סיכום שנה

סיכום שנה ../images/Emo88.gif

שנה באה ושנה הולכת ומה אתם מספרים?
מה עשה הלקוח שהכי עצבן אתכם השנה?
מה עשה הקולגה שהכי עצבן אתכם השנה?
מה עשה הבוס שהכי עצבן אתכם השנה?
מה הטעות הכי מבישה/מגוחכת שעשיתם השנה?
מה עשה הלקוח שהכי שימח אתכם השנה? (אם יש דבר כזה...)
מה הדבר הכי מגניב שקרה לכם בעבודה השנה? ושאלה אחרונה לסיום - האם בעוד שנה אתם צופים שתהיו באותה עבודה? פרטו, הסבירו ונמקו.

כנראה שאני הראשונה...

מה עשה הלקוח שהכי עצבן אתכם השנה? היו כמה מקרים כאלה.. אפשר לסווג את זה לשני סוגים: לקוחות שהזרימו הוראות לבורסה וצרחו עלי שאני איטית (וחלקם אפילו ניתקו לי בפרצוף) - בזמן שהייתי ממש חדשה. הסוג השני זה כאלה שהחליטו שאני טועה ולא מבינה כשנתתי להם תשובה לשאלה ששאלו. גם אם זה היה אחרי שבדקתי ווידאתי עם מישהו בכיר יותר ונתתי תשובה מוסמכת ביותר - הם עדיין צרחו שאני לא מבינה מהחיים שלי ושהם יתלוננו עלי!
מה עשה הקולגה שהכי עצבן אתכם השנה? כשהייתי בחניכה והחונכת שלי סיפרה לר"צית שלי דברים שלא היו ממש אמת... בהמה!!!
מה עשה הבוס שהכי עצבן אתכם השנה? היא עשתה הרבה יותר מדבר אחד
(היא ידועה במוקד כמפחידה). אני חושבת שהמקרה שבו היא הכי עצבנה אותי היה כשביקשתי שיתקנו לי את השעה של משמרת מסויימת בגלל שהייתי צריכה ללכת לבדיקה רפואית והיא החליטה שזה לא הכרחי ושאני יכולה להסתדר גם בלי התיקון שביקשתי - ופשוט לא אישרה לי, החוצפנית! אבל היא עצבנה אותי עוד מלא פעמים...
מה עשה הלקוח שהכי שימח אתכם השנה? (אם יש דבר כזה...) מישהו שבמשך חמש דקות בערך רק סיפר לי כמה שהוא אוהב את המוקד ואת השירות שלנו, ביקש שאני אמסור לכולם שהוא חולה עליהם (אני רצינית), איחל לי שאני אמצא חתן חמוד כמוני ושיהיה לי רק טוב. זה באמת היה מקסים ונחמד לשמוע דברים טובים ממישהו
מה הדבר הכי מגניב שקרה לכם בעבודה השנה? מגניב?! לא יודעת, אין אצלינו ממש דברים מגניבים בעבודה
. הממ... מה שעולה לי זה שמדי פעם מחלקים לנו מתנות קטנות ממש חמודות. כל פעם שהבנק יוצא עם פרוייקט כלשהו הם מחלקים לנו משהו - למשל פעם חילקו לנו פנקס עם דפים שאפשר לכתוב בו, הביאו שוקולדים.. מלא שטויות, בקיצור. זה ממש חביב דווקא! :)
ושאלה אחרונה לסיום - האם בעוד שנה אתם צופים שתהיו באותה עבודה? וואלה לא יודעת... אני מקווה שבעזרת ה' עוד שנה אני אתחיל ללמוד ונראה לי שאני כבר אעזוב כדי ללמוד בראש שקט (העבודה שלי באמת שוחקת ותובענית מאוד)

