סיכום שנתי!!!

סיכום שנתי!!!

לכבוד השנה החדשה והשנה שהייתה אני מגישה לכם הפעם סיכום שנתי!!!!
מה שיר השנה שלכם [של דיימונדז]-
מה שיר השנה שלכם [לא של דיימונדז]-
בילוי השנה שלכם-
סרט\תוכנית\סדרת השנה שלכם-
סקופ השנה שלכם על הדיימונדז-
תמונת השנה שלכם של הדיימונדז-
משהו אחד שעשה לכם את השנה, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השנה-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשנה הבאה-
פגשת את הדיימונדז השנה?כמה פעמים?ואיך היה? שנה טובה
חג שמח
ושבת שלום

MC MoRaNa

New member
אני:}../images/Emo220.gif

מה שיר השנה שלכם [של דיימונדז]-הלב שלי נשבר/אתה הכוכב מה שיר השנה שלכם [לא של דיימונדז]-להמשיך- בן שרעבי/זה רק הלב שכואב לך-אביב גפן בילוי השנה שלכם-אמ, לא יודעת.. סרט\תוכנית\סדרת השנה שלכם-השיר שלנו/הצלצול הגואל/כוכב נולד סקופ השנה שלכם על הדיימונדז-הלוי גבוהה !!!! תמונת השנה שלכם של הדיימונדז-של עםשלם עם החולצה הצהובה. משהו אחד שעשה לכם את השנה, ואתם רוצים להמליץ עליו-אמ אמ, לאדעת משהו שהרס לכם את השנה-לאדעתתתתתת משהו שאתם מחכים שיקרה בשנה הבאה-לאדעת פגשת את הדיימונדז השנה?כמה פעמים?ואיך היה?=/

../images/Emo60.gif../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

לכבוד השנה החדשה והשנה שהייתה אני מגישה לכם הפעם סיכום שנתי!!!! מה שיר השנה שלכם [של דיימונדז]-אתה הכוכב
מה שיר השנה שלכם [לא של דיימונדז]-'כשאתה כאן'-נינט טייב בילוי השנה שלכם-נמ,היו הרבהXD סרט\תוכנית\סדרת השנה שלכם-פלור/הש"ש
סקופ השנה שלכם על הדיימונדז-קדם אירוויזיון:|
הלוי יוצאת עם כל בני הגיימבויז
(שמועות כמובן..) תמונת השנה שלכם של הדיימונדז-אוו יש הרבה|זיע| אבל אני סתם בוחרת אחת כי זה בין התקופות שלהן שהכי אהבתי השנה[= משהו אחד שעשה לכם את השנה, ואתם רוצים להמליץ עליו-הרבה דברים:) משהו שהרס לכם את השנה-^^ משהו שאתם מחכים שיקרה בשנה הבאה-שהבנות יצליחו ויצאו לסיבוב הופעות ברחבי הארץ
פגשת את הדיימונדז השנה?כמה פעמים?ואיך היה?הרבה
נמ.. קניון הזהב רחובות עזריאלי כנס קדם אירוויזון וזהו נראלי
סה"כ 4 פעמים:| והיה כייף
חוץ ממה שקרה לי:(

אניניני../images/Emo67.gif

מה שיר השנה שלכם [של דיימונדז]
רוצה אל החופש
מה שיר השנה שלכם [לא של דיימונדז]
יש מלא
בילוי השנה שלכם
מרוב בילויים אני לא זוכרת כלום
סרט\תוכנית\סדרת השנה שלכם
לא יודעת
סקופ השנה שלכם על הדיימונדז
לימור מעשנת
תמונת השנה שלכם של הדיימונדז
משהו אחד שעשה לכם את השנה, ואתם רוצים להמליץ עליו
תקנו מלאא דיסקיםםם
משהו שהרס לכם את השנה
לא יודעת.. משהו שאתם מחכים שיקרה בשנה הבאה
יום הולדת
סתם, לא יודעת
אהה הדיסק של הבנות ושל שירי ב"ה
פגשת את הדיימונדז השנה?כמה פעמים?ואיך היה? היה מדהים
ואני חושבת פעמיים..

Wolfox

New member
אניי :D

מה שיר השנה שלכם [של דיימונדז]- הלב שלי נשבר (אקפלה) מה שיר השנה שלכם [לא של דיימונדז]- ילדה שלי , רוקדת- סער בדישי בילוי השנה שלכם-חברות.. סרט\תוכנית\סדרת השנה שלכם- מכושפות!! סקופ השנה שלכם על הדיימונדז- אמממממממ... תמונת השנה שלכם של הדיימונדז- וואי יש המון!!!! משהו אחד שעשה לכם את השנה, ואתם רוצים להמליץ עליו- החלקה על הקרח עם כל החברים :) משהו שהרס לכם את השנה- פרידה.. משהו שאתם מחכים שיקרה בשנה הבאה- דרגה!! פגשת את הדיימונדז השנה?כמה פעמים?ואיך היה? יאפ:) היה מקסים! שנה טובה!!!

אני:]

מה שיר השנה שלכם [של דיימונדז]- הלב שלי נשבר, אתה הכוכב מה שיר השנה שלכם [לא של דיימונדז]- המון:p בילוי השנה שלכם- לאדעת סרט\תוכנית\סדרת השנה שלכם- הש"ש, פלור, כ"נ. סקופ השנה שלכם על הדיימונדז- עמשלם שרוטה P: תמונת השנה שלכם של הדיימונדז- לאדעת משהו אחד שעשה לכם את השנה, ואתם רוצים להמליץ עליו- לאדעת משהו שהרס לכם את השנה- לאדעת משהו שאתם מחכים שיקרה בשנה הבאה- לאדעת פגשת את הדיימונדז השנה?כמה פעמים?ואיך היה? -

למעלה