סיכום שבועי
בכללי מ 1 עד 10 (10 הטוב ביותר)- איך עבר השבוע שלך?
נחמד.. היה קר מאוד וכמעט שלא הלכתי למכון. אבל גררתי את עצמי בכוח
.
מרגיז אותי שהתוצאות עדיין לא נראות לעין באופן בולט.
הדבר הטוב שקרה:
נפגשנו כל החברים ושחקנו יחד באולינג.
הדבר הרע או המבאס שקרה:
הפסדתי בבאולינג. כישלון מוחץ. פעם הייתי הטוב שבחבורה.. היום אני גרוע ביותר. וידידה שלא ראיתי הרבה זמן צעקה בקולי קולות שיש לי "עגיל של הומואים". ואני בתגובה אמרתי לה שאני גם רוצה לעשות אחד בגבה.
משהו שעשית עבור עצמך השבוע:
התאמנתי טוב. בתקווה שיהיה שינוי.
שיר שהתנגן לך בראש השבוע:
Christina Perri - Human. קישור מצורף. זהירות לא לבכות!
מאכל ומשקה השבוע שלך:
באופן יחסי, אכלתי הרבה ביצים השבוע.
נתקלתי בסרטון המציג עדויות ממה שמתרחש בלולי תרנגולות וזה יושב לי בראש.. קשה לי להאמין לאכזריות האנושית ופתאום אני קולט כמה אני תורם לזה כצרכן.
אני עדיין אוכל ביצים.. אבל זה לא יוצא לי מהראש.
היתה לך אהבה השבוע?:
לא היתה לי אהבה השבוע. וגם לא סקס או כל דבר שקשור בזה. אבל כן הצהרתי בפני האיטלקי על הדברים שאני מרגיש ובקשתי ממנו להניח לי לנפשי כדי שאוכל להתקדם הלאה לבד.
הוא שוב לא היה מוכן, וביקש ממני שלא נפסיד את הכימיה המיוחדת שיש לנו אחד עם השני ושאין לנו עם אנשים אחרים.
אני מרגיש שהוא תוקע אותי, והנוכחות שלו בחיים שלי מונעת ממני להתלהב מכל בחור מקסים אחר שנקרה בדרכי. ונקרו בדרכי מספיק גברים חמודים שספגו דחיה ממני פשוט כי לא הצלחתי להתלהב.
אם היה מדובר בסתם איטלקי חתיך ומסנוור, הייתי ממשיך הלאה מזמן. אבל הוא מתעקש להשאר בקשר. וכל הודעה שלו משמחת אותי.. כבר יותר משנה..
אז הסכמתי לא להתנתק, מתוך כבוד אליו.. אבל אני שוב אנסה להתנתק לאט לאט, מבלי להכריז הכרזות.. ואולי הפעם זה כן יעבוד.
הסקת מסקנות מהשבוע החולף:
מזג האוויר הזה הוא מושלם לזוגיות.
מה דעתך על קעקועים? (אוהב, לא אוהב, עשית אחד, בן זוג עם קעקוע?)
אני קצת פאנט בכל מה שקשור בגוף.
מאז ומתמיד שנאתי קשקושים על העור. כבר מגיל קטן הייתי שוטף את הידיים מהר אם בטעות הצבעים היו מלכלכים אותי, ואהבתי את הגוף שלי נקי לחלוטין מכל דבר צבע שלא צריך להיות שם. גם כשמכרים שלי היו מבקשים ממני לכתוב להם על הגבס, אני הייתי נוזף בהם שהם היו צריכים להשאיר את זה נקי.
(היו לי תסביכים גם שצבע העור השחום שלי הוא מלוכלך, וניסיתי לשפשף אותו מעצמי במקלחת..
אבל זה היה בגיל קטן מאוד, והפסיכוזה הזו נעלמה ככל שהתבגרתי.)
תמיד לא אהבתי קעקועים. יש אנשים שבאמת זה מחמיא להם, ואפילו קצת סקסי.. אבל תמיד חשבתי שזה מיותר, ואני מטבעי סוגד לגוף חלק מציורים מיותרים.
לא תהיה לי בעיה לצאת עם מקועקע.. ואפילו יצאתי עם אחד שיש לו הרבה קעקועים. בעיני זה לא אידאל היופי אבל כמו שלי יש עגיל באוזן שכולם לא אוהבים חוץ ממני, אז אני איכשהו מבין חובבי קעקועים.
כן תהיה לי בעיה עם בחור שמקעקע את עצמו מתוך קפריזה שטותית.. כי בעיני זה מעיד על טפשות.