Osnatz1

New member
עונה ../images/Emo13.gif

זה יהיה על העבודה הקודמת כי בעבודה החדשה אני עדיין בקורס אז אין מגע עם לקוחות עדיין
עבדתי בתור דיילת מכירות של כרטיסי אשראי במכללות.. מה עשה הלקוח שהכי עצבן אתכם השנה? לא היו דברים ספציפיים כלכך, בעיקר חוסר נימוס וגסות רוח.. מה עשה הקולגה שהכי עצבן אתכם השנה? גנבה לי אנשים
(ז"א, אני עומדת ומסבירה 20 דקות על הכרטיס, ואז פתאום היא נדחפת ומחתימה את הבנאדם בעצמה.. העמלות אוי העמלות..) מה עשה הבוס שהכי עצבן אתכם השנה? המממ, לא שילם נסיעות כמו שסוכם.. חבל שלא משתלם לי לתבוע.. מה הטעות הכי מבישה/מגוחכת שעשיתם השנה? בעיקר התבלבלתי במילים אחרי כמה שעות עבודה.. במקום "שלום, אפשר להציע לך הטבה מיוחדת שיש לנו לסטודנטים?" פעם אמרתי למישהו "שלום, אפשר להציע לך סטודנט מיוחד שיש לנו להטבות?" היה מצחיק
מה עשה הלקוח שהכי שימח אתכם השנה? (אם יש דבר כזה...) הביא לי סוכריה על מקל
מה הדבר הכי מגניב שקרה לכם בעבודה השנה? הכרתי ממש אנשים נחמדים
לא אהיה שנה הבאה באותה עבודה כי כבר סיימתי שם, אבל ת'אמת גם אם זו לא הייתה עבודה זמנית אני בספק שהייתי מחזיקה שם יותר מדיי זמן.. מתיש..

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo20.gif

ודבר ראשון אני חייבת ליידע אותך, זה פשוט מאוד צרם לי: תביעה בבית הדין לעבודה לא תעלה לך כסף, ככה שכן ישתלם לך לתבוע את תשלום הנסיעות, מה גם שקיימת האפשרות שהוא לא עבד לפי החוק גם בסעיפים אחרים שאת לא מודעת אליהם, כמו שקרה אצלי כשגיליתי שאני זכאית לתבוע יותר מפי 10 ממה שחשבתי. ו-אהבתי מאוד את הטעות המשעשעת שלך... במה את הולכת לעבוד?

tenen

New member
אם צודקים זה בד"כ מסתכם ביותר,

מכיוון שמספיק שהיו חייבים לך 1000 שקל מלפני שנה, הקנסות על הלנת השכר במשך אותה שנה יעשו נפלאות, למעשה זו ריבית טובה פי כמה וכמה מהריבית שאפשר לעשות בבנק ועובד שיודע שהמעביד מזלזל בו בסכום של 100-200 שקל לחודש טוב יעשה אם ישתוק ורק בסיום תקופת העבודה ילך לתבוע את הפיצויים עם הריבית דריבית. למעשה הפיצויים על הלנת שכר הם כל כך גבוהים שהם אחת הסיבות למו"מ המאוד ארוך שהתנהל בין האוצר להסתדרות על שכר עובדי הרשויות, ההסתדרות דרשה את כל הפיצויים על הלנת השכר מהרשויות והאוצר לא רצה לשלם את הקנסות האסטרונומיים שמקורם בניהול הכושל של העיריות ולא אצלו.

ושוב, אתה לא מדייק

היות שבמקרה אני עוברת את זה עכשיו ושוחחתי עם מספיק עו"ד שעוסקים בתחום, אני יכולה ליידע אותך שלפי מביני עניין הלנת שכר זה דבר שלא תמיד עובד וגם אם משלמים את הכסף שחייבים על העבודה, הלנת שכר אף פעם כמעט לא עובדת וגם אם כן, אז לא על כל התקופה. ככה לפחות זה הולך כשמדובר בגורמים פרטיים, אני לא מדברת על עובדי רשויות.

tenen

New member
בתביעה האחרונה שקראתי עליה בעיתון

הפסיקה הייתה על משהו כמו רבע מהפיצוי של הלנת השכר שהיה בחוק מכיוון שטענו שבאמת היה איזה אי צדק בהגשת התביעה המאוחרת, אבל מכיוון שהלנת השכר נקבעת באחוזים וכל הזמן עולה בטור הנדסי גם 25 אחוז מהסכום זה לא רע...

קראת בעיתון?

אז זה בטח נכון, וזה בטח חשף גם את כל העובדות ובטח ובטח שעל סמך מה שקראת בעיתון, אתה יכול לקבוע דברים שלפי עו"ד של בית דין לעבודה הם לא נכונים. כל עוד אתה לא עו"ד או לא מספר מנסיונך האישי - אל תקבע שום דבר בכזאת נחרצות כי זה מטעה אנשים.

Osnatz1

New member
תודה!

