סיכום שבוע...

aשרון

New member
הלוואי והיו יותר אנשים עם גישה כזו....

בקטע הזה אתה כנראה אחד יחיד ומיוחד בקהילה שלנו.

Acoustic 3

New member
לא ממש..

הרבה אנשים יודעים איך הם אוהבים את הגבר שלהם באופן ויזואלי. אבל כשמגיע בחור ויש איתו כימיה טובה, הם לא ישללו אותו כי הוא לא עונה על הטעמים הויזואליים האלה. הרי, כימיה טובה היא בחלקה גם קשורה למראה חיצוני. (ככה התאהבתי לחלוטין באילתי שלי. הוא ההיפך מכל מה שאי פעם רציתי, ועדיין, אהבתי אותו בכל מאודי).
&nbsp
נראה לי אדיוטי לשלול בחור כי אין לו עיניים כחולות ושיער שופע חלק ובריא.
אז מה? האם זה אומר שהוא לא יפה?
הוא כן יפה. פשוט באופן אחר.
&nbsp
ואם הוא לא יפה בעיני, אז זו תהיה סיבה מוצדקת לשלול.. כי בלי משיכה, אין שומדבר.
אבל יופי הוא לא חד משמעי. ולרוב זה גם משתנה...

dontevenknow

New member
אומנם הוא הופיע מעט

אבל ג'וליאן מוריס (פרינס פיליפ) הוא אחד החמודים.

וכן, הסדרה ממש התדרדרה....

מסכם שבוע

בכללי מ 1 עד 10 (10 הטוב ביותר)- איך עבר השבוע שלך? רגיל כזה..לא משהו היסטרי.

הדבר הטוב שקרה: מזג אוויר נוח

הדבר הרע או המבאס שקרה: פנצ'ר בגלגל של האוטו. 10 דקות והמשכתי בנסיעה. מזל שזה היה באור יום ולא בכביש סואן.

משהו שעשית עבור עצמך השבוע: הזעתי בחדר כושר.

מוסיקה שהתנגנה לך בראש השבוע: Queens Of The Stone Age - No One Knows

סרט : אטרף דייטינג זה סרט בפני עצמו.
סדרת TV : סטרדיי נייט לייב
בלוג ביוטיוב שראית השבוע: Shoulders and Arms [URL]https://www.youtube.com/watch?v=bZIHUwLKsAU[/URL]

מאכל ומשקה השבוע שלך: המבורגר וצ'יפס לנפש

היתה לך אהבה השבוע?: לאאא

הסקת מסקנות מהשבוע החולף: לא הולך להיות קשה אלא מאתגר

מסכם

בכללי מ 1 עד 10 (10 הטוב ביותר)- איך עבר השבוע שלך? 9

הדבר הטוב שקרה: חזרתי מוקדם כל יום, והיה לי המון זמן פנוי לצאת

הדבר הרע או המבאס שקרה: כל הסדרות הטובות יצאו לחופשת חגים, ולי אין מה לראות

משהו שעשית עבור עצמך השבוע: הכנתי מרק בטטה

מוסיקה שהתנגנה לך בראש השבוע: אני עדיין בשלב ג'סטין טימברלייק. השבוע נתקעתי על ההופעה שלו בתצוגת האופנה של ויקטוריה'ז סיקרט
סרט: מסיבת רווקות. תמיד הורג אותי
ספר: לא קראתי כבר המוןןן זמן. אין לי זמן נפשי לזה
סדרת TV: פרקים ישנים של סיינפלד. איזה כיף
בלוג ביוטיוב שראית השבוע: מעולם לא עניין אותי. אולי לא נתתי הזדמנות
מאכל ומשקה השבוע שלך: סושי ויין, יכול להיות שתהיה לי בעיה בכבד בקרוב

היתה לך אהבה השבוע?: כן

הסקת מסקנות מהשבוע החולף: אני מתגעגע לארץ (בשביל ביקור, לא בשביל לחזור, חלילה)

כי הרבה יותר נוח לי בארה"ב

מבחינת קריירה ואפשרויות קידום, מבחינה כלכלית, מבחינה חברתית- אני מרגיש שבארץ הרבה יותר גזענים והרבה פחות מקבלים אחרים (גייז, ימנים-שמאלנים, ערבים-יהודים, מזרחים-אשכנזים). ברור שיש גזענות בכל מקום, אבל בערים הגדולות בארה"ב לאף אחד לא אכפת מאיפה אתה, מה אתה, איזה צבע אתה וכו', זה מאוד משפיע עלי, וגם יש לי חברים מאוד טובים פה.
בקיצור, לא חסרות סיבות חח
אני יכול למצוא עוד כמה

אני לא יכול להגיע לארה"ב כי אני לא לבן

מי שלא לבן, אין לו מה לחפש בארה"ב - חוץ מבעסקים מפוקפקים או בחברת פועלי הייטק הודים...

