סיכום שבוע....

aשרון

New member
סיכום שבוע....

בכללי מ 1 עד 10 (1 הגרוע ביותר)- איך עבר השבוע שלכם ?

הדבר הטוב שקרה :

הדבר הרע או המבאס שקרה :

פאדיחה שקרתה לך השבוע :

סרט / ספר / סדרת TV / בלוג ביוטיוב שראיתם-קראתם השבוע :

היתה לכם רומנטיקה השבוע (או משהו בנושא אהבה) :

מאכל השבוע שלכם :

משקה השבוע שלכם :

הסקת מסקנות מהשבוע החולף :

לסיום : שאלת מחקר סוציולוגית - האם אנחנו לבד או שיש עוד מינים חוץ מהאנשות ביקום?

שיהיה סופ"ש שקט ורגוע.... ובעיקר לשמור על החיוך

מסכם......

בכללי מ 1 עד 10 (1 הגרוע ביותר)- איך עבר השבוע שלכם ? 5, אתם יודעים ככה ככה....

הדבר הטוב שקרה : התעוררתי משנת היופי שלי, לכוס קפה טוב, ולסקייפ עם אהובי האיטלקי.

הדבר הרע או המבאס שקרה : ההסלמה הארורה הזאת עם החמאס. די כבר שירגיעו, לא נמאס להם.

פאדיחה שקרתה לך השבוע :
שעות הערב, אני מדבר בטלפון, הולך על מדשאה גדולה, פתאום משום מקום הממטרות מתחילות לפעול ואני תופס ריצת אמוק לשביל כדי לא להירטב (יותר מדי).

סרט / ספר / סדרת TV / בלוג ביוטיוב שראיתם-קראתם השבוע : ראיתי את גודזילה החדש, סרט מעפאן וחרא ומאכזב מאוווווודדדדדד....

היתה לכם רומנטיקה השבוע (או משהו בנושא אהבה) : היה סטוץ וזהו, היה טוב הסטוץ ושנינו קבענו להיפגש שוב מתישהוא.

מאכל השבוע שלכם : שווארמה בפיתה + טחינה + כדורי פלאפל בצד. היה משגע.

משקה השבוע שלכם : בירה לבנה קרה אחרי שהסטוץ הלך, זה היה בדיוק במקום.

הסקת מסקנות מהשבוע החולף : כדי להרגיש טוב, אני לא צופה במהדורות החדשות בטלוויזיה אלא מתעדכן דרך האינטרנט במה שקורה.

לסיום : שאלת מחקר סוציולוגית - האם אנחנו לבד או שיש עוד מינים חוץ מהאנשות ביקום?
ברור שאנחנו לא לבד, מי שחושב ככה לא ממש מבין איפה הוא חי.

גובילי

New member
מסכם גם, אחרי הרבה זמן... :)

בכללי מ 1 עד 10 (1 הגרוע ביותר)- איך עבר השבוע שלכם ? כשלעצמו, השבוע שלי היה 10. אם לוקחים בחשבון את המצב- טיפה פחות.

הדבר הטוב שקרה : נגמרו מועדי ב'- סוף סוף חופש אמיתי!!! קולולולו

הדבר הרע או המבאס שקרה : די מובן מאליו, לא? אני בכלל די מבואס מכל העניין הזה. שייגמר כמה שיותר מהר.

סרט / ספר / סדרת TV / בלוג ביוטיוב שראיתם-קראתם השבוע : "חטא על סף ביתך" ששידרו בטלוויזיה. קלאסי
כמו כן בזכות הפורום (אני חושב ששרון פרסם) נחשפתי לבלוג של marke miller ביוטיוב.

היתה לכם רומנטיקה השבוע (או משהו בנושא אהבה) : טרם. בתקווה שבקרוב :)

מאכל השבוע שלכם : שקשוקה!!! סוף סוף למדתי מהטוב ביותר (אבוש) איך מכינים!

משקה השבוע שלכם : מים. או תה?

הסקת מסקנות מהשבוע החולף : שייגמר כל המצב החרא הזה כמה שיותר מהר. נראה לי שזה ממצה את הכל, לא?

הייתי רוצה להאמין שאנחנו לא לבד. משום מה קשה לי קצת לחשוב ככה...

שיהיה לכולנו שבוע שקט ונפלא :)

בדיקה 1, 2, 3

בכללי מ 1 עד 10 (1 הגרוע ביותר)- איך עבר השבוע שלכם ? בהתקפי חרדה בלתי פוסקים - 5

הדבר הטוב שקרה : אני בחופשה

הדבר הרע או המבאס שקרה : תשוקות הבקר נפגעו בגלל אזעקות, נפילות מלכות בלי סוף

פאדיחה שקרתה לך השבוע : התרככות פתאומית באמצע מציצה

סרט / ספר / סדרת TV / בלוג ביוטיוב שראיתם-קראתם השבוע : לא צופה בבלוגים ביו-טיוב, משעממים ומטופשים מרביתם

היתה לכם רומנטיקה השבוע (או משהו בנושא אהבה) : תמיד יש רומנטיקה, אפילו התאהבות בתבשיל חצילים היא רומנטיקה

מאכל השבוע שלכם : פאיאהנ עם שרימפ'ס

משקה השבוע שלכם : מים מהברז

הסקת מסקנות מהשבוע החולף : שביביהו מטורף לגמרי, שרק סכנות אורבות לנו כל עוד הוא ראש הממשלה

לסיום : שאלת מחקר סוציולוגית - האם אנחנו לבד או שיש עוד מינים חוץ מהאנשות ביקום? - רק על כדור הארץ [ יקום] ישנם בלי עין הרע מספיק מינים שאינם אנושות.

Same Boy

New member
מסכם :)

בכללי מ 1 עד 10 (1 הגרוע ביותר)- איך עבר השבוע שלכם ? התחיל שוב העניין עם האזעקות אז חופש אין ממש אבל בסדר אני מניח.

הדבר הטוב שקרה : שנגמרו מועדי ב' והתחיל החופש

הדבר הרע או המבאס שקרה : שכל שנתיים אותו תרחיש חוזר והחופש נדפק לי

סרט / ספר / סדרת TV / בלוג ביוטיוב שראיתם-קראתם השבוע:
הלב הרגיל
מומלץ בחום.

מאכל השבוע שלכם: בוטנים אמריקאים

הסקת מסקנות מהשבוע החולף: המבצע הזה צריך להיגמר כמה שיותר מהר.

לסיום : שאלת מחקר סוציולוגית - האם אנחנו לבד או שיש עוד מינים חוץ מהאנשות ביקום? בטח שיש.

למעלה