סיכום שנה?

דללה

New member
סיכום שנה? ../images/Emo9.gif

הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה
הדבר הכי עצוב שקרה השנה
הדבר הכי שמח שקרה לכם השנה
הדבר שהכי שינה אותם השנה
הדבר ששינתם בעצמכם השנה
הדבר שאתם לא מתחרטים עליו השנה
הדבר שאתם מתחרטים עליו השנה
הדבר הכי מעורך שקיבלתם השנה
איש\אשת השנה שלכם
שיחת השנה שלכם
ציטוט השנה שלכם
גיבור השנה שלכם
יום מיוחד בשנה
ארוע השנה שלכם
אייקון השנה שלכם
סכמו את השנה
ומה תאחלו לעצמכם שנה הבאה??

Lital1989

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo39.gif

הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה-סיימתי לימודים, הוצאתי רישיון והכרתי מלא אנשים מדהימים. הדבר הכי עצוב שקרה השנה-הייתי לי תקופה של משבר..P: הדבר הכי שמח שקרה לכם השנה-ראה שאלה ראשונה :p הדבר שהכי שינה אותם השנה-המון דברים. הדבר ששינתם בעצמכם השנה-למדתי לקחת דברים יותר בקלות.. הדבר שאתם לא מתחרטים עליו השנה-וואו, המון דברים. אין לי כוח לפרט..
הדבר שאתם מתחרטים עליו השנה-שניתקתי קשר עם חלק מהחברות הדבר הכי מעורך שקיבלתם השנה-הא? איש\אשת השנה שלכם-חח לוידעת.. שיחת השנה שלכם-היו המוןן ציטוט השנה שלכם-אין. גיבור השנה שלכם-חחח אין. יום מיוחד בשנה-ממ נגיד היום האחרון בבצפר..
אבל היו עוד מלאא ארוע השנה שלכם-לא יודעת... אייקון השנה שלכם-
סכמו את השנה-השנה הכי משמעותית שהייתה עד עכשיו ומה תאחלו לעצמכם שנה הבאה??שתהיה שנה כייפית ולהצליח בהכל
הודגש באמצעות מדגישומטיק

יאאלה אני ../images/Emo9.gif

הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה: ווליום כינרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
הדבר הכי עצוב שקרה השנה: סבתא נפטרה, המון ריבים עם ההורים
הדבר הכי שמח שקרה לכם השנה: סיימתי י'ב, ואיך שסיימתי י'ב התחברתי עם ילדים מהשכבה... ילדים מדהימים שלא ידעתי על קיומם בכלל בשכבה שלי... והתחלתי לצאת יותר מהתחברות איתם....
הדבר שהכי שינה אותם השנה: שסבתא נפטרה אני חושבת...
הדבר ששינתם בעצמכם השנה: לקחת דברים פחות קשה... קצת פחות להיות רגישה ויותר קרירה...
הדבר שאתם לא מתחרטים עליו השנה: שבימים האחרונים לי'ב... גם השתתפתי בטקס סיום, גם עבדתי על הבגרות בתאטרון וגם עשיתי בגרויות אחרות.... ובנוסף גם יצאתי בערבים... זה היה עמוס נורא.... ויכלתי לוותר על הטקס סיום... אבל אני כל כך שמחה שלא ויתרתי.... ולמרות שהיה עמוס הכל הסתדר בסוף
הדבר שאתם מתחרטים עליו השנה: שלא הייתי עם סבתא קצת יותר לפני שהיא נפטרה....
הדבר הכי מעורך שקיבלתם השנה: שסבתא נפטרבה אאמ הביאה לי שרשרת וטבעת שלה... אני איתם כל הזמן ולא מורידה לרגע....
איש\אשת השנה שלכם : היועצת של השכבה שלי והמחנך שלי.... אנשים מדהימים שרק ירבו כמוהם... מהם היה לי הכי קשה להיפרד בסוף י'ב...
שיחת השנה שלכם: שיחת השנה?? ניראה לי הצחוקים עם ידיד שלי במסנג'ר....
ציטוט השנה שלכם: "זאת הפעם האחרונה שנצא מהכיתה הזאת עכשיו אתם קולטים?" ויש עוד המוןןןןןן בעיקר מצחיקים...
גיבור השנה שלכם
יום מיוחד בשנה: יומולדת
ארוע השנה שלכם- טקס סיום י'ב.... אין אירוע אחר...
אייקון השנה שלכם :
סכמו את השנה: שנה שמתחלקת ל-2.. עד סיום י'ב... ומסיום י'ב.. ומה תאחלו לעצמכם שנה הבאה?? שיהיה לעצמי גיוס קל. ושאני יהיה עם אנשים שאני אוהבת, ושאני לא התחרט על הקורס שנכנסתי אליו...

