סיכום שבוע!

matan116

New member
סיכום שבוע!

איזה פרק הכי אהבתם מכול הפרקים השבוע?? איזה דמות הייתה הכי מצחיקה? כמה שעות הייתם בפורום? מה אתם חושבים בשבוע הבא בשמיניה?

chen010189

New member
עונה../images/Emo9.gif

איזה פרק הכי אהבתם מכול הפרקים השבוע?האחרון איזה דמות הייתה הכי מצחיקה?אדם
החיקוי בקזינו היה גדול
כמה שעות הייתם בפורום?הרבה
מה אתם חושבים בשבוע הבא בשמיניה?מותח כמו תמיד ואפילו יותר למיטב ידיעתי

../images/Emo41.gifעווווווווונה../images/Emo41.gif

איזה פרק הכי אהבתם מכול הפרקים השבוע?את פרק 80 איזה דמות הייתה הכי מצחיקה?דגנית
מה שעות הייתם בפורום?לא יודעת.. אני לא סופרת
מה אתם חושבים בשבוע הבא בשמיניה? שהשמיניה סופסוף ישיגו את הכסף

KiShKooSh

New member
טוב.. גם אני אענה...

איזה פרק הכי אהבתם מכול הפרקים השבוע??לא יודעת, שבוע דיי יבש איזה דמות הייתה הכי מצחיקה?דורי(גם לו מותר להוסיף רררר?) כמה שעות הייתם בפורום?לא הרבה במיוחד מה אתם חושבים בשבוע הבא בשמיניה?נקווה שיהיה באלגן..

nadav1232

New member
עונה!

איזה פרק הכי אהבתם מכול הפרקים השבוע?? - את הפרק שאדם התחפש עם השפם חח.. איזה דמות הייתה הכי מצחיקה? אדם חח כמה שעות הייתם בפורום? לא זוכר מה אתם חושבים בשבוע הבא בשמיניה? שיהיה משהו מעניין, כרגיל :)

|דבןרה|../images/Emo23.gifעונה../images/Emo23.gif../images/Emo55.gif

איזה פרק הכי אהבתם מכול הפרקים השבוע?? 79
איזה דמות הייתה הכי מצחיקה? אדם
כמה שעות הייתם בפורום? הרבה...
מה אתם חושבים בשבוע הבא בשמיניה? משו מעניין עם הקזינו והם יצליחו להשיג את הכסף ואני מקווה שיחדשו פרטים על איה

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif עונההה!!!

איזה פרק הכי אהבתם מכול הפרקים השבוע?? אמ..79 נראלי איזה דמות הייתה הכי מצחיקה? רוחל'ה!
כמה שעות הייתם בפורום? הרבהה!!! מה אתם חושבים בשבוע הבא בשמיניה? יהיה הרבה מתח.. וצחוקים

Rioter

New member
סיכום שבוע. ../images/Emo8.gif

איזה פרק הכי אהבתם מכול הפרקים השבוע? - את הפרק שאדם ונטשה נכנסה לקזינו.. זה היה ענק. איזה דמות הייתה הכי מצחיקה? מיקה.
כמה שעות הייתם בפורום? אהה.. לא יודעת.
מה אתם חושבים בשבוע הבא בשמיניה? מה אני חושבת שיקרה? ממ.. יהיה חם. חם ומגניב.

עונה!

איזה פרק הכי אהבתם מכול הפרקים השבוע??כשמיקה הייתה בקזינו(78) וכשאדם(80) איזה דמות הייתה הכי מצחיקה? אדם כמה שעות הייתם בפורום?הרבה כרגיל... מה אתם חושבים בשבוע הבא בשמיניה? איה תחזור? (פחח.. הלוואי..) ליהי לאב הילי

KiShKooSh

New member
../images/Emo6.gif

"דורי הוא מומחה לטכנולוגיה ולטעמי הוא היורם האמיתי שבחבורה (לפחות מבחינת הלוק שלו). אבי, מומחה המחשבים, נראה לגמרי לא רע (הייתי שוקלת לעשות אותו). מיקה היא המוזיקאית המחוננת. נטשה היא בעלת כישרון יוצא דופן בציור (וזה כנראה הכישרון היחיד שלה). אדם הוא מומחה לשפות. רוני היא בעלת ידע נדיר במתמטיקה (היא חננה בטירוף, אבל זה לא מנע מתום אבני לעשות לה טובה). איה ניחנה בזיכרון נדיר. והאחרון בחבורה הוא ניני החניני - בעל יכולות מחשבה אסטרטגיות (ואל תשאלו אותי מה זה אומר)."

KiShKooSh

New member
דווקא בכלל לא..

דיי מיצו את הקטע של "השמינייה-סדרה לילדים" ורוב הכתבות נכנתבו לקהל היעד של "ילדים" תודה לאל שזה נפסק

למעלה