סיכום שנתי!!!

riktal

New member
סיכום שנתי!!!

שם גיל מקום מגורים עיסוק בחיים שלושה תחביבים עיקריים בזמני הפנוי אני הכי אוהב/ת ל... הדבר הכי מרגש שקרה לכם השנה האירוע הכי משמעותי שהיה לכם השנה האדם הכי מעניין שפגשת השנה שני דברים חדשים שעשית השנה בפעם הראשונה בחייכם הדבר הכי מגניב שרכשת/הורדת השנה המתנה הכי מגניבה שקיבלת השנה אלבום השנה שיר השנה זמר/ת השנה להקת השנה סדרת השנה שלך פרק בסדרה שהכי אהבתם השנה דמות מסדרה שהכי אהבתם השנה שחקנ/ית הקולנוע של השנה שחקנ/ית הטלוויזיה של השנה הסרט הכי טוב שראיתם השנה הספר הכי טוב שקראתם השנה הסרטון הכי מגניב שראיתם השנה איך (אם בכלל) אתם עומדים לחגוג בערב? האדם שהכי הייתם רוצים להתנשק איתו בחצות? החלטה חשובה שקיבלת ביחס לשנה החדשה דבר אחד שכבר מתוכנן לשנה הבאה מוטו שילווה אתכם בשנה הבאה תחזית אישית לשנה הבאה ומי שרוצה להוסיף תמונה - מוזמן והכי חשוב - שתהיה לכולנו שנה (אזרחית) הכי טובה/מגניבה/מהנה שיכולה להיות!!!

shoham95

New member
2011

שם שהם
גיל כמעט 16. מקום מגורים צפון. עיסוק בחיים תלמידה
שלושה תחביבים עיקריים יש את הדברים הנדושים(מחשב, מוזיקה, להיות עם חברים/ משפחה) שהם גם העיקריים, אבל אני אהיה מקורית ואכתוב תחביבים אחרים שלי- פסנתר, פוטושופ ומש"צים (זה נחשב תחביב? נו כל מה שקשור לזה
) בזמני הפנוי אני הכי אוהב/ת ל... מה שלמעלה ^ הדבר הכי מרגש שקרה לכם השנה נעשיתי בת 15?
לא יודעת, קרו הרבה דברים מרגשים. האירוע הכי משמעותי שהיה לכם השנה נעשיתי בת 15
האדם הכי מעניין שפגשת השנה
שני דברים חדשים שעשית השנה בפעם הראשונה בחייכם הופעה של אביתר בנאי
(קרה מאז עוד כמה פעמים), התחלתי כיתה י'
הדבר הכי מגניב שרכשת/הורדת השנה רכשתי? כרטיסים להופעות..
המתנה הכי מגניבה שקיבלת השנה כרטיסים להופעה של אביתר בנאי, לכבוד היום הולדת
דילגתי פה על כמה, כי אני גרועה בלבחור דברים כאלה
איך (אם בכלל) אתם עומדים לחגוג בערב? לא חוגגת. האדם שהכי הייתם רוצים להתנשק איתו בחצות?
החלטה חשובה שקיבלת ביחס לשנה החדשה להשקיע בלימודים, רצוי דבר אחד שכבר מתוכנן לשנה הבאה חה יש לי יותר מדי
אז נגיד.. להיות בת 16, אה והופעה של אביתר בנאי
(תודו שאני מקורית!) מוטו שילווה אתכם בשנה הבאה הכל לטובה. באמת אבל! תחזית אישית לשנה הבאה יהיה לנו טוב, טוב מטוב, טוב מאוד
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

אני אענה על זה מחר

אתמול עשיתי חיסון נגד שפעת ועכשיו אני חולה ככה שאין לי ממש כוח לחשוב
וגם את מה שתכננתי אני אעלה כבר מחר. שתהיה לכולכם HAPPY NEW YEAR

