סיכום שנה

סיכום שנה

איך עברה תשס"ו
הרגע הכי שמח בה
הרגע הכי מעצבן
הרגע העצוב
הדבר הכי חשוב שעשית
הדבר הכי שטותי
בכמה הופעות של ריטה היית
ושל אמנים ישראלים אחרים
למי הצבעת בכוכב נולד 4
היית באחת ההופעות הבין לאומיות שהיו כאן השנה
מי הוא איש השנה שלך
מהו שיר השנה שלך
מעשה טוב שעשית
במה אתה גאה
על מה היית מוותר
ולקראת השנה החדשה... כמה מטרות/ ייעדים שאתם מציבים לעצמכם...
שנה טובה ומוצלחת!

pc girl

New member
אחלה שאלון :)

איך עברה תשס"ו? מהר מידי הרגע הכי שמח בה? כשנגמרה (בערך...) המלחמה. הרגע הכי מעצבן? המלחמה. הרגע העצוב? מלחמת לבנון השניה וכל המקרה עם אריק שרון... הדבר הכי חשוב שעשית? בגרויות...
הדבר הכי שטותי? היו המון :) בכמה הופעות של ריטה היית? הייתי רק בהופעה אחת של one לצערי... אולי בפברואר אני אשנה את זה :) ושל אמנים ישראלים אחרים?
שייגעצ כשהם באו לבצפר שלנו אם זה נחשב
למי הצבעת בכוכב נולד 4? אף פעם לא ראיתי.. היית באחת ההופעות הבין לאומיות שהיו כאן השנה? לא מי הוא איש השנה שלך? ריטה! היא והשירים שלה עזרו לי המון השנה. מהו שיר השנה שלך? חייל שוקולד של החלונות הגבוהים
מעשה טוב שעשית? לא יכולה להצביע על משהו אחד. זה כמה דברים ביחד במה אתה גאה? בידיד טוב שלי שעשה כמה דברים טובים :) על מה היית מוותר? על המלחמה. שנה טובה לכולם!

Dug E

New member
חג שמח../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

איך עברה תשס"ו? אחלה שנה,הרבה דברים טובים קרו לי השנה. הרגע הכי שמח בה? לא יודע,היו הרבה.. הרגע הכי מעצבן? לא מדברים על זה
הרגע העצוב? כנ"ל והמלחמה. הדבר הכי חשוב שעשית? התחלתי ללמוד נהיגה הדבר הכי שטותי? הרבהה בכמה הופעות של ריטה היית? 1 בפארק הירקון,היכל התרבות,6 ONE וזהו אם אני זוכר נכון. ושל אמנים ישראלים אחרים? לפחות 20..אני בנאדם של הופעות. למי הצבעת בכוכב נולד 4? רפאל היית באחת ההופעות הבין לאומיות שהיו כאן השנה? כמעט לרוג'ר ווטרס
מי הוא איש השנה שלך? ברור שריטה ואמא שלי. מהו שיר השנה שלך? לפני שהלילה נגמר ולבכות מעשה טוב שעשית? נראה לי שרק עזרתי לחברים שהיו צריכים אותי. במה אתה גאה? בחברים ומשפחה שלי על מה היית מוותר? "אין לי שום חרטות" ולקראת השנה החדשה... כמה מטרות/ ייעדים שאתם מציבים לעצמכם...-לסיים 12 שנות לימוד כמו שצריך, לעבור טסט ראשון,לעזור לאנשים שצריכים אותי ולשנות תכונה אחת שאני נורא שונא בעצמי.

