סיכום... שנתי?

LimiMimi

New member
איך אני אוהבת את ההודעות שלך יא אללה P:

את עושה אותי מאושרת!

MaddyD

New member
וואו איזו שנה

בדיוק נכנסתי לשנה השניה שלי בצבא, בתחילת 07, ידעתי שבסופה אני גם משתחררת.. חתכתי בתחילתה איזה קשר מאוד מאודדד רקוב שהיה לי. לא היה לי קל בצבא ואז פתאום. קידמו אותי לתפקיד הכי נחשק, החיים שלי נהיו יפים ממש, נכנסתי לכושר מטורף, התחלתי לצאת עם אנשים נורמלים התחברתי לבנות מקסימות ממש בצבא. מה עוד קרה לאט לאט הרבה בנות שלא הסתדרתי איתן השתחררו והרגשתי באמת בבית בצבא, המשכתי לטחון בעבודה, המון כסף המון ספורט החיים שלי היו דבש איפשהו שם התחלתי לצאת עם עוד איזה מישהו שהחשבתי באמת סוג של היי לייט, הבחור הזה היה הדב הכי יפה שראיתי בחיים אבל סטלן גמור. אפס לחלוטין. היה ביננו קשר הזוי.. חתכנו היה עוד מישהו שם.. המשכתי בחיי לילה הרגילים שלי, כל הקיץ בסאקאיה והקלרה ושוב חורף. ברקפסט דאדא. בין לבין לשכונתיים האהובים עלי דאז - רוזה וארמדילו. לפעמים גם אילקה היום רק הארמדילו עוד.. נחשב אצלי בית לפעמים גילדה בעצמ.. בכל אופן הגיעה התקופה של לפני השחרור, בניתי על נסיעה ארוכה לארצות הברית, עגלות או משהו.. ואז באחת מהיציאות הרגילות לברקפסט. הכרתי אותו. אני לא אגיד שהחיים שלי התהפכו על קנם מאז אבל.. דברים נהיו טובים הנסיעה הפכה להיות שבועיים של חופשה, נרשמתי לפסיכומטרי.. זאת היתה שנה טובה הגעתי למקומות שפחדתי שאני אגיע למדתי על עצמי דרך.. כל מיני עזרים המון דברים מצאתי אהבה גדולה.. באמת אהבת חיי.. אחלה שנה

MaddyD

New member
השמטתי משהו

אחד המשמעותיים שקרו לי אבל אני נורא מדחיקה תנושא שוקי , הכלב שלי היה איתי מגיל 6 הרדמנו אותו השנה. זה באמת עניין מודחק אבל הרגשתי רע שלא כתבתי את זה

LimiMimi

New member
איזה יופי

באמת, לאורך כל ההודעות שלך רואים שהחיים שלך התחילו להתייצב ולהיות קצת פחות.. מזיקים? כמו שזה היה נראה דאז אני כלכך שמחה לשמוע על ההוא, ועל הצבא שנסגר יפה.. יפה לך באמת

טם

1. עבדתי בעבודה רצינית בפעם הראשונה בחיים במשך כמה חודשים טובים, והיה לי שם מצוין. רב האנשים אהבו אותי, יצאתי, לשם שינוי, הרווחתי כסף, והזמן טס.... 2. פוטרתי מהעבודה, בגלל איזו שטות שעשיתי ודי דפקתי לעצמי דברים. 3. מצאתי עבודה חדשה, ומישהו מהעבודה הקודמת התקשר לבעלים להגיד לו מה קרה בקודמת, והופס, פוטרתי. 4. שכבתי בפעם הראשונה עם מישהו באמת שאני לא מכירה. הכרנו כמה שעות לפני... והופס. 5. חבר ראשון. החזיק אולי חודש עד שנשברתי לגמרי 6. הטרדה מינית שנייה בחיים. כמה כיף. 7. התגייסתי. 8. טירונות שהתחילה מדהים, ובסוף הטירונות כבר לא יכולתי. סרבתי פקודה, בכיתי כל יום בטלפון... לא בגלל לחץ בית, או משהו. 9. הגעה לקורס חובשים עם 0 מוטיבציה, אבל היה כל כך שונה. היה פשוט מדהים. התחברתי לרב הבנים ולא כל כך לבנות, היו לי ציונים מעולים(סיימתי עם ממוצע 96) וסוף הקורס היה בכלל מדהים. 10. מסיבת סוף קורס, שיבוצים... שובצתי להדרכה. 11. הגעתי לבסיס החדש, והתחלנו להסתובב בבסיסים ולהכיר את הבנות... בהתחלה, כמו בטירונות, היה מדהים, ואח"כ פשוט רע כשהבנתי מי הן באמת. 12. הגיע מדריך חדש בשם מתן, שהתחברתי אליו בטירוף והיה פשוט כיף. 13. עזבתי את הבסיס ההוא, תודה לאל, בסוף תקופת החפיפה. 14. בסיס חדש, אנשים חדשים, קצת יותר מסתדרת... 15. הטרדה מינית מספר 3. מוי כיף. 16. ובעיקר... ניתוק הרבה קשרים: החברה הכי טובה לשעבר שבואו נגיד שעשתה לא מעט עם האקס בתקופה שעוד די יצאנו, ידיד ממש טוב(ההוא עם המשפט המטומטם), חברה אחרת טובה שאכזבה וכו' וכו'. לא חסר שנה טובה? ;[