ווינגז

New member
טנהנהנהנה

הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה הדבר הכי עצוב שקרה השנה צרות במשפחה הדבר הכי שמח שקרה לכם השנה הכרתי אנשים חדשים וחיזקתי קשרים עם חברים. הדבר שהכי שינה אותם השנה הבעיות במשפחה והגיוס, בשבוע שאני
הדבר ששינתם בעצמכם השנה אני חושבת שהתחזקתי מנטאלית. הדבר שאתם לא מתחרטים עליו השנה ניתוק קשר עם מישהו. הדבר שאתם מתחרטים עליו השנה התערבתי ביותר מידי בדברים שאני לא קשורה אליהם. הדבר הכי מעורך שקיבלתם השנה חתולו. איש\אשת השנה שלכם עמית ואמ, כל המשפוחה ועוד מישהו
שיחת השנה שלכם היו הרבה
ציטוט השנה שלכם
How many times can it escalate Till it elevates to a place I can't breathe? And I must decide, if you must deride That I'm much obliged to up and go I'll idealize, then realize that it's no Sacrifice, because the price is paid, and There's nothing left to grieve Fuckin go-​
גיבור השנה שלכם איזה שאלות קשות, נו. יום מיוחד בשנה יום חמישי שעבר או משהו. ארוע השנה שלכם הגיוס?
אייקון השנה שלכם
סכמו את השנה טוב שהיא הסתיימה ומה תאחלו לעצמכם שנה הבאה?? שתהיה טובה יותר, ברוח השינויים והמעבר בין תקופות (או משהו) |סקיטש|

ווינגז

New member
דילגתי על שאלה בטעות

הדבר הכי טוב - שינויים שהיו צריכים לקרות ממזמן. למרות שהיה קשה - טוב שזה נגמר.

The Fantasy

New member
וואי שאלות קשות

הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה: וואי זה ממש קשה. היו המון דברים טובים. חברות, משפחה, סיום י"ב, תיאטרון, גיוס, כל החברות שהכרתי בצבא. הדבר הכי עצוב שקרה השנה:גיוס
. חח סתם זה עצוב במקצת. סיום י"ב
כל מיני דברים עם חברות וכו'.. הדבר הכי שמח שקרה לכם השנה: וואי כל מיני הדבר שהכי שינה אותם השנה: הגיוס נקודה. הדבר ששינתם בעצמכם השנה: בטיפה אבל ממש בטיפה אני מעריכה את עצמי יותר. קצת יותר ביטחון. הדבר שאתם לא מתחרטים עליו השנה: וואו. המ. אין לי מושג. הדבר שאתם מתחרטים עליו השנה: המון דברים. הדבר הכי מעורך שקיבלתם השנה: חברות. איש\אשת השנה שלכם: אמא. שיחת השנה שלכם: השיחות עם אמא. ציטוט השנה שלכם: יו אני שונאת את זה חח גיבור השנה שלכם: המ יום מיוחד בשנה: ממ ארוע השנה שלכם: גיוס.וסיום י"ב. אייקון השנה שלכם:
סכמו את השנה: אין לי איך. זה קשה מדי. ומה תאחלו לעצמכם שנה הבאה?? שיהיה טוב.