גם אני לא לבן

ואני דווקא חושב שלאף אחד לא אכפת מזה בארה"ב. דווקא בארץ הרגשתי שמתייחסים הרבה הרבה יותר לצבע שלי. למרות שניסיתי להתעלם מאפליות, ולחשוב שזה לא קורה באיזורים מודרנים של הארץ, חשבתי שאני מעל זה משום שזה לא על סדר היום שלי, שאני לא אאשים את החסרונות שלי בזה שאני מופלה, ועדיין בסופו של דבר היו כאלה שהסתכלו עלי אחרת. במיוחד בעבודה ובאיזור מסוים שגרתי בו בת"א.
בארה"ב מעולם לא הרגשתי ככה לרגע.
מה שכן, מאוד מאוד חשובה כאן השכלה, בלי לפחות תואר ראשון (וברוב המקרים גם תואר שני), אין באמת סיכוי למשהו מעבר לעסקים המפוקפקים שדיברת עליהם (בארץ יש יותר הזדמנויות לכאלה)

ItsikH

Member
אם זה לא המוצא, זה משהו אחר - מעמד כלכלי, כסף
זה שיש לך יותר אפשרויות והזדמנויות - שיקול מכריע, טובתך באמת קודמת - אבל כדאי לשמור על פכחון, זה לא באמת קשור לאפליה עצמה,זו פשוט מדינה עשירה יותר. נכון שיש להם פנטזיית איין ראנד כזו, אבל ממש לא.

זה לא שהאפליה זו הסיבה בגללה עברתי לארה"ב

אבל זה בהחלט משפר את ההרגשה והנוחות שביומיום, בונוס שלא מאוד חשבתי עליו מראש, אבל מאוד משדרג את החוויה. החיים נראים לי הרבה יותר קלים ופשוטים
ברור שיש אפליות שונות, והחיים לא מושלמים. גם לי אישית כישראלי עם מבטא ישראלי יש הרגשה שלא אתקבל בכל המקומות אליהם אלך. אבל במצב שלי ושל הבנזוג שלי כרגע, זה מה שהכי טוב לנו. יכול להיות שזה עוד ישתנה ונחזור לארץ, אנחנו מאוד משתלים להיות מפוכחים. גם בארץ נהנו מהחיים בסך הכל, אבל פחות.

השבוע שהיה:

בכללי מ 1 עד 10 (10 הטוב ביותר)- איך עבר השבוע שלך? כמו תמיד 8-9

הדבר הטוב שקרה: עמדתי בפיתויו של גבר גבה קומה, בלונדיני ובן 18 וחצי

הדבר הרע או המבאס שקרה: התחיל אתי ילד קטן, גבה קומה בן 18 וחצי

משהו שעשית עבור עצמך השבוע: ירדתי קילו

מוסיקה שהתנגנה לך בראש השבוע: יוסי מזרחי

ספר : קורס יסוד בבלשנות - דה סוסיר
מאכל ומשקה השבוע שלך: שלל ירקות וקבנוס מבושלים בציר בשר.

היתה לך אהבה השבוע?: לא

הסקת מסקנות מהשבוע החולף: אני צריך קצת חופש

Acoustic 3

New member
עדיין פה למעט מאוד, אבל איכשהו פה

בכללי מ1-10 (10 הטוב ביותר)- איך עבר השבוע שלך?
אני לא בטוח עדיין. אז אני אתן לו 5.

הדבר הטוב שקרה:
הכרתי כמה ברנשים חמודים באטרף/ גריינדר.
האיטלקי כבר רשמית לא חלק מהחיים שלי ואפילו לא היינו צריכים להצהיר על זה.

הדבר הרע או המבאס שקרה:
במקום להכיר מישהו נחמד אחד באטרף/ גריינדר - אז כרגיל, הכרתי שלושה במכה.
האיטלקי כבר לא חלק מהחיים שלי, ועם כמה שזה טוב, הוא היה חלק מהחיים שלי שאהבתי מאוד וגם אהבתי מאוד לא לאהוב. אני עדיין מציץ עליו בפייסבוק ורואה כמה יפה הוא ומקבל כאבי בטן מזה. אני מקווה שזה יעבור.

משהו שעשית עבור עצמך השבוע:
התאמנתי יפה, רואים תוצאות וזה משמח אותי מאוד.

מוסיקה שהתנגנה לך בראש השבוע:
לינק מצורף.

סרט: לא צפיתי בשום סרט.
ספר: לצערי לא קראתי שומדבר למעט שלטי דרכים בכביש. וגם זה בקושי.
סדרת TV: ראיתי את פרק 2X01 של "המאה". נחמד. לא בטוח שאמשיך.

