סיכום שבוע!

Francine1

New member
סיכום שבוע!

שיר השבוע: שיר השבוע של אפרת: קליפ השבוע: זמר\להקת השבוע: אלבום השבוע: סרט\סדרת השבוע: בילוי מיוחד: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הדבר הכי פחות טוב: התחדשות השבוע: גאוות השבוע: משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: תיכנונים לסוף השבוע: סמיילי שמאפיין את השבוע: שיר\שורה משיר שלא יצא(ה) לכם מהראש השבוע: תמונת השבוע (אם יש :)): היום ערב יום כיפור... איזו חשיבות יש ליום הזה עבורכם? האם אתם נוהגים לבקש סליחה רק ביום כיפור\נותנים לה משמעות מיוחדת ביום הזה? אתם צמים\לא צמים? ואם כן, מאיזו סיבה? איפה תהיו בחג הסוכות? [לא חול המועד, החג עצמו. ביום רביעי] צום קל לכולם, שבת שלום, גמר חתימה טובה, מה שתרצו (; סתם. אני אוהבת את כולכם, בחיי. מצטערת שנעלמתי טיפה מהפורום בזמן האחרון.

אריה31

Member
מנהל
מסכם

שיר השבוע: עטוף ברחמים - ריטה אלבום השבוע: ימי התום - ריטה סידרת השבוע: Terra nova מומלץ מאוד!!! בילוי מיוחד: הלכתי לסרט עם הידידה הכי טובה שלי ביום ההולדת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הברכות הרבות שקיבלתי הדבר הכי פחות טוב: כאבי בטן במהלך השבוע התחדשות השבוע: מסך חדש למחשב במקום זה שלפתע שבק גאוות השבוע: הצלחה בהימורים משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: שאצליח לעמוד בעומס בעבודה תיכנונים לסוף השבוע: נוסע לחבר לכל החג, את זמני אבלה בבית הכנסת, בהליכות עם החבר בחוץ ובשינה סמיילי שמאפיין את השבוע:
תמונת השבוע: מתוך הסרט המדהים "חצות בפריז" שראיתי פעם שנייה כבר היום ערב יום כיפור... איזו חשיבות יש ליום הזה עבורכם? לפני יום כיפור זה זמן טוב לטהר יחסים בין בני אדם, יום כיפור מתאים לטהר את עצמנו, אבל כדאי לקחת החלטות קלילות כי כבר במוצאי החג חוזרים לשיגרה זה זמן האם אתם נוהגים לבקש סליחה רק ביום כיפור\נותנים לה משמעות מיוחדת ביום הזה? ביקשתי סליחה משלושה אנשים שפגעתי בהם במסגרת עבודתי, שלושתם בסדר איתי אתם צמים\לא צמים? ואם כן, מאיזו סיבה? אני צם כי זו אחת המצוות בתורה שמתאימות לחיים שלי, אני גם חושב שצום זה דבר שמטהר ועוזר לחשוב על הדברים האמיתיים איפה תהיו בחג הסוכות? [לא חול המועד, החג עצמו. ביום רביעי] הולך עם ההורים שלי לארוחת חג בסוכה במלון כפר המכביה גמר חתימה טובה לכולם וסליחה אם פגעתי במישהו/י

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר של אפרת:לראות את האור לא של אפרת :השיר של איתי\בך לא נוגע איה כורם סדרה:צבא העם בילוי מיוחד:הופעה של איה כורם בבית של אחד מהפורום\קומנה שלה והזמין אותנו. דבר טוב: ידיד שלא פגשתי הרבה זמן וראיתי אותו. התחדשות: אבא קנה לי מסך מחשב יותר גדול כמתנה , וקניתי לי חולצות. פחות טוב:סניפי בלוקבסטר באזור נסגרו:( ,אורי סלונים נפטר ז"ל. משהו שרוצים: לראות כמה אנשים. סופ"ש:סרטים בבית לא יוצאת וישנה , ומחשב ואולי אקרא קצת . לא צמה לא מאמינה כן מבקשת סליחה. יום רביעי חופש אין מושג כנראה משפחה \ משהו בסגנון לא מיוחד ביינתים אין משהו מיוחד אבל אולי ישתנה נראה מה יהיה.