דללה

New member
נו, גם אני ../images/Emo9.gif

הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה- שקיבלתי תעודת בגרות עם ציונים שבהחלט מספקים
, אומנם לא התגייסתי למה שבאמת רציתי אבל לפחות לא "זרקו" אותי החוצה לכל"צ וגם שהכרתי אנשים מדהימים. הדבר הכי עצוב שקרה השנה- אותו יום שגיליתי שאחרי שנה וחצי בעיה רפואית לא מאפשרת לי להגיע למה שבאמת רציתי לעשות הדבר הכי שמח שקרה לכם השנה- חבר שלי לשעבר, אנשים מדהימים שהכרתי בצבא והיו עוד מלא.. הדבר שהכי שינה אתכם השנה- הבעיה הרפואית, הצבא.. הדבר ששינתם בעצמכם השנה- אני משתדלת לא לקחת ללב יותר מדי בקלות.. הדבר שאתם לא מתחרטים עליו השנה- ההחלטה לעשות את הניתוח הדבר שאתם מתחרטים עליו השנה- שויתרתי על האופציה השניה שניתנה לי. הדבר הכי מוערך שקיבלתם השנה- עוד הזדמנויות. איש\אשת השנה שלכם- אמא. שיחת השנה שלכם- וואו, שאלה טובה ציטוט השנה שלכם- כל שיחה עם המלש"בים שלי היא ציטוט בפני עצמו
גיבור השנה שלכם- ידיד שלי יום מיוחד בשנה- יומולדת? ארוע השנה שלכם- הגיוס, הנסיעה של אחי.. אייקון השנה שלכם-
סכמו את השנה- היה טוב וטוב שהיה ומה תאחלו לעצמכם שנה הבאה?? שהניתוח יצליח ושאחי יחזור. הייתי אומרת להשתחרר, אבל יש זמן

Karin917

New member
עונהנהנהנהנה.

הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה-עבודה, פנימייה, חברויות חדשות, קצת יותר עצמאות, ליאו
הדבר הכי עצוב שקרה השנה-סיום התיכון, הכישלונות בטסטים [5!
]
הדבר הכי שמח שקרה לכם השנה-
הדבר שהכי שינה אותכם השנה-
הדבר ששינתם בעצמכם השנה-נהייתי יותר אחראית, למדתי להפתח לאנשים, אני כבר לא ביישנית. ומבחינה חיצונית-השיער שלי החליף צבעים די הרבה
שאלות קשות מדי
. אני אמשיך לענות מאוחר יותר

יאללה.

הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה אחותי הכריחה אותי ללכת לישיבה. הדבר הכי עצוב שקרה השנה סבתא נפטרה (עוד כמה ימים עוברת שנה
) הדבר הכי שמח שקרה לכם השנה אני זוכר ששמחתי ממש כשהודיעו לי שהתקבלתי לתפקיד מסויים... היום אני בכלל לא בטוח שזה מה שאני רוצה.
הדבר שהכי שינה אותם השנה השמינית, הלימודים בישיבת "הסדר". הדבר ששינתם בעצמכם השנה- כולי מלא שינויים.. ביטחון עצמי גבוה יותר, אני תמיד שמח, יותר פתוח.. וכו' הדבר שאתם לא מתחרטים עליו השנה שהתחלתי ללמוד בישיבת "הסדר" הדבר שאתם מתחרטים עליו השנה לא יודע אם זה מתחרט.. אבל אני קצת מפחד להתחיל את התפקיד.. אולי היה עדיף לי להישאר בישיבה לעוד שנה.. הדבר הכי מעורך שקיבלתם השנה מעריך שהכוונה היא ל "מוערך"- ולא יודע.. קודם כל - אני חי ולצערי אני יודע שזה לא משהו של מה בכך, חוץ מזה- מתנת יום- הולדת מההורים.. (ועוד משהו שמוערך מאוד- אם כי לא הכי.. שנלחמו למעני בלשכ"ג..) איש\אשת השנה שלכם נראה לי שאחותי. שיחת השנה שלכם עם 2 הראשי ישיבה בתחילת שנה. ציטוט השנה שלכם "להתראות, שלום.. זה לא נגמר- זה רק הסוף" גיבור השנה שלכם אני
יום מיוחד בשנה היום שסיימתי את השמינית, היום שהתחלתי את הישיבת "הסדר", היום הולדת שלי, מן הסתם הגיוס. ארוע השנה שלכם כל מה שלמעלה.. ובן דוד שהתחתן אייקון השנה שלכם "
" סכמו את השנה הייתה טובה בגדול, וטוב שהייתה בגדול.. ומה תאחלו לעצמכם שנה הבאה?? המון המון המון הצלחה, אושר, לשמוח במה שיש.. לעשות בחירות טובות.. וכו' |