../images/Emo23.gif מסכמת

שם מוריה גיל 29 מקום מגורים ירושלים עיסוק בחיים עובדת עם נוער בסיכון שלושה תחביבים עיקריים ציור,מוזיקה (לשמוע לא לנגן),אינטרנט בזמני הפנוי אני הכי אוהב/ת ל... לגלוש באינטרנט ולקרוא ספרים הדבר הכי מרגש שקרה לכם השנה הכי מרגש .. אני חושבת שההשקה של הדיסק של איתמר ,הרגשתי כאילו זה אחי הקטן שם והייתי כל כך גאה בו ועוד לראות אח"כ את השם שלי ברשימת תודות של הדיסק
ולדעת כמה הוא מוקיר את מה שעשינו בשבילו בחיי שאין דברים כאלה. וכמובן לקנות כרטיסים לראות את טייק דאת בוומבלי !!!!! האירוע הכי משמעותי שהיה לכם השנה הא
אנשי האאוטלוק המדהימים!!!!!! שני דברים חדשים שעשית השנה בפעם הראשונה בחייכם התחלתי עם בחור
ניתקתי קשר עם חברה שהייתה חברת ילדות שלי הדבר הכי מגניב שרכשת/הורדת השנה אמממ האייפוד שלי סתם כי לא עולה לי משהו אחר המתנה הכי מגניבה שקיבלת השנה חברה שלי קנתה לי את הסינגל של אבריבדי הרטס שאמנים עשו למען הייאטי אלבום השנה יש כמה ,הפיל הכחול, כל הפסקולים של גליי,איתמר מאירי וכמובן פרוגרס של טייק דאת. ואה הדיסק של מארק סליננג. שיר השנה כן ברור יש מצב לשיר אחד
כן ברור
אני אתן לכם כמה - הפיל הכחול -סיפורים על עוד מעט,תלוי ,שיר על הים. טייק דאת - דה פלוד
רובי וויליאמס וגארי בארלו -שיים ,איתמר מאירי וכל דבר שהוא שר ,קוצים של רייכל וגפן מכתב לאחי של קובי אפללו ועוד ועוד ועוד זמר/ת השנה איתמר מאירי דההה להקת השנה טייק דאת סדרת השנה שלך גליי !! והאנטומייה ויומני הערפד ואחים ואחיות שגורמים לי לרצות להיות ווקר כל פרק מחדש פרק בסדרה שהכי אהבתם השנה אני אלך על הפיאנלה של העונה השישית של האנטומייה של גריי כי אין עוד תוכנית שהשאירה אותי בשוק טוטאלי ועם כל כך הרבה דמעות מחבקת כרית בכלל הכוח. פשוט פרקים מצמררים ומעולים ומשוחקים נפלא!!!!!!! דמות מסדרה שהכי אהבתם השנה בריטני!!! מלכת עולם!!!! שחקנ/ית הקולנוע של השנה תאמת זו לא הייתה שנה של קולונע בשבילי אבל ממה שכן ראיתי אני אתן את הכבוד למישהי לא צפויה קוראים לה נטלי פורמן ותראו את ברבור שחור ! פשוט תראו!!! שחקנ/ית הטלוויזיה של השנה כל הקאסט של האנטומייה וכל הקאסט של גליי ורוב הקאסט של יומני הערפד
הסרט הכי טוב שראיתם השנה פעם הייתי פשוט סרט מעולה! הספר הכי טוב שקראתם השנה וואי זאת כבר התקלה ,רק אחד??? אמממ משחקי הרעב (שזה בעצם טירלוגיה ) ואממ עולם ללא קץ של קן פולט הסרטון הכי מגניב שראיתם השנה יש כל כך הרבה !!!! אין מצב לבחור אחד איך (אם בכלל) אתם עומדים לחגוג בערב? אני חולה אז אני חושבת שאני אחגוג מתחת לפוך אבל אם אני ארגיש טוב אז יש מסיבה מגניבה שאני מוזמנת אליה האדם שהכי הייתם רוצים להתנשק איתו בחצות? ללכת על הפנטזיה??? אז ברור שרובי וויליאמס
החלטה חשובה שקיבלת ביחס לשנה החדשה להמשיך את השינוי שהתחלתי ולא לשכוח אותו דבר אחד שכבר מתוכנן לשנה הבאה להתחיל עבודה חדשה מוטו שילווה אתכם בשנה הבאה אין מקום שהוא רחוק מידי תחזית אישית לשנה הבאה יהיה טוב! טוב מאוד ! ומי שרוצה להוסיף תמונה - מוזמן והכי חשוב - שתהיה לכולנו שנה (אזרחית) הכי טובה/מגניבה/מהנה שיכולה להיות!!! הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

yitzko

New member
יאללה מסכם!