ובקשר לתביעה, לא ידעתי שבאמת זה לא יעלה לי כסף, חשבתי כבר על לשכור עו"ד ודברים מעייפים שכאלו.. מה שבאמת מפחיד אותי זה שהם ימצאו איזה משפט באותיות קטנות בחוזה שאשמתי שלא קראתי ואני אצטרך לשלם להם את ההוצאות משפט או משהו.. בסה"כ יצא שהם שילמו בערך 300 ש"ח פחות ממה שהיו צריכים לפי מה שסוכם, פשוט הייתה לי הרגשה ש300 ש"ח זה מעט וקטנוני מדי בשביל אשכרה לתבוע.. וכרגע אני עוברת קורס לשירות לקוחות של YES, אציין שזה דווקא מאוד מעניין כרגע ואני אפילו די נהנית בקורס.. מקווה שיהיה ככה גם בעבודה (אחרי הכל חתמתי התחייבות לשנה
)

אל חשש

נסיעות מגיעות לך לפי החוק ואם מופיע איזה סעיף בחוזה לפיו הם לא חייבים לשלם לך נסיעות הוא לא חוקי, וקשה לי להאמין שיש סעיף כזה במיוחד כי אמרת שסיכמת איתם על תשלום נסיעות. אני מציעה לך לפנות לפורום דיני עבודה ולהתייעץ, ולא יזיק גם לקפוץ לבית הדין לעבודה ולהתייעץ עם אחד הסטודנטים שמייעצים שם. עוד תרחיש די הגיוני זה שאם הם יקבלו זימון מבית הדין לעבודה, הם יעדיפו לשלם לך את מה שמגיע לך מייד. אם את צריכה עוד עצות פרטניות אני אשמח לעזור לך במסר.

Black Star

New member
טוב גם אני אענה

הלקוח שהכי עיצבן אותי - נו, היו הרבה... אני מניחה שלקוח שבקושי התחלתי לדבר איתו והוא אמר לי "אייייף, את מעצבנת אותי, את באה לי לא טוב, תפני אותי לעמדה אחרת, לא מוכן לדבר איתך" (רק בגלל שאמרתי לו שהוא קנה את המכשיר שלו לפני חודש ולא לפני שבוע כמו שהוא טען). בחור מגעיל שאח"כ האחמ"שית שלי הייתה צריכה לסבול במשך שעתיים והוא השאיר את כולנו במרכז עד 20:00 מתוך פרינציפ... שאם לא בא לו, הוא לא הולך... אבל זה רק אחד מני רבים, שבמקרה נזכרתי בו כרגע. הקולגה שהכי עיצבן אותי - וואו, זה דווקא מקרה יחסית טרי, אחת הנציגות החדשות שלנו היא מעצבנת ברמות שלא ייאמנו בכלל. מקרה אחד שעיצבן את כולם היה כשהיה צריך לצאת מוקדם ערב אחד כי היה אירוע של העבודה, ואנשים רצו ללכת הביתה להתארגן ואז לחזור למרכז כדי לקחת את ההסעה לאירוע. כשסגרנו, היא סירבה למשוך עוד לקוחות (למרות שהיו עוד הרבה ממתינים) כי "יש לה עוד דברים לעשות" (כשלכולם כמובן יש). עכשיו, אחרי שכל הלקוחות הולכים, יש דברים לעשות ב"offline". נהוג שמי שהיה בפתיחה (מה שנקרא משמרת כפולה) לא נשאר לעשות את האופליין של כולם, אלא רק את שלו, והולך, וכל שאר האנשים סוגרים יחד אופליינים. אז היא, שהגיעה מאוחר יותר מכולם באותו יום, קמה ולקחה את התיק ורצתה ללכת כי "היא עוד צריכה לעשות פן לפני המסיבה". ועל זה נאמר, אוף, החדשים האלה... הבוס - מה לא.. באופן כללי - היה לחוץ והלחיץ את כולם. הפאשלה שלי - אני מניחה שזה היה באיזשהו מבצע שאם קונים כמה מכשירים מקבלים GPS מתנה, ומשום מה לא בדקתי את הזכאות של משפחה מסוימת ששדרגה אצלי למבצע הזה, ועשיתי להם אותו בכל זאת... כמובן שאת ה-GPS הם לא קיבלו, אלא לאחר שהתבררה הטעות והחלטנו כמובן לתת להם אותו כי ככה הובטח להם. הלקוח שהכי שימח אותי - הממ... היה חמודי אחד שהתחיל איתי אבל לא יצא מזה בסוף שומדבר אז אני מניחה שבדיעבד זה לא היה משמח. אבל זה היה כיף באותו זמן. והיו שתי לקוחות חמודות אמריקאיות שישבו אצלי די הרבה זמן ועזרתי להן עם כל מיני עניינים בחשבון שלהם וכו', ואז רבע שעה אח"כ הן חזרו והביאו לי שוקולד איכותי כזה עטוף, במתנה... אה, וגם לקוח אחד שהתלהב ממני אז אחרי שהוא שדרג אצלי פעם אחת, בא במשך השבוע עוד שלוש פעמים לשדרג את כל האנשים שמסביבו, ובסוף השבוע הגיע סתם כדי לתת לי מתנה... דבר מגניב בעבודה - לא עולה על דעתי, לצערי הרב...אולי שהתקשרו מהסקר שביעות רצון לחברה טובה שלי שהגיעה אליי כדי לטפל בענייני הטלפון שלה... זה היה די משעשע
בעוד שנה - עד לא מזמן לא חשבתי לרגע שאני אשאר, כי היה לי רע בעבודה. בזמן האחרון העניינים קצת יותר טובים, במיוחד מהבחינה המקצועית (אני עדיין לא מתה על האנשים סביבי..), אבל עם זאת, לא נראה לי שעוד שנה אני אהיה שם, בעיקר מהסיבה הפשוטה שאני בתקווה אתחיל ללמוד באוק' 2007, ומן הסתם יהיה מדובר בלימודים די קשים וב"משרה מלאה". אצטרך למצוא לעצמי איזושהי עבודה זמנית.. או לחיות על חסכונות. שנה טובה ונהדרת לכולם!!! יעלי