יקירתי:$

שתהיה שנה מעולה, בלי ניתוקי קשרים [וגם אם כן, שתדעי לך שזה הפסד שלהם בלבד], ועם הרבה חיוכים[: את דיי בסדר, את

LimiMimi

New member
קראתי כמובן.

וממש עשית אותי סקרנית על השטות בעבודה. מה הסיכוי שאת מספרת לי?

EVE Lights

New member
זיוני שכל.

שנה אחורה - סוף דצמבר 2006, על סף שחרור מצה"ל.
חודש לפני כן (נוב' 06') התחלתי לצאת עם אביב. היום אנחנו שנה וחודשיים ביחד. את הסילבסטר שנה שעברה חגגנו בג'ון דו בכיכר רבין, נראה איפה נחגוג השנה. 8.1.07 - פריסת שחרור, היה מדהים. כל המפקדים שלי לאורך השנתיים באו, היה באמת... משהו. בגלל שאפילו בלה צילמה כמה סרטוני וידאו משם, אני אפילו יכולה לראות אותם מדי פעם ולהיזכר בתשבוחות ששפכו עליי
היה לי חפש"ש שבועיים ובגלל שהייתי בלי מחשב השתעממתי למוות, כך שבשבוע שהשתחררתי התבטלתי יומיים ומייד אח"כ רצתי לחפש עבודה. כמובן - חוזרים לישן ולמוכר, הלא הוא הסופרפארם. סניף חדש יחסית, מרחק יריקה מהבית. התקבלתי ללא בעיות, התחלתי בתור קופאית ואחרי חודשיים (שזה ממש מעט זמן) קודמתי לאחראית משמרת. עבדתי משרה חלקית (3 פעמים בשבוע) עד סוף מרץ 07 שאז התחלתי את הקורס פסיכומטרי ביואל גבע ואז ירדתי בהדרגה לפעמיים משמרות בשבוע ובחודש האחרון לפני הבחינה (יולי) בכלל לא עבדתי. הבחינה עברה ביולי 07 - קיבלתי 650. טוב אבל לא מספיק לאוניברסיטה. לא, אני לא מתכוונת לעשות שוב. חזרתי מייד כשנגמר הפסיכו' לעבודה במלוא הכוח (4 משמרות בשבוע) ואני עושה 3 אלף בחודש. שזה לא כזה הרבה אבל זה לא רע ביחסית לנוחות שיש לי שם וביחסית למאמץ שאני משקיעה שם. אני מקווה שהכל ימשיך לזרום על מי מנוחות כי המנהל החדש שלנו מגיע בשבוע הבא (אמאל'ה אבאל'ה
) והוא מניאק תולעת. הו וואל. חוץ מזה - מבחינת החברות מהצבא הקשר המשיך כמובן עם ענבר קרן והדר, שהן מקסימות. עם בלה ניתקתי את הקשר - פשוט כי... לא. לא מתאים, האופי שלה מחורבן מדי ויכול להיות ששתינו יותר מדי ביקורתיות אחת כלפי השניה. בקיצור, לא בזין שלי. עוד קשר שהתנתק השנה היה עם רועי - הוא הפסיק לדבר איתי קצת לפני הפסיכומטרי, ביולי 07. אחד הקשרים שעצוב לי שנגמרו - אבל הכל לטובה. כבר לא מספידה אותו.. אפשר לומר שגם אני ואלון די התנתקנו אחד מהשני, חוצ משיחות רנדומליות במסנג'ר לעיתים אין בינינו ממש קשר, ואולי טוב שכך. ביומולדת האחרון שלו (דצמבר 07) לא אמרתי לו אפילו מזל טוב כי הרגשתי שהוא לא שווה את זה. בעבודה טוב לי ויש לי את החברים שלי שם - רינת, לירן ויוני (למרות שהוא התגייס הוא עדיין נשמה טובה). וזהו בערך.. אין יותר מדי מה לחפור. בתחילת ינואר אני מתכננת כבר להירשם לבינתחומי, ובאוק' הקרוב (08') להתחיל ללמוד שם מנהל עסקים. אם קראת את מוזמנת להגיב

למעלה