שם: יצחק גיל: היום 19 מקום מגורים: רחובות עיסוק בחיים: מכיניסט שלושה תחביבים עיקריים: לקרוא,מוזיקה ולרוץ בזמני הפנוי אני הכי אוהב/ת ל...לקרוא הדבר הכי מרגש שקרה לכם השנה: ביקור בהר הבית האירוע הכי משמעותי שהיה לכם השנה: ביקור בהר הבית (צריך להיות שם כדי להבין) האדם הכי מעניין שפגשת השנה: מרצה שמעביר לנו שיעורים במכינה,בן אדם שעבר כל כך הרבה בחיים שלו שני דברים חדשים שעשית השנה בפעם הראשונה בחייכם: העברתי הדרכה,נהייתי חונך הדבר הכי מגניב שרכשת/הורדת השנה: ארנב המתנה הכי מגניבה שקיבלת השנה: אלבום השנה: אין שיר השנה: על הדרך של להקת המדרגות זמר/ת השנה: שלמה ארצי להקת השנה: אין סדרת השנה שלך: קוראים לי ארל פרק בסדרה שהכי אהבתם השנה: לא זוכר דמות מסדרה שהכי אהבתם השנה: סו מגלי שחקנ/ית הקולנוע של השנה: רוברט פטינסטון (אדוארד מדימדומים) שחקנ/ית הטלוויזיה של השנה: ג'ים פרסונס (שלדון מהמפץ הגדול) הסרט הכי טוב שראיתם השנה: דימדומים:ליקוי חמה הספר הכי טוב שקראתם השנה: אלף שמשות זוהרות של חאלד חוסייני (הסופר של רודף העפיפונים) הסרטון הכי מגניב שראיתם השנה: http://www.youtube.com/watch?v=_XLGYxeL1iQ איך (אם בכלל) אתם עומדים לחגוג בערב? לא הולך לחגוג האדם שהכי הייתם רוצים להתנשק איתו בחצות?
החלטה חשובה שקיבלת ביחס לשנה החדשה: לעבוד קשה דבר אחד שכבר מתוכנן לשנה הבאה: נח"ל !! מוטו שילווה אתכם בשנה הבאה: תשאף גבוה,תגיע רחוק תחזית אישית לשנה הבאה: מעונן חלקית ושתהיה שנה אזרחית חדשה מוצלחה לכולם!!

X יו יו S

New member
מי זאת סו מגלי?

ואני גם אוהבת את שלדון הוא ענק בקשר לארנב אתה מדבר על ארנב אמיתי?

