סיכום 2013-2014-ספרד

BarcaBoy2

New member
סיכום 2013-2014-ספרד

נתחיל עם ספרד.. 5 תארים לקחתי עם בארסה הפסדתי את הסופר קאף הספרדי לולנסיה 35 ניצחונות 2 תיקו אחידו וויאריאל והפסד יחיד לבטיס וקבלו איזה השג כל שחקני השדה שלי ויש לי מלא!! הבקיעו לפחות שער אחד!! בוגאן סיים כמלך השערים עם 31 קבלו כמה תמונות..

BarcaBoy2

New member
טבלה..

בטיס האלה הרסו הכל ושוב לא הצלחתי לסיים עונה בלי הפסד.. וכמדי שנה מול הקטנות תיקו מול אחידו החלשים טקטיקה כבר פרסמתי בשרשור טקטיקות..

BarcaBoy2

New member
איטליה..

אז ככה פה בתחילת העונה לקחתי את יובה במחזור ה12 היה לי מאזן של 4-4-4 ואמרתי אין מצב לאליפות אז בוא ניקח קבוצה שיש לה התלבטתי בין רומא המוליכה לפארמה מילאן או אינטר ולקחתי לאמן את מילאן.. אבל אז דווקה פתאום יובה ניצחה 15 משחקים רצוף מילאן קצת שיחקה לא משו והמצב התהפך.. ובסיום העונה לקחתי אליפות עם יובה בהפרש נקודה מרומא..היי מפסיד תאליפות עם רומא היתה מנצחת במחזור האחרון אבל הם עשו תיקו אני הפסדתי ולקחתי תאליפות.. מילאן סיימה שלישית..השנה תגברתי את מילאן וננסה שוב לקחת אליפות איתה לקחתי גם גביע עם יובה בגמר ניצחתי את עמצי (מילאן) 4-4 ו5-3 חח איזה משחקים אלה היו.. הנה טבלה

BarcaBoy2

New member
לא אימנתי את שתיהן..רק את..

מילאן התחלתי לאמן מהמחזור ה12 ויובה מתחילת העונה

Tomerl050

New member
כל הכבוד אחי

אבל נראה לי שדי מיציתה עשית הכל ושוב ח"ח ענקי תחפש אתגר חדש

BarcaBoy2

New member
הסגל של יובה 1..

גם פה כל השחקנים כבשו חוץ מהשוערים.. ניסיתי לתת לשוער לשחק חלוץ לא הלך טוב..

dlml

New member
אני לא מבין

איך אתה נהנה ממה שעשית לבארסה, אבל כל היופי במנג'ר זה שכל אחד נהנה ממה שהוא אוהב, ויש הרבה סגנונות משחק.. בכל מקרה, אני ממש שמח שראיתי את דה לה הארס וקאראג'רו בסגל שלך, יש לי הרבה עתיד בנוער של אטלטיקו, אני רק לשם השוואה, לא אוהב לרכוש הרבה שחקנים, וב3 שנים שלי שם רכשתי רק את חאבייר מצ'ארנו, דושאן באסטה, מאורו אספוזיטו, קריסטופר אייסטד ולואיז אדריאנו. (וכמובן עוד כמה שחקנים לא משמעותיים או צעירים)

BarcaBoy2

New member
מה זאת אומרת ממה שעשיתי לבארסה?

וכן לאתלתיקו יש הרבה שחקני נוער מוכשרים בגלל זה הם כל הזמן שניים..ופעם אחת לקחו אליפות.. ויש לי רק 6 מתוך 8 זה האליפויות אני רוצה לשחק עד 2030 לפחות ולעקוף את מדריד באליפיוית שיש לה!! זאת השאיפה..

BarcaBoy2

New member
צריך מחליפים טובים לא??

ובכלל אני נותן לשחקנים לנוח הרבה שלא יתעייפו.. לכן בכל עמדה יש לי לפחות 2 סטארים וגם יש הרבה פציעות!! ויש תחרות בין השחקנים ואלדז למשל יודע שעם הוא סופג גול משחק הבא הוא לא פותח עש שאקנפייב סופג.. מי שנותן משחק לא טוב יושב הרבה בחוץ אחרי זה ואני גם מעיף שחקנים שמעכזבים בקלות..

מה טוב בזה שיש לך 2 סטארים כל עמדה?

דבר ראשון אין היררכיה ושחקנים לא מבינים מה אתה רוצה מהם... יש שחקני הרכב שהם פותחים ב- 80% מהמשחקים לפחות ויש את המשלימים שהם פותחים כששחקן פצוע ולא כשמתחשק לך להכניס אותם פתאום כי מישהו קיבל רק ציון "9" במשחק האחרון. זה לא עובד ככה. דבר שני לא יודע מאיפה המצאת את זה אבל אין שום תחרות בין השחקנים, ואתה מקלקל את הכימיה הקבוצתית ככה, צריך עקביות בהרכב. עוד משהו, למה אתה סתם מביא שחקנים ואז מעיף אותם? בשביל מה אתה מביא אותם בכלל? אתה מחפש שחקן לעמדה מסוימת מקבל רשימה ועושה אנ-דנ-דינו או מה?

BarcaBoy2

New member
אני לא עושה אנדנדינו בין שחקנים..

יש לי פחות או יותר הרכב קבוע שרץ רק מדי פעם אני עושה רוטציה ונותן לאחרים לשחק.. נגיד יש לי את מסי שהוא הקבוע ונבאס שהוא המחליף שלו בימין אם מסי מאכזב למה שאני יתן לו להמשיך לשחק אני מוריד אותו לספסל ונותן לנבאס כמה משחקים לשחק כנל לגבי שחקני הגנה עם מישו פישל ולא שיחק טוב למה שאני יתן לו לשחק במשחק הבא לא יודע זה עובד דיי טוב כל הקטע של הרוטציה ככה.. גם השחקנים לא עיפים אף פעם וגם היריד אף פעם לא יודע עם איזה הרכב אני עולה ואיך להתכונן למשחק וזה יותר כיף גם ככה לתת לכמה שיותר שחקנים לשחק כל הזמן.. שאלת למה אני מעיף.. הבאתי את דייגו לפני כמה עונות והוא הביא 2 עונות חלשות למה שאני ישאיר אותו? מי שלא נותן עונה טובה יעוף (אלא אם כן זה שחקן בית שאני אוהב ) אבל לא חסר שחקנים שיכולים להחליף כל אחד!!

למעלה