עדיין פה למעט מאוד, אבל איכשהו פה
בכללי מ1-10 (10 הטוב ביותר)- איך עבר השבוע שלך?
אני לא בטוח עדיין. אז אני אתן לו 5.
הדבר הטוב שקרה:
הכרתי כמה ברנשים חמודים באטרף/ גריינדר.
האיטלקי כבר רשמית לא חלק מהחיים שלי ואפילו לא היינו צריכים להצהיר על זה.
הדבר הרע או המבאס שקרה:
במקום להכיר מישהו נחמד אחד באטרף/ גריינדר - אז כרגיל, הכרתי שלושה במכה.
האיטלקי כבר לא חלק מהחיים שלי, ועם כמה שזה טוב, הוא היה חלק מהחיים שלי שאהבתי מאוד וגם אהבתי מאוד לא לאהוב. אני עדיין מציץ עליו בפייסבוק ורואה כמה יפה הוא ומקבל כאבי בטן מזה. אני מקווה שזה יעבור.
משהו שעשית עבור עצמך השבוע:
התאמנתי יפה, רואים תוצאות וזה משמח אותי מאוד.
מוסיקה שהתנגנה לך בראש השבוע:
לינק מצורף.
סרט: לא צפיתי בשום סרט.
ספר: לצערי לא קראתי שומדבר למעט שלטי דרכים בכביש. וגם זה בקושי.
סדרת TV: ראיתי את פרק 2X01 של "המאה". נחמד. לא בטוח שאמשיך.
מאכל ומשקה השבוע שלך:
לא יודע. העיקר שהיו חלבונים!
היתה לך אהבה השבוע?:
המקועקע החתיך והמוצק שלי ביקש ממני כבר המון המון זמן לבוא לישון איתו. אז אחרי הרבה זמן, פיניתי לי את יום ראשון בערב, ארזתי תיק קטן ונסעתי אליו הביתה לדירה החדשה.
ופתאום הסתבר... שהמקועקע החתיך, המהמם, המוצק, עם השיער המושלם והמבט השובב... הוא שמן עכשיו.
מיד אמרתי לו: "השמנת?!"
הוא הסתכל עלי בפנים נבוכות ואמר "ממש רואים?"
אז חבקתי אותו חזק ואמרתי לו: "כן, ואתה עדיין מהמם."
השעה היתה 21:00 וישבנו קצת בסלון. תוך 10 דקות הוא משך אותי למיטה והבטיח לי ש"זה רק לקצת."
בסופו של דבר לא יצאנו ממנה עד השעה 10 בבוקר. היה לי נחמד. אנחנו כל הזמן מדברים על למה זה לא הלך בינינו ותמיד צוחקים על זה.
קצת לפני שנרדמתי הוא שאל אם היום הוא היה בסדר. בהתחלה לא הבנתי למה הוא מתכוון.. אבל נפל לי האסימון פתאום שהוא כל הערב השתדל להיות טוב אלי ולהמנע ממצבים שבעבר הכניסו אותנו למחלוקות. הערכתי את זה מאוד.. אבל פשוט אמרתי לו: "אתה תמיד בסדר.", ונשקתי אותו.
הנחתי את הראש שלי על הכתף שלו בזמן שהוא שם לנו פרק במרוץ למיליון. אני לא יודע באיזה שלב נרדמתי, אבל נרדמתי.
הסקת מסקנות מהשבוע החולף:
השבוע אין לי מסקנה.