סיכום שבוע .. :)

בר דותן

New member
סיכום שבוע .. :)

שיר השבוע: שיר השבוע של אפרת: אלבום השבוע: סרט\סידרת השבוע: איך עבר השבוע בלימודים/עבודה? הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: הדבר הפחות טוב: התחדשות השבוע: תקווה לשבוע הקרוב: מה עושה בסוף השבוע: הבן אדם שעשה לך את השבוע: חוק השתיקה, משפיע עליך ? מה דעתך על החוק:

אריה31

Member
מנהל
מסכם

שיר השבוע: אם לא נגור ביחד - שלמה ארצי http://www.youtube.com/watch?v=vVS2mBnHnZo שיר השבוע של אפרת: - אלבום השבוע: לילה לא שקט - שלמה ארצי סרט\סידרת השבוע: סרוגים איך עבר השבוע בלימודים/עבודה? עבר בקלות הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: הייתי ביום רביעי בכדורסל בדיוק כמו שאני רוצה - מנהיג ומלא אנרגיות הדבר הפחות טוב: הפסדתי אתמול הרבה בהימורים
התחדשות השבוע: - תקווה לשבוע הקרוב: לחזור להרוויח בהימורים מה עושה בסוף השבוע: נח, קצת עובד, הולך לבית כנסת, רואה סרטים הבן אדם שעשה לך את השבוע: בחואה מקסימה בעבודה שמעולם לא החלפנו מילה, אבל הצפייה בזיו פניה עושה לי טוב
חוק השתיקה, משפיע עליך ? כעיתונאי ללא ספק, אבל עוד לא הבנתי אותו לגמרי מה דעתך על החוק? הדיעה שלי חלוקה

בר דותן

New member
זיו פניה .. זה תמיד

מזכיר לי את אביב גפן חחח הימורים ? באיזה סכומים מדובר ?

(על האביב גפן - זיו פניה)

הרגת אותי, כי זה בדיוק מה שחשבתי כשקראתי את זה.

אריה31

Member
מנהל
כי היופי שלה הוא בפנימיות

אני לא מכיר אותה בכלל, אבל רואים על הפנים שלה שהיא בן אדם טוב ורגיש הפסדתי 80 דולר, אבל אל תדאג זה הסכום שהרווחתי לפני כן:)

ady18

Well-known member
מסכמת

אפרת לא שמעתי לא של אפרת: בואי ונתיר רונית שחר תוכנית:אחת אפס אפס\בית ספר למוזיקה עבודה : כרגיל לא משהו מיוחד. בינוני. הדבר הטוב:יום כייף עם אמא+שופינג \הזמנתי לאפרת.ו פחות טוב :עייפות התחדשות שופינג: שני זוגות מכנסי ספורט \מעיל\ 4 סריגים . משהו שמצפה לו הופעה\סרט סוף שבוע: סרט בקולנוע\הופעה של מתי כספי:) הבן האדם: החבר. לא משפיע ולא ממש הבנתי הרבה על החוק.

בר דותן

New member
הסכמ"ש שלי .. מיוחד מתמיד :)

שיר השבוע: מלאך - אביב גפן \ שיר הסמרטוטים אביב גפן שיר השבוע של אפרת: | אלבום השבוע: אביב III סרט\סידרת השבוע: אןי איך עבר השבוע בלימודים/עבודה? האמת שמאוד בעייתי המון בעיות בעבודה בימים האחרונים הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: נועה ! :) חברה חדשה הדבר הפחות טוב:הבעיות בעבודה התחדשות השבוע:נועה :) תקווה לשבוע הקרוב:אין משהו מיוחד מה עושה בסוף השבוע:חברים ומקווה מאוד לראות את נועה הבן אדם שעשה לך את השבוע:נועה חחח חוק השתיקה, משפיע עליך ?זה משפיע על זכות הדעה החופשית .. גורם לסתום תפה מה דעתך על החוק:חוק מטומטם וחסר תועלת לא מבין מה חשבו לעצמם שהעבירו אותו

ליאן 162

New member
יאאאאאאאאאאאאאאא

מזל טוב בר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני ממש שמחה בשבילך:) בהצלחה!=]

אריה31

Member
מנהל
עכשיו מובן למה שאלת מי עשה את השבוע חחח

ואני מאוד שמח בשבילך בר
תעשה עם נועה חיים ותפרסם כשיבוא לך תמונה שלכם ביחד:)

בר דותן

New member
אני לא כל כך אוהב להיצטלם אז לא ניראלי שיהיה

בקרוב אבל עם הייה אני יעלה .. תודה רבה.. =]

ליאן 162

New member
מסכמת

שיר השבוע:LEGO HOUSE- אד שירן ויש עוד שיר שבוע של כריסטינה פרי- A THOUSAND YEARS שיר השבוע של אפרת:מלאכים אלבום השבוע:אין סרט\סידרת השבוע:אין איך עבר השבוע בלימודים/עבודה?קשה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע:חזרתי להיות בקשר עם חברה שגרה רחוקק הדבר הפחות טוב:לימודים התחדשות השבוע:גידים חדשים למחבט טניס תקווה לשבוע הקרוב:רק שיעבור החודש הזה כברררררררררררר ב-25/12 המבחן מה עושה בסוף השבוע:לומדת הבן אדם שעשה לך את השבוע:יעל (החברה...) =P חוק השתיקה, משפיע עליך ?לא יודעת על מה מדובר=S מה דעתך על החוק:

אריה31

Member
מנהל
אופס, הבנתי לא נכון

כי כתבת על חברה שגרה רחוק ואחר כך כתבת על יעל, חשבתי שהחברה שגרה רחוק זו מישהי אחרת אז זו באמת יעל! אגב היא דתייה נכון? חוץ מזה, למה הפסקת להיכנס למסנ' מיכל?

למעלה