סיכום תקופה

Its Time 2 fly

New member
סיכום תקופה

אחרי שסיימתי את רכיבת השבת המופלאה (דרך אגב היה מזג אויר נפלא שמתם לב?), התקשרתי לילדים , סיימתי כביסות , והמדיח כבר מזמן מייחל להפעלה.. , הפעלתי את המערכת על גלגל"צ בווליום שאפשר לשמוע גם בגינה. התישבתי עם מיץ תפוזים (מהלתי קצת וודקה..) , ובא לי לעשות מעין "מאזן בוחן". החבר הטוב שלי טס לחו"ל,ידידתי הטובה מצאה אהבה חדשה (יאללה מברוק), סיימתי זוגיות שיועדה לכישלון מראש (למה? בהמשך..), והיתפנה לי מספר טלפון . היא דווקא התחילה בזה שהיא מודעת לכך שאני לא רוצה ילדים , והיא בתחילת ה 30 שלה , מרוכזת בקריירה - שאכן צפוי לה הצלחה , והיא לא רוצה לקלקל עם ילדים , ושלי ז בהחלט פתרון מתאים. חצי שנה - והינה השאלה .. "אני רוצה להיתמסד + ילד". כל העניין שמערכות קצרות ושהיה ברור לשני הצדדים (לפחות לי) , שתפקידם הוא ברור לגבר ש"שיחרר" את אם ילדיו ,בזריקת פיסת נייר באויר. מיצינו , ואז באו אחת אחרי השניה שתי מערכות "רציניות" שסופם כבר תואר לעי"ל ובכן ,אם שינוי אסטרטגיה שכזה גמלה בליבי החלטה. רק אם חד הורית (גרושה היא מילה שנואה עלי..). אני אב ל-2 ילדים ,מה שבז'רגון נקרא "איכותי" "שווה" , אבא במשרה חלקית .(אבל אפקטיבית ..). כנראה שהדרך הטובה ביותר הוא להבין את מצבך , ולהסתכל במראה ולדעת שאתה לא יכול לשחק את המשחק של הרווק , הבליין, ואם אתה גם מחשיב את עצמך אבא , אז בת זוגך צריכה להבין שלמרות שהיא נימצאת שם מדליית הזהב הולכת לילדים , ולה הכסף.. אני בטוח שיש נשים שחושבות כמוני . אז אם יש כאן מישהי שמסכימה עם דבריי,שהראש הוא לא רק אמצעי לאחזקת האוזניים ,סיימה את שלב המיתולוגי (הוא דומה ל X המיתולוגי או לא..מה הוא היה אומר ) , נראית מצויין,וספורט הוא לה רק מדור בעיתון או מזכיר לה נשכחות שההוא עוד היה גר בבית... אני מוכן לנסות :)

אני מסכימה..

למיץ התפוזים מהול בקצת וודקה.. ולווליום של גלגל"צ שנשמע עד הגינה.. שתי השורות האלה..

למעלה