tulchi

New member
עונה ../images/Emo9.gif

מה עשה הלקוח שהכי עצבן אתכם השנה? כבר סיפרתי פה לא מזמן על לקוח שתחמן מאיתנו 7 ארוחות חינם. אני לא אפרט כי אין לי סבלנות אבל זה היה תרגיל מביש ואני מקווה שהוא נחנק. מצד שני יש את הרשת עצמה שאיפשרה לו לעשות את זה אז שהם גם יחנקו קצת.
מה עשה הקולגה שהכי עצבן אתכם השנה? יש לי שני אחמ"שים שמוציאים אותי מדעתי על בסיס יומי. אחד מהם הוא חמום מוח עם בעיות ביטחון עצמי רציניות מה שגורם לו להכנס איתי למריבות על בסיס האגו שלו. השני הוא סטודנט שלא מבין שהעבודה אינה תחביב לשעות הפנאי ושיש לו מחויבות למקום.
מה עשה הבוס שהכי עצבן אתכם השנה? הבוסית הישירה שלי לא תמיד זוכרת שאנחנו בני אדם ולא רובוטים או בובת על חוט. לפעמים היא באה בדרישות כאלה שגורמות לי לרצות להתחפר מתחת לפוך ולא לצאת משם שבוע שלם.
מה הטעות הכי מבישה/מגוחכת שעשיתם השנה? אם היתה, אני לא זוכרת. לעיתים רחוקות אני שוכחת לבצע דברים אם אני לא רושמת אבל לא משהו קריטי.
מה עשה הלקוח שהכי שימח אתכם השנה? תמיד נחמדים לי שלקוחות מודים על השירות כשהם יוצאים מהמסעדה.
מה הדבר הכי מגניב שקרה לכם בעבודה השנה? תגדירי "מגניב"

BloodSugarCrazy

New member
עונה!!