מאכל ומשקה השבוע שלך:
לא יודע. העיקר שהיו חלבונים!

היתה לך אהבה השבוע?:
המקועקע החתיך והמוצק שלי ביקש ממני כבר המון המון זמן לבוא לישון איתו. אז אחרי הרבה זמן, פיניתי לי את יום ראשון בערב, ארזתי תיק קטן ונסעתי אליו הביתה לדירה החדשה.
ופתאום הסתבר... שהמקועקע החתיך, המהמם, המוצק, עם השיער המושלם והמבט השובב... הוא שמן עכשיו.
מיד אמרתי לו: "השמנת?!"
הוא הסתכל עלי בפנים נבוכות ואמר "ממש רואים?"
אז חבקתי אותו חזק ואמרתי לו: "כן, ואתה עדיין מהמם."
השעה היתה 21:00 וישבנו קצת בסלון. תוך 10 דקות הוא משך אותי למיטה והבטיח לי ש"זה רק לקצת."
בסופו של דבר לא יצאנו ממנה עד השעה 10 בבוקר. היה לי נחמד. אנחנו כל הזמן מדברים על למה זה לא הלך בינינו ותמיד צוחקים על זה.
קצת לפני שנרדמתי הוא שאל אם היום הוא היה בסדר. בהתחלה לא הבנתי למה הוא מתכוון.. אבל נפל לי האסימון פתאום שהוא כל הערב השתדל להיות טוב אלי ולהמנע ממצבים שבעבר הכניסו אותנו למחלוקות. הערכתי את זה מאוד.. אבל פשוט אמרתי לו: "אתה תמיד בסדר.", ונשקתי אותו.
הנחתי את הראש שלי על הכתף שלו בזמן שהוא שם לנו פרק במרוץ למיליון. אני לא יודע באיזה שלב נרדמתי, אבל נרדמתי.

הסקת מסקנות מהשבוע החולף:
השבוע אין לי מסקנה.

Alaunus

New member
למה לא..

בכללי מ 1 עד 10 (10 הטוב ביותר)- איך עבר השבוע שלך? 9
&nbsp
הדבר הטוב שקרה: תמיד טוב לדעת שגם אחרי יותר מ6 שנים אנחנו יכולים לעשות סקס 4 פעמים ביום.
&nbsp
הדבר הרע או המבאס שקרה: חבר טוב שלי ממש חולה.
משהו שעשית עבור עצמך השבוע: הוספתי ביקון כפול להמבורגר שלי.
מוסיקה שהתנגנה לך בראש השבוע: http://youtu.be/HKtsdZs9LJo
&nbsp
סרט : Guardian of the galaxy
ספר : S&M 101
סדרת: Constantine
בלוג ביוטיוב שראית השבוע: https://www.youtube.com/user/crashcourse לומד היסטוריה..
&nbsp
מאכל ומשקה השבוע שלך: curry laksa המרק הטעים בעולם.
&nbsp
היתה לך אהבה השבוע?: בלי הפסקה.
הסקת מסקנות מהשבוע החולף: הקיץ במלבורן מעולה, יש ימים חמים, ואז שבוע של גשם וקר. מרענן.

Mr Fahrenheit

New member
סיכום של שבועיים

בכללי: 7

הדבר הטוב שקרה: חזרתי מחו"ל של שבוע בלי החבר ישר לתוך זרועותיו האוהבות שהחזיקו גם מכתב אהבה קצר + שישה פרלנים של Roy.

הדבר הרע שקרה: הייתי בארה"ב באיזה עניין משפחתי ושבוע וטיפה הייתי בלי החבר במרחק של 7 שעות הפרש.
היה חסר לי הקול שלו, המגע שלו. הידיעה שהוא במרחק 10 דקות נסיעה ממני ברגיל ועכשיו זה 13 שעות טיסה...
לונג-דיסטנס זה לא בשבילי.

משהו שעשית עבור עצמך: קניתי יחד עם חבר Playstation 4. עכשיו צריך שזה לא יגרום לי לבעיות עם הבנזוג ולחבר בעיות עם אישתו

מוזיקה: השיר החדש של !Citizens. צירפתי קליפ.

סרט: Eternal Sunshine of the Spotless Mind. ראיתי אתמול שוב. סרט טוב מאוד.
ספר: סיימתי את Insurgent, הספר השני בסדרת "מפוצלים". לא משהו אבל המשכתי לשלישי מתוך אנרציה.
סדרה: The Flash ו-Arrow ביחד. פרקים מעולים השבוע ושבוע שעבר עם הקרוס-אוברים

מאכל ומשקה: Boston Kreme donuts של דאנקין דונאטס וסמואל אדאמס טריה מהחבית. הפלוסים של בוסטון והנסיעה לחו"ל.

היתה אהבה: ועוד איך!

למעלה