סיכום שנתי

ady18

Well-known member
סיכום שנתי

מה האירוע הטוב ביותר שקרה לכם בשנה האחרונה מה היא אכזבת השנה משהו שהרס לכם את השנה? |בילוי השנה? |שיר השנה של בעז? |שיר השנה שלכם לא בעז? אומן שאהבתם חוץ מבעז? |ציפות מהשנה החדשה? ושתהיה לכם שנה מתוקה ומלאת חיוכים

מסכמת ת'שנה../images/Emo13.gif

אני שומעת עכשיו שירים של אמיר וןשל היי פייב...מרקודם שמעתי את נוצה ועכשיו אני שומעתא ת יום מעונן!! התמכרתי! מה האירוע הטוב ביותר שקרה לכם בשנה האחרונה- אממ..היו הרבה אבל הכי הכי שפגשתי כ"כ הרבה מפורסמים שאני חולללה עליהם..אבל דווקא את אלה שאני הכי אוהבת לא פגשתי..לירז צ'רכי, אמירוששש וורד פלדמן... מה היא אכזבת השנה- שביטלו את ההופעה הזאת שתכננו שהייתה אמורה להייות בת"א ביריחו ובעוד מקום בו זמנית אבל בגלל בעיות בטחוניות ביטלו את זה
משהו שהרס לכם את השנה?אממ ניראלי מה שכתבתי לפניי שנייה..חעח |בילוי השנה?הייתי בהופעה של האלופה ומיכל גבריאולוב ומירב גרובא עשו לי שלום!! כי קפצתי מעל החומה איפה שהשומרים צרחו על כולם לא לעבור אבל התפלחתי בכוח!! מופרעת אני
|שיר השנה של בעז? מה?? אם התכוותם שיר השנה אז שלי זה-יומעונן(
) כי זה השיר של הריקוד מההופעה הראשונה שלי בחוג ג'אז..חעחע |שיר השנה שלכם לא בעז? לחא הבנתי מה זה ה-עז הזה.. אומן שאהבתם חוץ מבעז?מהה זהההה??? |ציפות מהשנה החדשה?שיהי רק טוב ושיפסקו המלחמות..אה וגם שיהי מפגש פורום ואני אפגוש סופסוף את אמירווששששש ושהוא יצמיח חזרה תשיער מלא החיים שהיה לו..חעחעחע ושתהיה לכם שנה מתוקה ומלאת חיוכים---תודההה!!!

מסכמת

מה האירוע הטוב ביותר שקרה לכם בשנה האחרונה?1.שהדיסק השני של אמיר ייצא,2.שעברתי את הבגרויות שניבחנתי בהם השנה
מה היא אכזבת השנה?שגלעד שליט,אלדד רגב,אהוד גולדווסר עדיין לא חזרו הביתה ושעדיין אין חדש מרון ארד משהו שהרס לכם את השנה?אותה תשובה מהשאלה הקודמת |בילוי השנה?המון המון המון הופעות והצגות של אמיר
|שיר השנה של אמיר?"מותר לך" |שיר השנה שלכם לא אמיר? Mika - Take It Easy אומן שאהבתם חוץ אמיר?אדיר מילר |ציפות מהשנה החדשה?שיהיה טוב גם השנה ובכל השנים הבאות אמן

מסכמת../images/Emo13.gif

מה האירוע הטוב ביותר שקרה לכם בשנה האחרונה? הקשר עם אמיר ושחר
מה היא אכזבת השנה? שהמצב שלי רק מחמיר
משהו שהרס לכם את השנה?טיפולים... |בילוי השנה?פגישה עם אמיר
|שיר השנה של אמיר?"כשהאור יעלה עלינו" |שיר השנה שלכם לא אמיר?"הלילה יעבור" אומן שאהבתם חוץ מאמיר?הראל סקעת |ציפיות מהשנה החדשה?להיות בריאה ולהישאר בחיפה אמן
ושתהיה לכם שנה מתוקה ומלאת חיוכים-אמן

SAPIROS5

New member
מסכמת

מה האירוע הטוב ביותר שקרה לכם בשנה האחרונה:אממ לא יודעת חח עכשו אני יזכרר אם לא קופץ לי בראש כלום כניראה שלא קרה משהו ממש מיוחד... מה היא אכזבת השנה:אממ לא יודעת משהו שהרס לכם את השנה?אין אולי יש ואני לא זוכרת היו כל כך הרבה דברים... |בילוי השנה?אממ כל מיני הופעות טיולים חגיגות חח |שיר השנה של אמיר?כל השירים שלו אין דבר כזה שיר אחד |שיר השנה שלכם לא אמיר?אממ יש מלא של ריאנה של מיקה ג'סטין טיברלייק עוד הרבה.. אומן שאהבתם חוץ מאמיר?לא יודעת.. |ציפות מהשנה החדשה?לפגוש את אמיר ולעלות הקבצה באנגלית מב2 לב1 בעזרת השםם ושתהיה לכם שנה מתוקה ומלאת חיוכים

1sHiRuSh

New member
מסכמת שנה....

מה האירוע הטוב ביותר שקרה לכם בשנה האחרונה- היו הרבה אבל מה שאני הכי זוכרת זה שאמיר התקשר אלי ביומולדת.. מה היא אכזבת השנה- לא עולה לי... אבל היו כמה משהו שהרס לכם את השנה? פרידה.. |בילוי השנה? פורום חנוכה=] |שיר השנה של אמיר? "מותר לך" ו"יופי" |שיר השנה שלכם לא של אמיר?"מה שקרה" ו"יהיה פה דם"-אפרת גוש אומן שאהבתם חוץ אמיר?יוני בלוך ואפרת גוש... |ציפות מהשנה החדשה?לעבור את הבגרויות בשלום חחח ו... כמובן שנה חדשה טובה לכולם... =]

מסכמת

מה האירוע הטוב ביותר שקרה לכם בשנה האחרונה- הדיסק של אמיר יצא, ראיתי את אמיר מממש ממש מקוב והוא עשה לי שלום וחייך לי מה היא אכזבת השנה- אממ.. לא עולה לי עכשיו משהו שהרס לכם את השנה? הלהקה ירדה מהמסכים ולא הספקתי לראות את זה בבימה |בילוי השנה? פסטיגל |שיר השנה של אמיר? כל השירים שלו מהדיסק החדש |שיר השנה שלכם לא אמיר? איןן כזה אומן שאהבתם חוץ מאמיר? אממ..זהר ליבה ממש קצת בגלל שהוא חתיך
|ציפות מהשנה החדשה? לפגוש את אמירו'ש ושיהיה בעזרת השם
מפגש פורום איתו
ושתהיה לכם שנה מתוקה ומלאת חיוכים וכיופים

למעלה