Ayelet 363

New member
שנה טובה לכולכם!!! ^^

שם: איילת. גיל: 18. מקום מגורים: חיפה. עיסוק בחיים: מחכה לגיוס הקרוב. שלושה תחביבים עיקריים: לקרוא, לצפות בסרטים,סדרות, לפגוש חברים... בזמני הפנוי אני הכי אוהב/ת ל... לצפות בסדרות, לקרוא... הדבר הכי מרגש שקרה לכם השנה: הייתי בחתונה... האירוע הכי משמעותי שהיה לכם השנה: הייתי בחתונה לראשונה. האדם הכי מעניין שפגשת השנה: לא פגשתי אותה... אבל אלייזה דושקו "צייצה" לי (אני מתכוונת, בשונה מטוויטים כללים- טוויט ספציפי אליי). שני דברים חדשים שעשית השנה בפעם הראשונה בחייכם: הייתי בחתונה לראשונה, ו... לא יודעת מה עוד- יש אנשים שעושים מרתונים של באפי שנים אחרי, ואני עשיתי את זה לראשונה. הדבר הכי מגניב שרכשת/הורדת השנה: ספרים. המתנה הכי מגניבה שקיבלת השנה: כרטיס הנחות לסטימצקי מחברה אחת, הספר "נערה עם קעקוע דרקון" מאחרת והספר "גוף מארח" מעוד חברה. אתמול חברה שלי סיפרה לי שמתנת היומולדת שלי (אמנם היומולדת שלי היה מזמן, אבל אני+אחותי+חברה הבנו לה בכזה איחור...) ושל אחותי מחכה לנו כבר הרבה זמן.
אלבום השנה: כל אלבום אפשרי של גלי. שיר השנה: Defying Gravity- בגרסה של כריס קולפר וליה מישל. זמר/ת השנה: הממ... אפשר גם לומר גלי? בבקשה?אם לא אז- דארן כריס, ליה מישל, כריס קולפר ומת'יו מוריסון... ובכלל- הקאשט של גלי.
להקת השנה: גלי!! זו לא בדיוק להקה, אבל זה הכי מתאים. סדרת השנה שלך: באפי- איך אפשר שלא? הרי השנה ראיתי את הסדרה בפעם הראשונה... פרק בסדרה שהכי אהבתם השנה: רוב הפרקים של באפי. דמות מסדרה שהכי אהבתם השנה: באפי. שחקנ/ית הקולנוע של השנה שחקנ/ית הטלוויזיה של השנה: שרה מישל גלר, אמבר בנסון, אליסון האניגן ואלייזה דושקו. הסרט הכי טוב שראיתם השנה: התחלה. הספר הכי טוב שקראתם השנה: עוד לא סיימתי אותו- אבל "ג'יין אייר" מאת שרלוט ברונטה. הסרטון הכי מגניב שראיתם השנה: יש כמה... איך (אם בכלל) אתם עומדים לחגוג בערב? חח... קראתי את "ג'יין אייר" ולא שמתי לב איך שהזמן והשנה עוברים להם. XD תכף אלך לישון- זה נחשב לחגוג? האדם שהכי הייתם רוצים להתנשק איתו בחצות? המממ... אפשר לבחור דמות מסדרת טלויזיה? אם כן, אנג'ל מבאפי. החלטה חשובה שקיבלת ביחס לשנה החדשה: מקווה שהשירות שלי יהיה תורם ומשמעותי. דבר אחד שכבר מתוכנן לשנה הבאה: - מוטו שילווה אתכם בשנה הבאה: - תחזית אישית לשנה הבאה: יהיה קשה בצבא.

Prudence20

New member
Woot Woot!

כיוון שרק עכשיו חזרתי ממסיבת סילבסטר מעולה ועודני מלאה באנרגיות- אענה על השאלון! שם: ליהי גיל: 22 (אוטוטו 23) מקום מגורים: כפ"ס עיסוק בחיים: עובדת ב"יס" בשימור לקוחות שלושה תחביבים עיקריים:קריאה, מוסיקה וסרטים בזמני הפנוי אני הכי אוהב/ת ל... לקרוא, בעיקר לקרוא. הדבר הכי מרגש שקרה לכם השנה: כל כך הרבה דברים, קשרים שהיו, עבודות שהחלפתי וכו'.. האירוע הכי משמעותי שהיה לכם השנה: לא יכולה לבחור אחד האדם הכי מעניין שפגשת השנה: אני אשאיר את המידע אצלי :) שני דברים חדשים שעשית השנה בפעם הראשונה בחייכם: התחלתי לצפות בגלי! וגם קניתי גיטרה משלי... הדבר הכי מגניב שרכשת/הורדת השנה: חחחח חוץ מאת העונות של גלי (אמנם אני עובדת ביס אבל בבית יש לי הוט :/) קניתי גיטרה אדומה ומדהימה ואני משתדלת ללמוד עליה ולהתקדם, כשיש זמן... המתנה הכי מגניבה שקיבלת השנה: לא כל כך עולה לי כרגע... אלבום השנה: וואו קשה לבחור... התחברתי מאוד לEyes Open של סנואו פטרול, החדש של אסף אבידן והמוג'וז גם מצויין. ויש עוד המון... שיר השנה:אין, אין מצב שאוכל לבחור... זמר/ת השנה: הרבה כבוד ליעל דקלבאום ותמר אייזנמן אבל כנראה שהמלכה הבלתי מעורערת היא ליידי גאגא להקת השנה: סנואו פטרול, אסף אבידן והמוג'וז ועוד ועוד... סדרת השנה שלך: בוודאי שגלי! וגם האוס וחסמב"ה דור 3. מעבר לזה- אין לי זמן לכלום אחר... פרק בסדרה שהכי אהבתם השנה:אין אחד ספציפי, אהבתי הרבה דמות מסדרה שהכי אהבתם השנה:געגועיי ל-13 מהאוס הולכים ונהיים קשים יותר ויותר עם כל יום שעובר... שחקנ/ית הקולנוע של השנה: ג'וליאן מור שחקנ/ית הטלוויזיה של השנה: ציפי שביט הורסת אותי בחסמב"ה דור 3! הסרט הכי טוב שראיתם השנה: וואו ראיתי כל כך הרבה... האחרון היה "טרון" אבל היה טיפה מאכזב... הספר הכי טוב שקראתם השנה: קראתי המון ספרים מעולים שאני ממליצה עליהם בחום: משחקי הרעב (עכשיו בספר השני בטרילוגיה), פרשס (ממליצה לא לקרוא בתרגום), חייבים לדבר על קווין, מסתרי פיטסברג, ועוד... הסרטון הכי מגניב שראיתם השנה: חחח היום ראיתי את זה:http://www.youtube.com/watch?v=AmQPwgV-WbQ ולא הפסקתי לצחוק! איך (אם בכלל) אתם עומדים לחגוג בערב? הרגע חזרתי ממסיבת סילבסטר מדהימה בגני התערוכה בת"א, מסיבה של הגלאם או רמה למי שמכיר... האדם שהכי הייתם רוצים להתנשק איתו בחצות? :) החלטה חשובה שקיבלת ביחס לשנה החדשה: לעשות אך ורק את מה שמרגיש לי נכון וכיף ומתאים ולא להתפשר... דבר אחד שכבר מתוכנן לשנה הבאה: בינתיים הכל פתוח חוץ מהעבודה... מוטו שילווה אתכם בשנה הבאה: חיה ותן לחיות תחזית אישית לשנה הבאה: רוצה לקוות או להאמין שהצלחה ובעיקר שקט נפשי...

