טוב גם אני אענה
הלקוח שהכי עיצבן אותי - נו, היו הרבה... אני מניחה שלקוח שבקושי התחלתי לדבר איתו והוא אמר לי "אייייף, את מעצבנת אותי, את באה לי לא טוב, תפני אותי לעמדה אחרת, לא מוכן לדבר איתך" (רק בגלל שאמרתי לו שהוא קנה את המכשיר שלו לפני חודש ולא לפני שבוע כמו שהוא טען). בחור מגעיל שאח"כ האחמ"שית שלי הייתה צריכה לסבול במשך שעתיים והוא השאיר את כולנו במרכז עד 20:00 מתוך פרינציפ... שאם לא בא לו, הוא לא הולך... אבל זה רק אחד מני רבים, שבמקרה נזכרתי בו כרגע. הקולגה שהכי עיצבן אותי - וואו, זה דווקא מקרה יחסית טרי, אחת הנציגות החדשות שלנו היא מעצבנת ברמות שלא ייאמנו בכלל. מקרה אחד שעיצבן את כולם היה כשהיה צריך לצאת מוקדם ערב אחד כי היה אירוע של העבודה, ואנשים רצו ללכת הביתה להתארגן ואז לחזור למרכז כדי לקחת את ההסעה לאירוע. כשסגרנו, היא סירבה למשוך עוד לקוחות (למרות שהיו עוד הרבה ממתינים) כי "יש לה עוד דברים לעשות" (כשלכולם כמובן יש). עכשיו, אחרי שכל הלקוחות הולכים, יש דברים לעשות ב"offline". נהוג שמי שהיה בפתיחה (מה שנקרא משמרת כפולה) לא נשאר לעשות את האופליין של כולם, אלא רק את שלו, והולך, וכל שאר האנשים סוגרים יחד אופליינים. אז היא, שהגיעה מאוחר יותר מכולם באותו יום, קמה ולקחה את התיק ורצתה ללכת כי "היא עוד צריכה לעשות פן לפני המסיבה". ועל זה נאמר, אוף, החדשים האלה... הבוס - מה לא.. באופן כללי - היה לחוץ והלחיץ את כולם. הפאשלה שלי - אני מניחה שזה היה באיזשהו מבצע שאם קונים כמה מכשירים מקבלים GPS מתנה, ומשום מה לא בדקתי את הזכאות של משפחה מסוימת ששדרגה אצלי למבצע הזה, ועשיתי להם אותו בכל זאת... כמובן שאת ה-GPS הם לא קיבלו, אלא לאחר שהתבררה הטעות והחלטנו כמובן לתת להם אותו כי ככה הובטח להם. הלקוח שהכי שימח אותי - הממ... היה חמודי אחד שהתחיל איתי אבל לא יצא מזה בסוף שומדבר אז אני מניחה שבדיעבד זה לא היה משמח. אבל זה היה כיף באותו זמן. והיו שתי לקוחות חמודות אמריקאיות שישבו אצלי די הרבה זמן ועזרתי להן עם כל מיני עניינים בחשבון שלהם וכו', ואז רבע שעה אח"כ הן חזרו והביאו לי שוקולד איכותי כזה עטוף, במתנה... אה, וגם לקוח אחד שהתלהב ממני אז אחרי שהוא שדרג אצלי פעם אחת, בא במשך השבוע עוד שלוש פעמים לשדרג את כל האנשים שמסביבו, ובסוף השבוע הגיע סתם כדי לתת לי מתנה... דבר מגניב בעבודה - לא עולה על דעתי, לצערי הרב...אולי שהתקשרו מהסקר שביעות רצון לחברה טובה שלי שהגיעה אליי כדי לטפל בענייני הטלפון שלה... זה היה די משעשע
בעוד שנה - עד לא מזמן לא חשבתי לרגע שאני אשאר, כי היה לי רע בעבודה. בזמן האחרון העניינים קצת יותר טובים, במיוחד מהבחינה המקצועית (אני עדיין לא מתה על האנשים סביבי..), אבל עם זאת, לא נראה לי שעוד שנה אני אהיה שם, בעיקר מהסיבה הפשוטה שאני בתקווה אתחיל ללמוד באוק' 2007, ומן הסתם יהיה מדובר בלימודים די קשים וב"משרה מלאה". אצטרך למצוא לעצמי איזושהי עבודה זמנית.. או לחיות על חסכונות. שנה טובה ונהדרת לכולם!!! יעלי