מה עשה הלקוח שהכי עצבן אתכם השנה? וואו, יש כל כך הרבה, אני לא יודעת מה לבחור....
נראה לי שבעיקר אמהות שחושבות שהילד שלהן מושלם וגם אם הוא עולה במגפיים מלאים בבוץ על ערימת הספרים החדשים ומעיף אותם לרצפה אז זה בסדר ואסור לי להעיר לו. מה עשה הקולגה שהכי עצבן אתכם השנה? יש אצלנו עובדת מבוגרת שהיא חברה של הבוסית, והיא מטפטפת לה טינופת על העובדות הצעירות... כלבה מתוסכלת מינית שכמותה. מה עשה הבוס שהכי עצבן אתכם השנה? שלושה ימים אחרי שסבתא שלי נפטרה היא רצתה שאני אחזור לעבוד. מה הטעות הכי מבישה/מגוחכת שעשיתם השנה? אממממ.... האמת היא שרק השבוע הבוסית עלתה על משהו שעשיתי שיכול להיות שגרם לה להפסיד כספים, וזה מחורר לי את הראש מדאגה (לעבודה שלי וגם למשכורת שלי) וגם מכמה שאני מטומטמת לפעמים. מה עשה הלקוח שהכי שימח אתכם השנה? (אם יש דבר כזה...) לקוח אחד שיש לו להקת רוק מתחילה הזמין אותי להופעה שלהם והיה ממש מגניב... מה הדבר הכי מגניב שקרה לכם בעבודה השנה? עותקים לקריאה.
ושאלה אחרונה לסיום - האם בעוד שנה אתם צופים שתהיו באותה עבודה? פרטו, הסבירו ונמקו. יש מצב שאני אעבוד או בחנות אחרת של הרשת, או ממש במשרדים שלהם, שזה משהו שאני מאוד מאוד רוצה. אם אחר כך אני גם אתחיל ללמוד, נראה איך זה ישתלב, אבל בינתיים אני מחזיקה אצבעות (ובמיוחד מקווה שזה לא יפול בגלל הטעות משני סעיפים למעלה.....)

גם אני אענה

מה עשה הלקוח שהכי עצבן אתכם השנה? לא היה מישהו שהיה מעצבן יותר מאחרים באופן מטורף, מה גם שלרוב מה שקורה זה שהאנשים האלו מעלים בי גיחוך וגורמים לי לרחם עליהם, כי ההתנהגות שלהם מעיד בראש ובראשונה עליהם. הכוונה היא בעיקר לאלו שחושבים שהם מצחיקים וכשמסבירים להם שקרה שאנשים קיבלו חפצים שהתבררו כפצצות, הם נקרעים מצחוק. בהקשר הזה אני יכולה לציין נוסע צעיר שאמר ש"עשו לכם שטיפת מוח, אני לא מאמין שמשהו כזה יכול לקרות". כשאמרתי לו שזה כבר קרה וכמה פעמים הוא אמר שהוא לא שמע על שום דבר כזה ושזה נשמע לו שטויות.
מה עשה הקולגה שהכי עצבן אתכם השנה? הייתה מישהי שסיפרתי כאן עליה, שמתי שנוסעים שטיפלתי בהם התלוננו ש"הילדה בכניסה ביקשה מאיתנו תעודות מזהות" היא נדחפה וטענה שה"ילדה" לא בסדר, ואחר כך עוד באה אלי בטענות למה אני "לא נחמדה" לנוסעים ולמה גיביתי את הקולגה שלי שביצעה את תפקידה.
מה עשה הבוס שהכי עצבן אתכם השנה? הבוס לשעבר, לא הסכים להתחשב בזה שאני סטודנטית, העביד אותי שעות נוספות ובא אלי בטענות אחרי שהשף חטף את אחת הקריזות השגרתיות שלו. בסוף הוא גם עצבן אותי בזה שלא הסכים לשלם לי את השכר שמגיע לי, מה שבטיפול.
מה הטעות הכי מבישה/מגוחכת שעשיתם השנה? אני לא יודעת אם אפשר להגדיר את זה כטעות, אבל קרה שמתוך בלבול שאלתי צברית כמה זמן היא גרה בארץ (הסתכלתי על הדרכון של חברה שלה).
מה עשה הלקוח שהכי שימח אתכם השנה? (אם יש דבר כזה...) לא זכור לי דבר כזה, למרות שהיו כמה לקוחות ונוסעים שהחמיאו ושיבחו, גם באוזני הממונים, אבל זה לא משהו שהפיל אותי מהרגליים (למרות שזה נחמד שיש מי שמעריך את העבודה שלך).
מה הדבר הכי מגניב שקרה לכם בעבודה השנה? פגשתי כמה מאלילי נעוריי ואפילו יצא לי לראות תמונות פספורט גרועות שלהם. ושאלה אחרונה לסיום - האם בעוד שנה אתם צופים שתהיו באותה עבודה? פרטו, הסבירו ונמקו. אני אהיה בעוד שנה באותה עבודה כי אני חתומה, השאלה אם בעוד שנה וחודשיים אני עדיין אהיה שם. התכנון שלי כרגע זה להישאר שם לפחות עד סוף התואר, ואם התנאים לא ישתנו יש סיכוי סביר מאוד שזה מה שיהיה.