shaharory

New member
שמתי לק כחול

שם- שחר גיל- 16 מקום מגורים- כפר סבא עיסוק בחיים- תלמידה שלושה תחביבים עיקריים- הכלב שלי, טלוויזיה, וקולנוע בזמני הפנוי אני הכי אוהב/ת ל...- מה שלמעלה הדבר הכי מרגש שקרה לכם השנה- קונאן ענה לי בטוויטר! האירוע הכי משמעותי שהיה לכם השנה- Late Night Switcheroo 2010 האדם הכי מעניין שפגשת השנה- לצערי לא פגשתי מישהו מעניין מאז 2008... שני דברים חדשים שעשית השנה בפעם הראשונה בחייכם- הייתי בגרמניה, הגעתי למסקנה שהוט יותר טובים מיס הדבר הכי מגניב שרכשת/הורדת השנה- אני לא מורידה סרטים. קניתי את מד מן 1-3 מאמזון ומגרמניה, את הדיסק של הפרקי אינטרנט של המשרד ועוד תוספות, וגם קניתי רוק 30 עונה 2 (למרות שהעונה שאני הכי רוצה היא 3 כי ג'ון האם בה..) המתנה הכי מגניבה שקיבלת השנה- קנו לי את המשרד 1,2 ואת glee, ויס הביאו לי את הפסיפיק ופוסטר ענק של glee אלבום השנה- וואו אין לי מושג. הפסקול של glee? חח. הם מי שיש לי הכי הרבה שירים שלהם.. ונגיד גם contra של ומפייר וויקנד שיר השנה- oxford comma - vampire weekend our love - rhett miller זמר/ת השנה- דארן כריססססס
להקת השנה- ומפייר וויקנד, והקאסט של glee סדרת השנה שלך- מד מן ו-glee. ומוסיפה גם תוכנית- CONAN פרק בסדרה שהכי אהבתם השנה- guy walks into an ad agency מד מן. באמת שזה שם גאוני דמות מסדרה שהכי אהבתם השנה- קורט מ-glee, פיט ממד מן. ומתוכנית- מינטי מקונאן שחקנ/ית הקולנוע של השנה- כריסטוף וולץ שחקנ/ית הטלוויזיה של השנה- כריס קולפר ודארן כריס ו-וינס קרת'יזר הסרט הכי טוב שראיתם השנה- הרשת החברתית והתחלה הספר הכי טוב שקראתם השנה- אני לא קוראת הרבה כמו שהייתי רוצה ומה שקראתי השנה היה כל ההארי פוטרים (היחיד החדש היה ה-7), הספר night לדוברי אנגלית, וכרגע אני קוראת את מקבת' לדוברי אנגלית.. אז אממ הארי פוטר 7 הסרטון הכי מגניב שראיתם השנה- טרולולולולוווווו http://www.youtube.com/watch?v=2Z4m4lnjxkY לירויייייייי ג'נקינסססססס http://www.youtube.com/watch?v=LkCNJRfSZBU איך (אם בכלל) אתם עומדים לחגוג בערב? עשיתי אצלי מסיבת כריסמס שהייתה אמורה להיות שבוע שעבר חח האדם שהכי הייתם רוצים להתנשק איתו בחצות? ג'ון האם, קונאן אובריאן, דארן כריס החלטה חשובה שקיבלת ביחס לשנה החדשה- אני יכולה להגיד להשקיע בלימודים אבל זה לא יחזיק שבוע.. בעיקר כי עכשיו אני אמורה ללמוד להיסטוריה דבר אחד שכבר מתוכנן לשנה הבאה- להיכשל בהיסטוריה ^. לפגוש שוב את בן סטילר כשהוא יבוא בפברואר מוטו שילווה אתכם בשנה הבאה- לפחות יש כל שבוע 4 תוכניות של קונאן תחזית אישית לשנה הבאה- להתקרב למוות תמונה- הפאנגירלס עדיין לא הצליחו לגלות מאיפה לייזה קנתה את הנעליים האלה

