סיכום תקופה

tal65

New member
סיכום תקופה

חברים יקרים.... היום נסתיימה לה תקופת דנה אורן באגף הנוער. תקופה שהפרדה היחידה הייתה בצבא (וגם זה לא כל-כך...). אני רוצה להגיד דבר ראשון... דנה נהנתי מכל רגע - אני חושב שבצעת את תפקידך בצד הטוב ביותר. השקעת 99.99999999999999% אחוז ממך (את ה9. הנוסף תקבלי אחרי שרפי יחתום....) נתת את כולך והיית תמיד לצידנו מתי שהיינו צריכים אותך. אני רוצה להגיד גם באופן אישי - עיצבת את דמותי. היית לאדם שהשפיע עליי רבות בשנתיים האחרונות - אפילו יותר מהורי. השעות שבילנו ביחד- הנסיעות לשום מקום - הארומה על חשבונך :) הכל היה שווה את זה בסופו של דבר. ולסיכום תודה אחת ענקית. ובאותה נשימה נזכיר שיש לנו רכז חדשישן - שחוזר לתפקידו אחרי שנתיים של הקפאה (אהממ גם פה יש אולי קשר לברק ?! המבין יבין) ואני חושב שיבצע את התפקיד על הצד השמאלי (הטוב ביותר...). אז הרכז החדש הוא רואי בן-דוד או בקיצור ר.ב.ד שיהיה לכם בכיף. חולה על כולכם (בייחוד על דנה) אני טל אלוביץ יו"ר נוער העבודה סניף התנחלות נירית (ארז למדתי ממך) 050-6928821

eessrr

New member
חחחחחחחחחחח...

באמת דנה עיצבת את דמותינו אני חושב שכולם חושבים ככה(....?) דנהההההההההההההההההההההההההההההההה נפרדנו כך, הייתה דממה... דנה כולנו אוהבים אותך... אני מאחל לך הצלחה בהמשך הדרך והמון המון אהבה תדעי שנוער "העבודה" עומד מאחורייך לאורך כל הדרך, ואת לא נעלמת לנו את נשארת לעזור לנו.. רואי בן דוד אני מאחל לך בהצלחה... השיר הבא מוקדש לדנה: ...... אבל דנה מוכשרת עם המון פוטנציאל המשרד פרסום יצליח אם ירצה הגורל ..... וטל אלוביץ בלי להעתיק ממני חתימות נשמה

למעלה