סיכום שנת 2006 שלי

yehudaaa

New member
סיכום שנת 2006 שלי

קודם כל נתחיל מהדיסק של השבט וכלא 6. נעבור לראפ עולמי, המייקסטיפ של אמינם שיצא משהו לא מהעולם הזה. לאחר מכן נמצא Plan B - Who Needs Actions When You Got Words אלבוםםם חובה בכל אוטו שרוצה להביא בנות. לאחר מכן הסינגל של צ'ינו פרודייקשן הם מחכים הם מחכים..אהההההההההההההההההההההה הם מחכיםםם

חולוני

New member
זאת בדיחה?

לא מאמין שקיים מישהו שהכניס באותו משפט את כלא 6 וצ'ינו ביחד עם פלאן בי. ועוד לקרוא לאלבום של פלאן בי "אלבום שמביא בנות לאוטו"? נראה לי עבדו עליך אחי, אין מצב ששמעת את האלבום הזה (מדובר באחד מאלבומי הראפ הכי אינטימיים של השנים האחרונות).

TheTIKIMAN

New member
אה, לא שמתי לב.

אז מה..... אתה בא לעשות סיבובים בחולון עם פלאן בי באוטו ולהביא כוסיות?

חולוני

New member
ברור!!1

הבעיה היא ש"הכוסית" היחידה שתצטרף היא זיווה עם החתולים מרחוב קראוזה.

חולוני

New member
אותו אני לא מכיר, מי זה?

את ירח הכרתי מהתקופה שהייתי משחק בילדים של הפועל חולון כדורסל, הוא כל הזמן מסתובב שם ונראה לי שעד היום הוא מנקה את הפרקט שם במשחקים. עוד אגדה הוא כמובן יוסף הפרסי מהקיוסק ליד האולם. "שמעעעענננננננננווווווו".

TheTIKIMAN

New member
אבי בן עזרא-

"ארכיאולוג" (כפל משמעות) שאוסף בקבוקים. משעשע לדבר איתו.

חולוני

New member
היה פעם גם איזה אחד

שהסתובב עם חמור בעיר (והוא היה די דומה לאלביס) אבל כבר שנים לא ראיתי אותו.

12356

New member
../images/Emo6.gif הוא לא תימני.... הוא הודי...

ד"א... בפעם הראשונה שראיתי אותו שם כמעט חירבתי בתחתונים שראיתי שזה בנאדם ולא פסל... כי נסעתי באוטו והוא והכבשה המחורבנת שלו לא זזו... בקיצור... ההזוי הזה יש לו איזה 8 כבשים... והוא טוען שהוא מדבר משהו כמו 6 שפות ושהוא מרצה באוניברסיטאות לפעמים... את זה אמא שלי סיפרה לי אחרי שהוא הפחיד אותה פעם כשהיא היתה עובדת בקניון חולון... סליחה שנדחפתי... פשוט הייתי חייב... ד"א... אם כבר באנשים הזויים מהרחוב עסקינן... גנן גנין המיתולוגי עדיין חי???... שיהיה בריא עוד מבת ים שהייתי ילד אני זוכר שהוא היה הולך עם גיבנת סוחב משהו כמו שק בגודל בית על הגב ומכריז שהוא גנן גנין... עוד א היה לו 90 קל... בשנה האחרונה לא יצא לי לראות אותו כבר פה בחולון... משהו יודע מה איתו?

למעלה