סיכוווום ../images/Emo125.gif

שיר השבוע של פארמור: careful שיר השבוע לא של הלהקה: falling slowly (לא זוכרת איך קוראים לזמר
) השבוע היה כיף כי: השבוע התחלתי קורס שנגמר שבוע הבא ויומחמישי היינו בים וצלמנו מלאאא והיה ממש שווה! (קורס צילום)
השבוע היה באסה כי: כי בזמן הפנוי שיש לי משעמם תחתתתתת
תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: אירופה אירופה, אני קוראת אותו עכשיו ואני ממש בהתחלה אבל עדיין הוא מאוד מומלץ (ממה שקראתי)
תמונת השבוע: אני לא יכולה להעלות תמונות מהקורס כי הקובץ של התמונות מהמצלמה גדול מדי וממש אינלי כוח להקטין
ציפיות לשבוע הבא: התערוכה שיש בסוף הקורס
משהו שאתם לא מצפים לו: שאני לא אוכל לעבוד שוב השבוע!
משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): חופש זה כיף במידה. יותר מדי יכול לדכא בצורה מפחידה שבוע טוב לכולם

2MayaN2

New member
אויי כמה חיפשתי קורס צילום ../images/Emo221.gif

איך זה? בהצלחה עם התערוכה, איפה היא?
על מה שאמרת בסוף...אוהבת חופש כל עוד עושים איתו משהו.

yaaruka

New member
זה היה ממש כיף!!

הקורס היה במודיעין, הוא התפרסם בעיתון של מודיעין ובגלל זה הגיעו בעיקר ממודיעין... אבל נראה לי שהיו איזה שלושה לא ממודיעין.. התערוכה יצאה ממש יפה! ותודה על הבהצלחה.. חח אני בטוחה שאם תחפשי באינטרנט או שתשאלי אנשים תמצאי משהו בת"א, אין מצב שלא! איפה את גרה? יכול להיות שיש אצלך גם קורס איפהשהוא.. אה ותפתח עוד קבוצה באוגוסט, נראה לי שנסגרה כבר ההרשמה, אבל מי יודע? אולי כן תצליחי להדחף איכשהו לקבוצה. אני אישית ממש ניהנתי וגילי (המורה, או איכשלא תקראי לזה.. חח) ממש כיפי ומצחיק ומעביר את החומר בצורה ברורה ביותר :) אבל זה קורס למתחילים, כאילו לומדים איך להשתמש במצלמה וזה.. אבל הגיעו לשם גם שני בנים שכבר יודעים להשתמש במצלמה וזה.. זה נחמד לחזור בחזרה לבסיס ולהזכר וזה.. קיצר אם באלך פרטים שלחי לי מסר או משהו .. חחח

2MayaN2

New member
יש משהו בת"א שראיתי ../images/Emo221.gif

אבל לאנשים בני איזה 40 ואני לא חושבת שיהיה לי נוח להיות היחידה בגילאים האלה... באמת שמזמן לא ביררתי אני באמת אנסה לברר עוד פעם. אם לא אני כנראה אלך לאמא של חברה שתעביר לי שיעורים (היא עובדת בזה) לא הייתי מתנגדת לבוא אבל מודיעין זה קצת רחוק לי

למעלה