סיכום שבוע....

aשרון

New member
סיכום שבוע....

בכללי מ 1 עד 10 (10 הטוב ביותר)- איך עבר השבוע שלך ?

הדבר הטוב שקרה :

הדבר הרע או המבאס שקרה :

משהו שעשית עבור עצמך השבוע :

שיר שהתנגן לך בראש השבוע :

מאכל השבוע שלך :

משקה השבוע שלך :

סרט / ספר / סדרת TV /
בלוג ביוטיוב שראית-קראת השבוע :

היתה לך אהבה השבוע ? :

הסקת מסקנות מהשבוע החולף :

סופ"ש נעים שקט ורגוע

מסכם

בכללי מ 1 עד 10 (10 הטוב ביותר)- איך עבר השבוע שלך? 9
הדבר הטוב שקרה: לא היה משהו מיוחד. אבל היה שבוע טוב סך הכל

הדבר הרע או המבאס שקרה: נהיה פה קררר

משהו שעשית עבור עצמך השבוע: הלכתי למסג'

שיר שהתנגן לך בראש השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=Mzybwwf2HoQ אני מת על איך שהיא רוקדת ומת על השיר

מאכל השבוע שלך: אכלתי את ההמבורגר הכי טוב אי פעם. בשר רך עם גבינה כחולה ובייקון. OMG

משקה השבוע שלך: יין כרגיל

סרט / ספר / סדרת TV /בלוג ביוטיוב שראית-קראת השבוע: קראתי מאמר משעמם על חוק בינלאומי אם זה נחשב

היתה לך אהבה השבוע?: כן

הסקת מסקנות מהשבוע החולף: הכי טוב להיות מפונק

סופ"ש נעים שקט ורגוע

סיכום שבועי שלי

מ 1 עד 10 אני אומר 8 הדבר הטוב שקרה לי השבוע הוא : החלפתי את הנייד בסמארטפון חדש.הדבר המבאס שקרה : שהביאו לי מכשיר פגום וייקח שבוע לפחות עד שאקבל מחיר חדש מהניילון.
משהו שעשיתי עבור עצמי השבוע : החלפתי משקפי שמש רגילות למשקפי שמש + ראייה, והשינוי גרם לאושר.שיר שהתנגן לי בראש השבוע : השיר "אבא נשמה" של איציק קלה.מאכל השבוע שלי : פשטידת בשר כבש עם בצק מתוק.משקה השבוע שלי הוא : יין אדום מרלו.ספר מעניין שקראתי השבוע : "סקסי", שזהו סיפורו של תלמיד בית ספר תיכון הנענה לבקשת המורה שלו לטרמפ ברכב הפרטי כאשר המורה הנשי מכשיל את התלמיד ועוד תלמידים במבחנים הבית ספריים, והתלמיד בדמות הראשית בספר מחליט להתלונן על המורה שלכאורה ביצע בו מעשים מגונים באותו לילה של הטרמפ על מנת להתנקם במורה.אהבה שהייתה לי השבוע : לעצמי נחשב ? (המבין יבין)
הסקת מסקנות מהשבוע שחלף : להפסיק להתחשב רק באנשים אחרים ולהתחיל לדאוג גם לדברים שחשובים לי.שיהיה לכולנושבוע טוב !

ברוך הבא

אז המורה ניצל לבסוף מהתביעה האכזרית או לא? נשיות אינה בהכרח סמן להומואיות. אתמול נשאלתי על ידי שניים חמודים אם אני הומו, שאלתי למה? כי יש לך עגיל. בהחלט קפיצה זריזה למסקנות.

כן לגמרי ... אני חושב שבאופן כללי

בחיים בהרבה מצבים אנשים אוהבים להדביק תוויות מסוימות אחד על השני, כי ככה יותר קל לזכור אותם. אני חושב שזה דבר שלא נכון לעשות מכיוון שאם תשים לב שאחרי תקופה ארוכה שאתה מכיר בן אדם חדש, כל מה שחשבת עליו בדקות הראשונות מתחלף במהירות רבה. לכן אסור לשפוט אנשים!

ואגב הסוף של הספר אם אינני טועה

הוא שהמשטרה מזהה את אותו תלמיד כמי שפיתח עלילת שווא נגד המורה ...

