סיכום שנה

danielef

New member
בחישוב מהיר, היה יותר טוב מרע |חמסה

כמובן תלוי באיזה תחום, בלימודים זאת הייתה ועדיין שנה מעולה (טפו טפו טפו) אבל לא הכל היה מושלם כמובן (אחרת היה משעמם...) אופטימיות, זה שם המשחק

שנה מוזרה../images/Emo26.gif

התגייסתי ממש בינואר עם המון ציפיות ורעל שירדו מהר מאוד..אחרי שהוציאו אותי מהקורס שממש רציתי ושיבצו אותי באגף שלא רציתי. ובכלל בכלליות התאכזבתי מאוד מהמערכת הזאת. אבל הכרתי המון אנשים וצברתי חווית..אבל עדין,אם הייתי יודעת הייתי מוותרת על כל העניין. הכרתי את חבר שלי
,אנחנו ביחד כבר 7 חודשים ואני ממש מאושרת ומאוהבת :) וזהו בערך .

aerox

New member
שנה לא רעה :)

לא מתלוננים עד קיץ 2005 הכל היה סבבה עבודה וכו'.מתחילת הקיץ החלו הסרטים של החברה :) עד לפני חודש וחצי :) במאי 2005 סיימתי ללמוד עכשיו נשארו לי בחינות (בכי בכי ) ואני חושב שעברה שנה נחמדה שהשנה הבאה תיהיה יותר טובה :) בהצלחה לכולם .

aerox

New member
עכשיו מה זה שרשורי חרטות זעם ..

על כל השנה טוב נו סליחה לכולם :)

יפעת 2 2

New member
שנה נחמדה....

היו לי הרבה התחלות חדשות והמון שינויים שרובם היו לטובה... שתהיה לכולנו שנה מצויינת וחג חנוכה שמח! וכן כן זו יפעת 1 2 לשעבר כי גדלתי בשנה היום... ערב טוב חברים

לי במקום התחלות חדשות .. רק הסתימו

הרבה דברים.. אני זורק את השנה הזאת לפח בכייף.. ומקווה ש06 תהיה יותר טובה..

ענת71

New member
שנה לא כל כך מאוזנת.

מצבי הבריאותי לא היה כל כך טוב. אבל אני יכולה להגיד שהשנה לא היתה כל כל רעה. עברנו את פרעה נעבור גם את זה.

קוקו 28

New member
מפה השנה הבאה יכולה להשתפר...

לא מצאתי עבודה, אני לומדת אבל לא הולך לי, עדיין לבד, מחפשת דירה, בקיצור - חוץ מה"אין התקפים עדיין טפו-טפו-טפו" היה די על הפנים. יהיה טוב, כי רע לא יכול להיות כבר.

למעלה