אני "בערך" עונה ../images/Emo3.gif

למה "בערך"? כי אני כבר שנה לא בחברה הסלולארית שעבדתי בה וכיום העיסוק שלי שונה לחלוטין, אבל נראה לי שבכל עבודה שיש בה מגע עם אנשים תמיד יהיה אלמנט של שירות... מה עשה הלקוח שהכי עצבן אתכם השנה? יש אצלי במשרד תאים מפלסטיק (סטים של 6 מגירות שמונחים אחד מעל השני) ששם אני מניחה את הדו"חות שאני מפיקה לעובדים השונים. לרוב העובדים יש דוחות של 2-3 או 20 עמודי, ולחלק דו"חות של 100 עמודים* 2-3 דוחות ביום. לאותם עובדים "כבדים" הזמנתי מגירות גדולות יותר (כדאי שלא אצטרך "להלחם" עם הניירת). עכשיו- לכו תסבירו למנהל, אדם בוגר בן 45 ש"זה שלדוד יש מגירה גדולה יותר לא אומר שהוא חשוב יותר! זה פשוט אומר שיש לו יותר ניירת!!!" או לאחד המהנדסים אצלנו ש"כמו בכל דבר בחיים, גם פה צריך להתחלק ואם אתה ומשה מקבלים כל שבוע רק שני עמודים, אין סיבה שלכל אחד מכם יהיה תא נפרד ובגלל זה אנשים שמקבלים 50 דוחות ביום יצטרכו להתחלק..." מה עשה הקולגה שהכי עצבן אתכם השנה? מה עשה הבוס שהכי עצבן אתכם השנה? הבוסית הקודמת שלי היא פסיכית ברמות. כלומר- לא סתם "דפוקה", אלא מישהי שאובחנה כבעלת אישיות גבולית: שניה אחת צוחקת, שניה אח"כ צורחת ותוך כדי זה פורצת בבכי מטורף...חלקיק שניה אחרי זה שוב נינוחה ומקסימה... כמעט כל שניה היא הצליחה לעצבן אותי קצת יותר (בזדמנות זו הייתי רוצה להודות לחברה הסלולארית שלי, שבמשך 5.5 שנים נתנה לי את הכלים להתמודד עם יצורים שלא ברא השטן...) מה הטעות הכי מבישה/מגוחכת שעשיתם השנה? עשית שיחת ועידה עם כמה בנות ולחר שסיימנו וחשבתי שנשארתי רק עם אחת מהן על הקו, זרקתי איזו מילה בעצבים על אחת מהמשתתפות. בדיעבד הסתבר שהיא היתה על הקו. לא נעים, אבל לא נורא (כלומר: לא קיללתי או משהו, פשוט אמרתי שהיא מעצבנת אותי בטירוף. מה שנקרא "כשר, אבל מסריח"...) מה עשה הלקוח שהכי שימח אתכם השנה? (אם יש דבר כזה...) לפני כמה חודשים התקשרתי לחסרה שבה עבדתי בנושע לטעות בחיוב ואיכשהו הגעתי לשיחת אחראי בגלל נציגה שבאופן מפתיעה סירבה לנהוג עפ"י נוהל שאני במו ידי חתמתי על הפצתו יום לפני שעזבתי את החברה (ואני יודעת שהוא עדיין שריר וקיים). כשדיברתי עם האחראית והסברתי לה שאני עובדת חברה לשעבר ויתרה מזאת- מכירה את הנוהל הספציפי הזה מכל הכיוונים, היא אמרה לי "אהההה....אז את סלו'!...שתדעי לך, שדיברתי לפני שבועיים עם ישעיהו טנצר (לקוח של החברה, שם בדוי
)והוא סיפר לי שטיפלת בו תקופה ארוכה והוא היה כ"כ מרוצה ולמרות שהיה על סף נטישה, את לא ויתרת עליו ורק בזכותך הוא נשאר". זה היה הלקוח האחרון שנתקלתי בו בחברה (אמנם בנובמבר שעבר), אבל עשה לי טוב על הלב. מה הדבר הכי מגניב שקרה לכם בעבודה השנה? שעברתי למקום העבודה הנוכחי שלי. ושאלה אחרונה לסיום - האם בעוד שנה אתם צופים שתהיו באותה עבודה? פרטו, הסבירו ונמקו. כן. וגם בעוד שנתיים ובעוד 3 ועוד 10. מקום העבודה שלי נהדר ואני מוקפת באנשים נפלאים ונהנית בכל רגע שאני שם

למעלה