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo41.gifיאללה אני שלישית../images/Emo75.gifב../images/Emo74.gif

איך עברה תשס"ו-
שנה קשה ודיי עצובה בשבילי, השתחררתי מהצבא ואני מקווה שעכשיו אני אוכל להתחיל מחדש ויותר טוב הפעם
הרגע הכי שמח בה-
7/9/2006 השחרור שלי מהצבא
הרגע הכי מעצבן-
הציפיה למה שאחרי (הצבא)
הרגע העצוב-
גיליתי מי אני באמת אבל עוד לא השלמתי עם העובדה שהחיים שלי יהיו כל כך בודדים.
הדבר הכי חשוב שעשית-
החלטתי לקחת הכל בקלות ולחיות הכי טוב, חופשי וכייף שאפשר גם אם זה אומר להיות לבד! (הרי בזה אני הכי טובה)
הדבר הכי שטותי-
לא היו...לא חושבת לפחות...
בכמה הופעות של ריטה היית-
המון...לא זוכרת...האחרונות היו ב-ONE שלוש פעמים...
ושל אמנים ישראלים אחרים-
כל הפסטיבלים למיניהם זה נחשב?
למי הצבעת בכוכב נולד 4 -
מאיה רוטמן
היית באחת ההופעות הבין לאומיות שהיו כאן השנה-
כןןןןן...פיפטי סנט ואמא שלי רצתה ריקי מרטין והייתי הולכת איתה אבל בסוף הוא הבריז...
מי הוא איש השנה שלך-
נועה, הבת של המורה לאומנות שלי לשעבר שניצחה את הסרטן.
מהו שיר השנה שלך-
"דווקא עכשיו" של רמי
מעשה טוב שעשית-
לא זוכרת...
במה אתה גאה-
שהתחלתי לעבוד לראשונה בחיי ואפילו כייף לי! אני מרוויחה את הכסף שלי בעצמי!
על מה היית מוותר-
השרות הצבאי וכל הגהנום שבא בעקבותיו (גם בבית וגם בבסיס)
ולקראת השנה החדשה... כמה מטרות/ ייעדים שאתם מציבים לעצמכם...
אמממ...לסיים את המועדפת (שרק התחלתי) למצוא עבודה טובה שיהיה לי טוב בה ואני יהנה ממנה, ללמוד משהו שאני אוהבת (שקשור לעיצוב פנים או לבעלי חיים), שיהיה לי בית לבד-משלי!, שאני יתחיל לחיות באמת!
שנה טובה ומוצלחת לכולם!

עכשיו תורי

איך עברה תשס"ו: עברה במכשולים עליות וירידות אבל בסך הכל התבגרתי בשנה הזאת... הרגע הכי שמח בה: כשהייתי בהופעה של ריטה אהובתנו ONE זה מאוד שימח אותי... הרגע הכי מעצבן:פתיחת הפה של דן חלוץ על אלו שאסור לדבר עליהם בצבא הרגע העצוב:שאריק לביא וכל האנשים הותיקים נפטרו השנה... הדבר הכי חשוב שעשית: התחלתי לחשוב על העתיד שלי... הדבר הכי שטותי:אני לא זוכר משהו כזה... בכמה הופעות של ריטה היית: 4 ושל אמנים ישראלים אחרים:2 מירי מסיקה ועברי לידר למי הצבעת בכוכב נולד 4: ג'קו ואני מאוד מצטער על הטעות הזאת... זהבית פסי הייתה הפיבוריטית שלי... היית באחת ההופעות הבין לאומיות שהיו כאן השנה: לא כי אני בעד אמנים ישראלים בלבד מי הוא איש השנה שלך: חברתי בת אל חודדי על השנה הנפלאה שהיא נתנה לי... מהו שיר השנה שלך: ואת הראל סקעת מעשה טוב שעשית: וואי לא זוכר אבל בטוח יש משהו כזה... במה אתה גאה:במדינה שאני חי בה... על מה היית מוותר:על מלחמת לבנון ולקראת השנה החדשה... כמה מטרות/ ייעדים שאתם מציבים לעצמכם... להצליח בלימודים למצוא אהבה ולהצליח בכל מה שאני אעשה...