bali

New member
מנהל
../images/Emo260.gif עונה נה נה

שיר השבוע: הללויה בביצוע המדהים והמצמרר של ג'ף באקלי ז"ל שיר השבוע של אפרת: לא יצא לי לשמוע שירים שלה השבוע. קליפ השבוע: הללויה של ג'ף באקלי. זמר\להקת השבוע: שלושה ניחושים, מתחיל ב ג'
אלבום השבוע: GRACE של... ג' סרט\סדרת השבוע: מצטרפת לאריה עם "חצות בפריס". סרט נהדרררר. בילוי מיוחד: השקט של היום הזה עושה טוב. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אמא שלי חזרה מחו"ל אחרי כמעט חודש. הדבר הכי פחות טוב: רק דברים גדולחים כאלה של העולם המשתגע. התחדשות השבוע: מתנות מדליקות מצרפת - תיק מדליק, שוקולדים משובחים מאד של פושון... וגם מלא עגילים חמודים שקניתי לעצמי. גאוות השבוע: אתמול הייתי עם סבתא שלי בטיפול בבי"ח והרגשתי ממש וב שאני יכולה לעזור לה ולתמוך בה. בקטנה - הצלחתי במבחן טעימות קשה שעשו לי, והוכחתי שוב שיש לי חוש טעם מאד מפותח ומדוייק
משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: להספיק את כל הסידורים שתכננתי, ושיהיה ערב חג נחמד. תיכנונים לסוף השבוע: מכיוון שזה סופ"ש יום כיפור, אצלי זה אומר סרטים, ספרים, מוסיקה ואינטרנט. סמיילי שמאפיין את השבוע:
שיר\שורה משיר שלא יצא(ה) לכם מהראש השבוע: maybe there's a God above, but all I ever learned from love was how to shoot somebody who outdrew you... משפט מאד חזק... קצת עצוב... בתרגום חופשי - אולי יש אלוהים למעלה, אך כל מה שלמדתי מאהבה זה איך לירות במי שהקדים אותי... תמונת השבוע (אם יש) :): לא עולה לי בראש משהו מיוחד... היום ערב יום כיפור... איזו חשיבות יש ליום הזה עבורכם? האמת שליום כיפור אין משמעות בעיניי. רק הזדמנות לשקט. האם אתם נוהגים לבקש סליחה רק ביום כיפור\נותנים לה משמעות מיוחדת ביום הזה? לא מאמינה בסליחות לפי תאריך קבוע. זה לא מבצע "בקש סליחה קבל מחילת עולמים". כשמרגישה צורך להתנצל, עושה את זה בלי קשר ליום X או Y. אתם צמים\לא צמים? ואם כן, מאיזו סיבה? לא צמה, מאותה סיבה שלא מבקשת במיוחד סליחה. לא מאמינה בעינוי הגוף והנפש. איפה תהיו בחג הסוכות? [לא חול המועד, החג עצמו. ביום רביעי] כנראה שאצל אמא שלי, אבל זה לא סגור עדיין. צום קל לכולם, שבת שלום, גמר חתימה טובה, מה שתרצו (; מצטרפת לאיחולים.

bali

New member
מנהל
ראיתי את הסרט בסינמטק עם ידיד שלי

היה פשוט מקסים, וגם לשנינו להתגעגע לפריס

bali

New member
מנהל
וגרם* כמובן... ואגב...

ראית את הסרט "מה שעובד" של וודי אלן? סרט מצויין על מערכות יחסים.

bali

New member
מנהל
הסרט מלפני שנה בערך, חדש יחסית ../images/Emo13.gif

Francine1

New member
נצל"ש - חבר'ה, שוב חלמתי על אפרת חחח

זה היה חלום ממש אמיתי :( חלמתי שנסעתי באוטובוס והיא ראתה אותי [היא זיהתה אותי!] והתיישבה לידי והתחלנו לדבר, ובכוונה פיספסתי את התחנה שלי כדי שאוכל להמשיך לדבר איתה והייתה לנו שיחה ממש טובה על מוסיקה והופעות והתדמית שלה ועל זה שגם אני מוסיקאית, ואמרתי לה שהיא נהדרת בעיניי והיא חייכה וחיבקה אותי וזה היה מוזר כי התנהגנו כמו שתי חברות טובות. קמתי בתחושה שזה באמת קרה ואז קלטתי שזה היה רק חלום :(

אריה31

Member
מנהל
מאחל לך עופרית שהחלום יתממש, ולא בקרוב../images/Emo3.gif

סתם, הלוואי שתכירו כמה שיותר מהר ותהיו בקשר חח הנקודה המעניינת בעיני בחלום זה שאמנם אתן נפגשות באקראי, אבל הקשר ביניכן הוא לא של זמרת-מעריצה אלא של שתי מכרות! ואגב שימי לב שהמשפט 'היא זיהתה אותי' הוא רק בגדר פרשנות ב-חלום את לא חשבת לעצמך: 'היא מכירה אותי'. ידעת שאתן מכירות

Francine1

New member
חח ואי, נכון!

זה באמת מעניין.. אולי זה מעיד על כך שאני לא רוצה\אוהבת להתנהג כמו מעריצה מול זמרים\אמנים שאני אוהבת, וזה דיי נכון. ונכון, לא חשבתי על זה :)

למעלה