riktal

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

שם - רויטל גיל - 32 מקום מגורים - קרית מוצקין עיסוק בחיים - קלדנית בית משפט שלושה תחביבים עיקריים - זמן מחשב, צפייה בטלויזיה/דיוידי, צפייה בחיות שלי בזמני הפנוי אני הכי אוהב/ת ל...- היות במחשב הדבר הכי מרגש שקרה לכם השנה - ראיתי את הקאסט של PSYCH בקומיקון וביקרתי באחד הסטים שלהם ב-WHITE ROCK האירוע הכי משמעותי שהיה לכם השנה - הטיול בארצות הברית וקנדה האדם הכי מעניין שפגשת השנה - קשה לי לבחור אחד כי פגשתי המון אנשים מדהימים השנה שני דברים חדשים שעשית השנה בפעם הראשונה בחייכם - טיילתי לבד בעולם הגדול
ולמדתי להגיד "לא!" לאנשים הדבר הכי מגניב שרכשת/הורדת השנה - האייפון שלי - הפלאפון הכי מדהים בעולם! המתנה הכי מגניבה שקיבלת השנה - שלוש מתנות - האחת, כרטיס הטיסה לארצות הברית היה מתנה מחברה מדהימה, השניה, החולצה של ג'יימס שקיבלתי מחברה מבריטניה והשלישית, MAGIC 8 BALL של PSYCH שקיבלתי מחברה בסן דיאגו אלבום השנה - PROGRESS של טייק דאת' שיר השנה - Shame של רובי וגארי מטייק דאת' (לא אמנתי שאזכה לראות את זה התקופת חיי
) זמר/ת השנה - אמינם להקת השנה - טייק דאת' סדרת השנה שלך - Psych (לא חשבתם שאני ארשום פה משהו אחר - נכון?
) פרק בסדרה שהכי אהבתם השנה - S05E10) Extradition II The Actual Extradition Part) - אבל לצערי אני לא יכולה לרשום מדוע בגלל המסכנים שבינינו שצופים בסדרה דרך יס...
דמות מסדרה שהכי אהבתם השנה - שון מ-PSYCH ובריטני מ-GLEE שחקנ/ית הקולנוע של השנה - ג'סי אייזנברג בגלל הרשת החברתית שחקנ/ית הטלוויזיה של השנה - אין הפתעות אצלי - ג'יימס רודה הסרט הכי טוב שראיתם השנה - צעצוע של סיפור 3 הספר הכי טוב שקראתם השנה - היו המון, אני לא יכולה לבחור אחד הסרטון הכי מגניב שראיתם השנה - הפרומו הכי מגניב שראיתי בחיי - http://www.youtube.com/watch?v=j3v7bigbGbg וגם זה - פגישה עם דיינה - סרטון שעשתה מגי לפני זמן לא רב ונחשב ללהיט - http://www.youtube.com/watch?v=UiswXM2GX4E - רק אזהרה קטנה, זאת לא ג'ולייט אוהרה המוכרת והאהובה מ-PSYCH...
איך (אם בכלל) אתם עומדים לחגוג בערב? - חגגתי בצורה משפחתית - ההורים שלי, אחותי ואני הלכנו למסעדה והיה ממש נחמד האדם שהכי הייתם רוצים להתנשק איתו בחצות? - רק פנטזיה - ג'יימס רודה החלטה חשובה שקיבלת ביחס לשנה החדשה - להתחיל לרדוף אחרי החלומות שלי לא משנה לאן הם יובילו אותי דבר אחד שכבר מתוכנן לשנה הבאה - קומיקון, אם יהיו כרטיסים (הם עוד לא פתרו את בעיית השרתים
) מוטו שילווה אתכם בשנה הבאה - אל תגידו לי שהשמיים הם הגבול, כאשר יש סימני צעדים על הירח תחזית אישית לשנה הבאה - דברים טובים יחלו לקרות לי, אגשים לפחות חלק מהחלומות שלי ואולי אף אהיה אדם קצת יותר מאושר התמונה היא תמונה שעשתה חברה שלי שיודעת שאני אוהבת לראות אותו עם חולצות שחורות