תשובותיי

איך עברה תשס"ו
מהר מדי הרגע הכי שמח בה
שהתחלתי ללמוד באוניברסיטה הרגע הכי מעצבן
שהתחלתי ללמוד באוניברסיטה הרגע העצוב
המלחמה הדבר הכי חשוב שעשית
שהתחלתי ללמוד באוניברסיטה הדבר הכי שטותי
שהתחלתי ללמוד באוניברסיטה בכמה הופעות של ריטה היית
הייתי פעמיים ב- One ושל אמנים ישראלים אחרים
לא הייתי למי הצבעת בכוכב נולד 4
מאיה רוטמן וזהבית פסי היית באחת ההופעות הבין לאומיות שהיו כאן השנה
לא מי הוא איש השנה שלך
אים אחד כזה מהו שיר השנה שלך
ואת של הראל סקעת, שיר שמרגש אותי בכל פעם מחדש מעשה טוב שעשית
לא מדבר על זה במה אתה גאה
בתושבי הצפון שהחזיקו מעמד במלחמה על מה היית מוותר
על המלחמה כמובן

עכשיו אני..

איך עברה תשס"ו
היה טוב, וטוב שהיה... הרגע הכי שמח בה
בערב ראש השנה שנולד לי אחיין.. וכמה רגעים שהצלחתי להיות גאה בעצמי קצת... הרגע הכי מעצבן
גם ערב ראש השנה... הרגע העצוב
אממ... הייתה שנה מאוד מעורבת עם הרבה דברים טובים, אך הרבה דברים לא פשוטים לצידם.. אם נלך על משהו ספציפי זו הייתה המלחמה הדבר הכי חשוב שעשית
הרבה עבודה עם עצמי בטיפול, כמה שיחות עם אבא שלי והמטפלת שלי.. הדבר הכי שטותי
אממממ.... לא עושה שטויות
סתאם.. לא זוכרת עכשיו.. בכמה הופעות של ריטה היית
3 ONE אחת בתל אביב- מופע התרמה, נראה לי שזהו... ושל אמנים ישראלים אחרים
אחת של היהודים, ושל רמי למי הצבעת בכוכב נולד 4
ג'קו.. היית באחת ההופעות הבין לאומיות שהיו כאן השנה
לצערי לא מי הוא איש השנה שלך
שאלה קשה.. אחת החברות שלי, אחיינים שלי, וחיילי המילואים כמובן.. מהו שיר השנה שלך
בוא, חברה, וגג של הג'ירפות מעשה טוב שעשית
בעיקר דברים שקשורים בחברות שלי.. במה אתה גאה
בזה שהוצאתי רשיון סופסוף (לאופנוע
) ובעיקר בעבודה שעשיתי עם עצמי... על מה היית מוותר
"אין לי שום חרטות..." (סורי צחר חח) הכל לטובה.... ולקראת השנה החדשה... כמה מטרות/ ייעדים שאתם מציבים לעצמכם... יש לי עוד הרבה עבודה עם עצמי, לחסוך ולטוס מכאן לטייל קצת.. ונטוס לבקר את אחים שלי שגרים בחול
בעיקר, להיות טובה יותר... שתהיה שנה טובה לכולנו

ofek777

New member
אנסה לענות.. (לא שמישהו קורא את זה)

1. איך עברה תשס"ו - שנה לא פשוטה , מורכבת 2. הכי משמח - עברתי דירה 3. הכי מעצבן - מלחמה שנפתחה סתם , נהרגו סתם והחטופים עדיין במקומם - לא יצא מזה כלום !!! 4. הכי עצוב - כל ההרוגים 5. דבר חשובהרמתי פרוייקט שלם לסטודנטים 6. אני כל הזמן אוהב להשטטות ... אין דבר ספציפי 7. הופעות של ריטה - לא הרבה .... 3 8. אומנים אחרים - 3 9. בכוכב נולד 4 הצבעתי ל - רפאל מירילא 10. לא הייתי בהופעות בינלאומיות 11. איש השנה - איש המילואים (גיידמאק גם ראוי בהחלט) . וכמובן ריטה המדהימה !! 12. שיר השנה - משהו ממני (הראל סקעת).... זה מה שעולה לי עכשיו בטוח היו עוד הרבה הרבה שירים יפים ואפילו טובים יותר 13. מעשה טוב - אני כל הזמן עוזר לאחרים ומתנדב באירועים שונים 14. גאה - בעם ישראל 15. הייתי מוותר על כל העוני במדינה 16. מטרות /יעדים : להקים משפחה, לעשות טוב לאחרים ולהתפתח מבחינה מקצועית שנה טובה טובה עם הרבה אהבה

