סיכום

2MayaN2

New member
סיכום../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif

שיר השבוע של פארמור: שיר השבוע לא של הלהקה: השבוע היה כיף כי: השבוע היה באסה כי: תוכנית\סרט\ספר השבוע: תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: משהו שאתם לא מצפים לו: משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\משהו מגניב שקרה לכם\מוטו לחיים):

YARDEN268

New member
סכמ"ש../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

שיר השבוע של פארמור: The only exception
שיר השבוע לא של הלהקה: אצלך בעולם- היהודים Underground - Avril Lavigne
השבוע היה כיף כי: ככה
השבוע היה באסה כי: לא מצאתי תחפושת :\ בקושי ישנתי..
תוכנית\\סרט\\ספר השבוע: בנות גילמור, גליי
תמונת השבוע: אני עייפה :|
ציפיות לשבוע הבא: למצוא תחפושת, לישון
משהו שאתם לא מצפים לו: אמ..
משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\משהו מגניב שקרה לכם\\מוטו לחיים): אני צריכה למצוא תחפושת :(

2MayaN2

New member
חחח חמוד:) ../images/Emo221.gif

צריכה עזרה עם התחפושת? אני יכולה לנסות לעזור לך עם רעיונות אם תגידי לי מה הכיוון:)

YARDEN268

New member
כןכןכן!

אמ.. אני לא רןצה חיה..ואני לא רוצה תחפושת שאי אפשר לזוז בה כמו קופסאת קרטון P: בכללי אני אשמח לרעיונות :}

2MayaN2

New member
ממממ ננסה..../images/Emo221.gif

סינית\יפנית אינדיאנית אסירה מתאגרפת בת הוואי ערפדית שטן\מלאך יפה אדומה ושאר הדמויות מכשפה מעודדת מלצרית נזירה בהריון סנטה קליאופטרה בוקרת מיני מאוס Cat women מישהו מפורסם שאת אוהבת פיראטית תלמידת בי"ס (כמו הבריטים
) אשת מאפיה חוה רעיונות:http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1160390 http://www.zoogstercostumes.com/landing/funnyadult.php?page=3 אני יודעת שהרוב לא מקורי אבל אין לי ממש רעיונות

YARDEN268

New member
כ"כ תודה D:

אמ.. אולי אני אתחפשת לבובת סמרטוטים יש לך רעיון איך לעשות את זה?

2MayaN2

New member
אממ ../images/Emo221.gif

את יכולה לנסות לחבר סמרטוטים\בגדים ישנים שאת לא צריכה את יכולה לנסות את האיפור הזה אם את רוצה:http://ligdol.co.il/NewChannels/Article.aspx?ArticleID=10390&ChannelID=4 (לא יודעת אם הוא מתאים לרעיון שלך אבל בכל זאת..) ולאסוף את השיער לשתי קוקיות
חח אני יודעת שלא כ"כ עזרתי אבל אהבתי את הרעיון
. בהצלחה

YARDEN268

New member
תודה :}

עוד 3 ימים פורים ואין לי תחפושת O: אני צריכה להתחיל דחוף...

Tea Leave

New member
../images/Emo23.gif

עבר עליי אחד השבועות הכי מדהימים שעברו עליי אי פעם
שיר השבוע של פארמור: Conspiacy שיר השבוע לא של הלהקה: Adam Lanbert - Sleepwalker Adam Lambert - Whataya want from me James Blunt - You're Beautiful השבוע היה כיף כי: חבר
השבוע היה באסה כי: הכי לא באסה בעולם. תוכנית\סרט\ספר השבוע: שומרת אחותי / ג'ודי פיקו -קוראת בפעם השנייה תמונת השבוע: - ציפיות לשבוע הבא: התבלבלתי בין הסכמ"ש הקודם, וכתבתי שמה מה שהולך לקרות בשבוע הבא. סואו - טיול שנתי, סרט, צחוקים ומלאמלאמלאמלאמלא אהבה
משהו שאתם לא מצפים לו: שיהיה כיף בטיול... משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\משהו מגניב שקרה לכם\מוטו לחיים): לפעמים מה שאתה מחפש, מוצא אותך
שיהיה שבוע מעולה לכולן

Tea Leave

New member
טנקס ../images/Emo140.gif

נהנת כמו שצריך :) חוץ מזה שיש לי טיול שנתי והווא לא יוצא...

נסטי XD

New member
טוב נו...><

שיר השבוע של פארמור: the only exception, thats what you ger
שיר השבוע לא של הלהקה: יש הרבה...חחחח ההורים שלי התמכרו לשיר tik tok של ke$HA בגלל ארץ נהדרת והמקפלות חחחחח fireflies- owl city
שיר ממש יפה הדורבנים - לא פווגע...שיר אחד האדירים התבלינים -נמאס לי ממך השבוע היה כיף כי: הוא עבר מהר XD השבוע היה באסה כי: יותר מדי עבודות ושיעורים.ויש לי מנהלת מסוממת חולת נפש שהיא צורחת עליי כי היא איחרה ולא אמרתי לה XDDDDDDDD וקיצר הבצפר הכי שכונה בארץ >< תוכנית\סרט\ספר השבוע: גליי, עקרות בית נואשות, ראיתי פעם ראשונה בחיים סוד הממלכה הקסומה כי חברה שלי חשבה שהיתה לי ילדות עשוקה כי לא ראיתי את הסרט הזה XDDD תמונת השבוע: אינלי כוח XD כמו כל שבוע ציפיות לשבוע הבא: פורים!!!! יואואוא הולך להיות גדול! משהו שאתם לא מצפים לו: מבחן בספרות, מיליון דברים שאינלי כוח אליהם, וכל השבוע הראשון של פסח תגבורים ב14 מקצועות חחח משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\משהו מגניב שקרה לכם\מוטו לחיים): תשאלו פעם מלצר אם אפשר מים רק בטמפרטורת החדר, זה מצחיק >< שבוע טוב לכולם! (או יותר נכון כולן....)

2MayaN2

New member
מה זה בכלל סוד הממלכה הקסומה?../images/Emo3.gif ../images/Emo221.gif

בהצלחה במבחנים:) אני מבינה ששאלת? חחח מה ענו לך?XD

נסטי XD

New member
האמת ששאלתי את אמא שלי והיה ממש צחוקים

אז חשבתי שאני אנסה את זה במסעדה חחחחח וגכם לך היתה ילדות עשוקה??? סאת הסרט המצויר עם הנסיכה שהופכת לברבור ואיזה רשע ג'ינג'י כזה...ונסיך ונסיכה ששודכו מהרגע שנולדו וזה...לא ראית את זה?~!

2MayaN2

New member
לא רק שלא ראיתי,גם לא שמעתי על זה ../images/Emo221.gif

מסתבר שהייתה לי ילדות עשוקה:0

סכמ"ש D:

שיר השבוע של פארמור: לא שמעתי פאראמור :( שיר השבוע לא של הלהקה: לא שמעתי מוזיקה :OOOOO השבוע היה כיף כי: לא היה כיף השבוע היה באסה כי: לא היה באסה תוכנית\סרט\ספר השבוע: הרמת מסך של ליאת רוטנר :] תמונת השבוע:אין ציפיות לשבוע הבא: הבר מצווה של הדרררר 3> משהו שאתם לא מצפים לו: מבחנים =\ משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\משהו מגניב שקרה לכם\מוטו לחיים): קן הקוקייהה יה

נסטי XD

New member
מה זה הקן קוקיה הזה?

חופרים על זה בטלויזיה....ואינלי שמץ מזה...חחחח

למעלה