mich223

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

שם:מיכל גיל:14 מקום מגורים:מעלה אדומים עיסוק בחיים:תלמידה
שלושה תחביבים עיקריים :לקרוא,לכתוב,מוזיקה בזמני הפנוי אני הכי אוהב/ת ל...:כנ'ל הדבר הכי מרגש שקרה לכם השנה:נממ,חתונה של אחות האירוע הכי משמעותי שהיה לכם השנה: יומולדת? האדם הכי מעניין שפגשת השנה:כלמיני, :D שני דברים חדשים שעשית השנה בפעם הראשונה בחייכם:ארר, אני אמורה לזכור? הדבר הכי מגניב שרכשת/הורדת השנה: אני לא זוכרת!אוף. די לסניליות -.- המתנה הכי מגניבה שקיבלת השנה:שום מגניב, סתם מתנות כיפיות. אלבום השנה :לודעת שיר השנה:בטח.נורא אפשרי לבחור. זמר/ת השנה:כנ'ל להקת השנה:כנ'ל סדרת השנה שלך :גלי,איך פגשתי את אמא. פרק בסדרה שהכי אהבתם השנה:לודעת. דמות מסדרה שהכי אהבתם השנה: קורט,דיימון,ברני. הסרט הכי טוב שראיתם השנה:התחלה! הספר הכי טוב שקראתם השנה:הממ. הרבה. איך (אם בכלל) אתם עומדים לחגוג בערב? כמו כל שבת בערב. האדם שהכי הייתם רוצים להתנשק איתו בחצות?אפחד החלטה חשובה שקיבלת ביחס לשנה החדשה:ט'חח, כלכך הרבה החלטות ואני יודעת שאני לא אעשה שום דבר מזה. ללמוד צרפתית,ללמוד גיטרה,דיאטה. דבר אחד שכבר מתוכנן לשנה הבאה:כלום. מוטו שילווה אתכם בשנה הבאה: מתחלף. תחזית אישית לשנה הבאה :מבאס, כרגיל :) טוב,אז דילגתי. אני קצת שונאת שאלונים. 2011 מדהים לכולם! (;

Ayelet 363

New member
הסדרות, הדמויות, הסרט ../images/Emo23.gif

צרפתית וגיטרה נשמע מאוד מגניב.

mich223

New member
הממ,

צרפתית- כי אני סוגשל צרפתיה, גיטרה- כי כל המשפחה שלי יודעת, וגיטרה זה יפה, אז למה אני לא!?:D

למעלה