nir2107

New member
ננסה

הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה: כל שלב שעברתי בגל"צ. ממש הרגשתי בתוכי איך אני מתקרב להגשים חלום. הדבר הכי עצוב שקרה השנה: ואז הגיע השלב האחרון... הדבר הכי שמח שקרה לכם השנה: זה לא פחות או יותר כמו הראשון? הדבר שהכי שינה אותם השנה: סיום בית ספר. נתן לי המון זמן לחשוב. הדבר ששינתם בעצמכם השנה: הפכתי לבן-אדם יותר רגוע ונינוח. הדבר שאתם לא מתחרטים עליו השנה: אני לא מתחרט כמעט על כלום. הדבר שאתם מתחרטים עליו השנה: אולי עשיתי איזו בחירה טיפשית שקשורה לצבא...אבל בתכלס הכי קל להתחרט על זה, אני הרי לא יודע מה היה קורה אם הייתי עושה את הבחירה השניה. בגלל זה אני נוטה לא להתחרט. הדבר הכי מעורך שקיבלתם השנה: ממיר דיגיטלי ופרח מנייר. הראשון הוא שטחי, אבל סתם משהו שרציתי מלא זמן. השני הוא עמוק, ומשהו שלא ציפיתי לו בכלל, אבל ברגע שקיבלתי והבנתי מה הוא מסמל, באמת הערכתי. איש\אשת השנה שלכם: ליאו מסי. אנאערף... שיחת השנה שלכם: אני לא בדיוק איש שיחה, אז קשה לי להיזכר באיזה שיחה משמעותית. הדברים המשמעותיים שקורים לו מגיעים מבפנים, משיחות שלי עם עצמי. ציטוט השנה שלכם: "עדיף להתחרט על הדברים שעושים מאשר על הדברים שלא עושים". לא יודע אם שמעתי אותו לראשונה השנה, אבל זה ציטוט שיישמתי הרבה פעמים השנה. גיבור השנה שלכם: לא יודע.. יום מיוחד בשנה: היום הראשון שלי בבית של סבא וסבתא. קיבלתי פריוויו לחיים העצמאיים שלי. ארוע השנה שלכם: המעבר לבית של סבא וסבתא: אייקון השנה שלכם:
,
סכמו את השנה: מבחינה אינדיבידואלית הייתה שנה עם המון עליות ומורדות, במבט כולל יותר הייתה חרא של שנה. ומה תאחלו לעצמכם שנה הבאה?? שיהיו יותר עליות
שנה טובה!

phoenixTheGod

New member
Stretch it like its a birth squeeze

הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה היומולדת שלי (המון זכרו
) הגיוס המאוחר, התקופה הזו עכשיו אני חושבת אחת התקופות הטובות שלי, יש לי את המחוייבות הכי קטנה והרבה שקט נפשי. אין לחץ הכל ב"איזי".
הדבר הכי עצוב שקרה השנה הרבה קשרים נותקו מכל מיני סיבות.
הדבר הכי שמח שקרה לכם השנההיומולדת שלי, היה מאוד שמח P:
הדבר שהכי שינה אותם השנה התקופה הזוף לימדה אותי יותר ליזום, פחות לפחד חהתקשר לאנשים.
הדבר ששינתם בעצמכם השנה ^
הדבר שאתם לא מתחרטים עליו השנה
הדבר שאתם מתחרטים עליו השנה נותק קשר עם חברה טובה, יכולתי ללכת למכינה בזמן הזה אם הייתי יודעת שהגיוס שלי כ"כ מאוחר, וחברה שלי שהיא במכינה כ"כ נהנת שמה.
הדבר הכי מעורך שקיבלתם השנה חופש ועצמאות בלתי נדלית, למרות שגם בשבילם הייתי צריכה קצת להאבק בהתחלה.
איש\אשת השנה שלכם מילה ג'ובוביץ' פשוט
שיחת השנה שלכם
ציטוט השנה שלכם בחתימה
גיבור השנה שלכם
יום מיוחד בשנה כל יום שיוצא לכולם להיפגש ביחד
ארוע השנה שלכם
אייקון השנה שלכם
סכמו את השנה היתה שנה טובה, אבל אין על כתה ט'
ומה תאחלו לעצמכם שנה הבאה?? שתהייה טובה, קלה וגם גיוס קל
אה ואתם חייבים ללחוץ כאן