Acoustic 3

New member
עוד סכמ"ש

בכללי מ-1-10 (כש-10 הטוב ביותר) - איך עבר השבוע שלך?
עבר בסדר. 6.
הדבר הטוב שקרה:
קבלתי את האייפון 6 היפה וסופסוף יש לי טלפון שבאמת עובד.. לפני האייפון 6, הייתי כועס על כל הודעה שהיו שולחים לי.. כי זה הצריך ממני להתעסק בטלפון וזה היה קשה מאוד.
הדבר הרע או המבאס שקרה:
פציעת אימון שהרסה לי את כל הסופ"ש. בנוסף, לראשונה מאז ילדותי, מצאתי את עצמי במקום חדש שבו אין לי חברים - אבל הפעם, אין לי עניין ליצור חברים. ואני אפילו די מתקשה בזה.
אני אף פעם לא מתקשה ליצור חברים.. אני אדם בעל ביטחון ויש לי חוש הומור לרוב. אבל הפעם, פשוט מצאתי את עצמי חסר כל עניין באותה קבוצה שאני מוכרח לבלות איתה זמן רב. אני מקווה שיהיה בסדר.
משהו שעשית עבור עצמך השבוע:
אני מנסה לחשוב ואני לא כל כך מוצא. אני באמת לא יודע. רק האייפון 6 עולה לי בראש.
שיר שהתנגן לך בראש השבוע:
לינק מצורף. מי שמבין קצת ספרדית יכול להבין למה אני אוהב
.
מאכל השבוע שלך:
שניצל.

משקה השבוע שלך:
קולה.

סרט/ ספר/ סדרת TV/ בלוג ביוטיוב שראית-קראת השבוע:
השבוע הלכתי לקולנוע עם חבר טוב שלא הפסיק להציק לי בנושא בנות וזוגיות. כבר רציתי לצעוק לו שאני פאקינג אוכל בתחת. רק שיעזוב אותי. בסוף הסתפקתי בלסתום את הפה מדיבור ולפתוח אותו כדי לאכול את האוכל הטעים שהזמנו. ראינו אח"כ את הסרט "דרקולה - ההתחלה". וממש ממש אהבתי. אני בהחלט אצפה בהמשך.
היתה לך אהבה השבוע?:
לצערי, לא הרגשתי אהבה רומנטית לאדם אחר השבוע. עוד לצערי, אדם אחר כן הרגיש אותה אלי ואני נאלץ לשבור את ליבו.
הסקת מסקנות מהשבוע החולף:
אם לא אלמד להשקיע חזק ולהקריב את החופש שלי בשנים הקרובות - לעולם לא באמת אהיה חופשי.

אחרי סופ"ש ארוך בעין-הוד

בכללי מ 1 עד 10 (10 הטוב ביותר)- איך עבר השבוע שלך ? כהרגלי שבועותיי - 8-9
הדבר הטוב שקרה : סוף שבוע בעין הוד [ אם כי זו תהיה פעם אחרונה]

הדבר הרע או המבאס שקרה : לא קרה

משהו שעשית עבור עצמך השבוע : השפם שלי מתמלא

שיר שהתנגן לך בראש השבוע : השיר הזה - ים השיבולים, הגבעתרון

מאכל השבוע שלך : מרק חומוס חריף, עגבניות, נטיפי בשר

משקה השבוע שלך : מים

סרט / ספר / סדרת TV /
בלוג ביוטיוב שראית-קראת השבוע : צ'ארלס טיילור, פרשנות ומדעי האדם

היתה לך אהבה השבוע ? : בהחלט. חזרתי מהגליל, הרמתי טלפון, והאש הגיע, מוכן ומזומן.

הסקת מסקנות מהשבוע החולף : אין כמו סופ"ש שקט מנותק ממחשב, אינטרנט.

כמו נטיפי בצק

בשר טחון מעורבב עם ביצה, נזרק למרק רותח או נוזל רותחבחתיכות קטנות, ויוצר צורה של טיפה [נטיף
].

סיכום

בכללי מ 1 עד 10 (10 הטוב ביותר)- איך עבר השבוע שלך ? 7
פיטרו השבוע אנשים מהמחלקה שלי וסגרו אותה, אותי ועוד שניים שנשארו העבירו למחלקה אחרת אבל נשארנו באותם התפקידים.

הדבר הטוב שקרה : גשם, גשם, גשם

הדבר הרע או המבאס שקרה : הלכתי חזרה הביתה, ומכונית התיזה עליי צונאמי של מים. אבל אני בכל זאת משוגע על חורף.

משהו שעשית עבור עצמך השבוע : א. צהריים טעימהההה בחומוסייה מדהימה....

שיר שהתנגן לך בראש השבוע : אם יש לך שמש...

מאכל השבוע שלך :
הזמנתי לעצמי צלחת חומוס עם טחינה, פיתות חמות, צ'יפס חם וכמה סלטים בצד.
לשבת בחומוסייה קטנה ביום גשם ולהתפנק ככה, זה אחד הדברים הכי טובים.

משקה השבוע שלך : מים, ספרייט.

ראית-קראת השבוע :
כתבות הסופ"ש במוסף 7 ימים, ראיון עם מאיה בצלאל (שחקנית), והתכנית הקומית החדשה 'היהודים באים' שעולה בשישי הקרוב בערוץ 1.

היתה לך אהבה השבוע ? : לאאא

הסקת מסקנות מהשבוע החולף
: אני אוהב חורף, אבל רוצה לפחות שיהיה שעון קיץ כדי שיחשיך יותר מאוחר. קצת באסה שחושך כבר בשעה 5 .

למעלה