סיכום שנת 2003

מורנא007

New member
ARSNOVA

הודות לאורי ואתרו, ולשיר שגרם לי לחפש אלבומים מ 2003, אני מאזין להן ונהנה, תודה רבה

Rudess

New member
סיכום שנת 2003

את סיכום שנת הפרוגרסיב מטאל של 2003 אני אעלה לכאן בקרוב מאד כשאסיים אותה, ואני אתייחס כמובן לסצינה הישראלית,אלבומים אהובים/לא אוהבים,אירועים חשובים בארץ ובעולם, ועוד....

RamiSun

New member
סיכום שלי אלבומים

האמת שכשחושבים על זה יצא די הרבה השנה. מה שאהבתי פרוג מטאל - Dream Theater - Train of thought אלבום פשוט יפה, שסוחף באנרגיה העצומה שלו. אומנם האלבום הכי כבד של דרים אבל עדיין שומר על המאפיינים והקסם. A.C.T. - Last Epic להקה שבדית שמשלבת מוזיקה בסגנון של קווין, דרים ופופ ארוויזיוני, מאוד מיוחדת. זהו אלבומה הטוב ביותר לדעתי. Andromeda II=I פרוג מטאל שבדי איכותי מאוד. מה שאהבתי פרוג רגיל- Conspiracy - The unknown כריס סקוויר מיס מדהים באלבום איכותי, מזכיר את יס בתקופת טרוור רבין מהכיוון החיובי שלה. Kaipa - Keyholder קצת פחות טוב מהקודם שלהם, אבל עדיין קאיפה היא איכות נדירה מאוד. Mostly Autumn - Passengers להקת פרוג פולק בריטית נהדרת. מחממת את הלב במוזיקה הקודרת שלה. Porcupine Tree - In Absentia טיפה לכיוון הפרוג מטאל הפעם אולי בהשפעת העבודה של ווילסון עם אופת' מה שהתאכזבתי והעציב אותי OSI - Office of Strategic Influence מוזר מידי פלופ רציני לדעתי. Neal Morse - Testimony מגלומני מידי, שמישהו יתן לו איזה סטירה ויחזיר אותו לקרקע...אולי ישו יתנדב?

Rubycon

New member
krimson - the power to believe

קצת פחות מהציפיות שלי אבל לא רע בכלל (לטעמי).

begone

New member
אירועים בולטים

"אגרול" עזרו לשנה הזאת להיות שנה טובה. ההופעות שלהם היו מאוד משמחות. נירפסט 2003 היה הפסטיבל הכי מוצלח עד כה (כל כך מוצלח, עד שנירפסט 2004 נראה פחות טוב לפי רשימת האמנים). האיחוד של פרווה החמה היה אירוע מוצלח ונעים. אפשר להזכיר את השידרוג של סוסיתא, הפריצה של איטליז, הרימסטר של האלבום הראשון של גרוניך. הדיסק של אבק אמנם משתייך טכנית לשנת 2004, אבל זו הפתעת השנה לדעתי. אני חייב לומר שבאופן אישי, האלבום האחרון של בירדסונגס (אירידיום) היה ה-אלבום המשובח של השנה האחרונה, בעיקר בגלל שהוא היה נטול פוזה כמעט לחלוטין. וזה מאוד מרענן בסצינה הפוזאית שלנו.

dimfo

New member
אני לא יודע אם זה היה השנה

אבל אם כן, אז אין ספק שזה אירוע השנה - פתיחתה של קצת אחרת. חנות ראשונה בארץ שהיא שלנו ורק שלנו (טוב כמעט, לא בדיוק). הייתי רוצה לנצל את הבמה שניתנה לי ולחזק את ידיהם של כל העוסקים במלאכה.

למעלה