תשובותיי

הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה-כנית,לא קרה שום דבר טוב,אבל יחסית-כתבתי את אחד השירים הכי טובים והכי מהודקים שלי,למרות שהוא קצת מעתיק מאקווריוס הדבר הכי עצוב שקרה השנה-השנה הייתה הדבר הכי עצוב שקרה השנה הדבר הכי שמח שקרה לכם השנה-מעבר דירה הדבר שהכי שינה אותם השנה-סיום תיכון עד עכשיו הדבר ששינתם בעצמכם השנה-התחלתי להפסיק לתכנן ולהתחיל לעשות-למרות שאחרי זה גם גיליתי שאני לא נהנה בכלל הדבר שאתם לא מתחרטים עליו השנה-החרם האישי שעשיתי על אסיה הדבר שאתם מתחרטים עליו השנה-השקרים שלי...על כולם הדבר הכי מעורך שקיבלתם השנה-כאפה מהחיים איש\אשת השנה שלכם-אין לי שיחת השנה שלכם-עם הקב"ן ציטוט השנה שלכם-"ההורים שלך רעים"-אני לאסיה גיבור השנה שלכם-אני,על ששרדתי את השנה בלי להתאבד! יום מיוחד בשנה-יום ההולדת שלי,אבל אתם יכולים לקרוא לו "יאום אלנקבה"(יום האסון). ארוע השנה שלכם-ההתפטרות המפרוזן,ההליכה לצער בעלי חיים,השגת גיטרה-כל מה שעשיתי וחשבתי שיביא לי אושר אבל לא הביא לי כלום אייקון השנה שלכם-לא משתמש הרבה באייקונים,אולי מדונה כאייקון גייז אני יודע... סכמו את השנה-************************************************ ****** מסכם את זה יפה ומה תאחלו לעצמכם שנה הבאה??שתהיה טובה יותר מ2007!כי אם לא,אני לא אהיה בחיים כדי לכתוב על 2008!!!ושאני אמצא את האושר,באמת!!!!!!!!!!!!

סיכום שלי ל2007

הדבר הכי טוב שקרה לי השנה שסיימתי כיתה י''ב והישגתי את כל היחידות שלי בצילום הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה שמת לי חתול קטן הדבר הכי שמח שקרה לי השנה שסיימתי י''ב ואת התיכון המעייף הדבר שאני לא מתחרט עליו השנה הרבה דברים הדבר שאני הכי מתחרט עליו שלמדתי חיבור ועוד כמה מקצועות ציטוט השנה שלי שאמרתי לתלמיד שיש לו גוף של דוגמן הדבר הכי מעורף שקיבלתי תעודת הצטיינות בצילום גיבור השנה שלי ירון זליכה שלטא פחד לדברא על המושחתים בר און אולמרט ובעלי המדינה ובסוף העיפו אותו סיכום שני שנה שעברה קשה הרסתי לעצמי את הגוף צילמתי הרבה אנשים נכשלתי ברוב הבגריות הייתי עצבני מאוד וקיללתי יותר מידי מה אני מאחל לעצמי בשנה הבאה שלא יהיה עצבני שאצליח ברוב התחומים שלי שאוכל משהו לשנות במדינה שאוכל להיות חבר של קובי אוז ועוד

למעלה