וואי, פול זמן לא הייתי פה../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

צבא וכאלה... שנה טובה לכולם
איך עברה תשס"ו-מממ, כאילו המשך של השנה שעברה... לא הרגשתי חלוקה של שנה חלפה והגיע עוד אחת, זה קטע כזה בצבא להיות שגרתי משעמם ומתמשך... הרגע הכי שמח בה- שמתישהו הבנתי שאני בצבא, ופתאום התאקלמתי הבנתי באיזה מסגרת אני נמצא ככה גם נהיה הרבה יותר קל...(לקח לי שנה ו4) הרגע הכי מעצבן-כל רגע שאיזה קצין מתפלצן עליך הוא כזה.... הרגע העצוב- חבר טוף, שישן לידי מיטה ליד מטיטה בטירונות מת מפגיעת טיל בספינה...:( הדבר הכי חשוב שעשית- למדתי מי אני ומה אני רוצה להיות המסגרת די הכריחה אותי... הדבר הכי שטותי-לא היה לי מפתח אז נעלתי מפנים(מפתח כזה של הדלת) ויצאתי מהחלון בכלל לחץ בית=הרבה שטויות בכמה הופעות של ריטה היית- מאז הגיוס לא הייתי בשום הופעה טוחן הרבה בצבא ומגיע מדי פעם לבית לסופ"ש למנוחה... ושל אמנים ישראלים אחרים- כנ"ל למי הצבעת בכוכב נולד 4- לא ראיתי, אבל הצבעתי למאיה כי תפסתי איזו תוכנית אחת והיא הרשימה אותי... היית באחת ההופעות הבין לאומיות שהיו כאן השנה-לאאאא מי הוא איש השנה שלך-כמו איש המילואים אז החייל הסדירניק... מהו שיר השנה שלך- "שאתה כאן" אהבתי את הפוך על הפוך של נינט שונה לגמרי ממה שכולם ציפו בלדת רוק טובה
מעשה טוב שעשית-זאת הייתה שנה שיצאתי מהבועה הילדותית שחייתי בה התבגרתי כמו שרשמתי למעלה אז די הייתי עסוק בעצמי...מבטיח לשנה הבאה
במה אתה גאה-שהצלחתי להפנים ביקורת עצמית וללמוד ממנה וגם לעבור מלחמה בשירות ולעמוד בה כמו גדול... על מה היית מוותר-כביכול זאת נראית שאלה קלה, לפחות בהתחלה אבל, שאני צריך לענות ממ... כלום
כל מה שקרה הייתה סיבה וזה שמה שמעצב אותנו לא
ולקראת השנה החדשה... כמה מטרות/ ייעדים שאתם מציבים לעצמכם...- שיהיה רק טוף, שהשרות יעבור מהר והאמת, הוא די עבר וואלה (שנה וחצי אוטו) נשאר עוד חצי ויאללה לצאת לאזרחות כ"כ הרבה מחכה לי שם...

קצת באיחור אבל אני גם עונה

איך עברה תשס"ו?:הרבה החלטות גורליות היו בשנה הזו אבל ב"ה הכל יצא לטובה הרגע הכי שמח בה:הטיסה לאומן הרגע הכי מעצבן:לא זוכרת הרגע העצוב:-לא לכאן- הדבר הכי חשוב שעשית:חסכתי כסף ללימודים הדבר הכי שטותי:לא זוכרת בכמה הופעות של ריטה היית ושל אמנים ישראלים אחרים:אולי 1 או 2 למי הצבעת בכוכב נולד 4 :בעעעעע לא אוהבת היית באחת ההופעות הבין לאומיות שהיו כאן השנה: לא מי הוא איש השנה שלך:אפי איתם מהו שיר השנה שלך:נינט כשאתה בא מעשה טוב שעשית:לא מספרים מעשים טובים... במה אתה גאה : על מה היית מוותר ולקראת השנה החדשה... כמה מטרות/ ייעדים שאתם מציבים לעצמכם... שנה טובה ומוצלחת! יש לי תשובות משעממות כי אני סנילית ולא זוכרת דברים

למעלה