סיכום שבוע

sp400

New member
סיכום שבוע

שיר של קרן : שיר כללי: משהו טוב שקרה: משהוא מבאס שקרה : משהו לשתף: מאכל השבוע: בילוי השבוע: למי אתם מעניקים
אלבום שני צדדים למטבע רוכשים או לא?

sp400

New member
מסכם

שיר של קרן : איתי. שיהיה לנו בית ואם אלה החיים שיר כללי: תיהיה לי אהבה. Straight away של דוד. וסוף שבוע בפריז-חורשים עלו בקורס משהו טוב שקרה: אין משהו במיוחד חוץ משהכרתי משהי מדהימה וחברה אמיתי. המלצה שלי. תמצאו אחת כזו ותיהיו מאושרים משהוא מבאס שקרה : סיום הקורס נדחה בשבוע משהו לשתף: החברים של נאור- קורע מאכל השבוע: מקדונלס בילוי השבוע: יום כיף בבריכה לכל הטייסת למי אתם מעניקים
לעדי לכבוד היום הולדת אלבום שני צדדים למטבע רוכשים או לא? יש מצב

I מ י ר ב I

New member
סכמ'ש מוקדם...

שיר של קרן :אא'ה שיר כללי:הכאב הזה של הראל סקעת ולו יהי של דויד לביא(אני מאוהבת בו!) משהו טוב שקרה:השבוע הזה היה לי תענוג... משהוא מבאס שקרה:כמה חברים שהיו עצובים...אבל הכל בסדר. משהו לשתף:לכו להופעה של שלמה ארצי! חובה! מאכל השבוע:פתיתים בילוי השבוע:למרות שעוד לא הייתי,ההופעה היום!! למי אתם מעניקים
-עדי,עוד אחד לאוסף אלבום שני צדדים למטבע רוכשים או לא? לא נראה לי...

sp400

New member
עדיף מוקדם מאשר מאוחר לא

אני שמח שעבר עלייך שבוע טוב

sp400

New member
לי היה נחמד מקווה ששבוע הבא ישתפר

נסיים את הקורס ואפסיק להתגעגע, לבית

ofree15

New member
סכמ"ש אחרי מלא זמן שלא סכמ"שתייי ../images/Emo23.gif

שיר של קרן : אם אלה החיים, שמעון השכן, במכונית ליד הים.
שיר כללי: עוד אח אחד, שיר נחמה, שירת הסטיקר, מספרים- הדג נחש. אהבתיה- שלמה ארצי. שירה- מירי מסיקה.
משהו טוב שקרה: סיימתי בשלום שנה של הדרכה, מחנה קיץ מטורף שחזרתי ממנו אחרת לגמרי. קיבלתי לפטופ חדש מתנה ליומולדת, הכרתי לעומק מישהי ש"הכרתי" במשך שנה והיא מדהימה פשוט, ודברים מתחילים להסתדר פתאום..
משהו מבאס שקרה : נפל לי האסימון שזה סוף, השמיניסטים עוזבים, שנה חדשה, תפקיד חדש ומלחיץ יותר.. וגיליתי פנים חדשות של חברה שבאמת אהבתי..
משהו לשתף: אני הולכת להופעה של הדג נחש ביום שישי!! מי היה מאמין..
ואני עושה יומולדת נסיכות ביום שבת.. השלמת פערי ילדות
מאכל השבוע: פסטה וסלט- אוכל של מחנה..
בילוי השבוע: מחנה קיץ, יום עבודה בשבט.. ולאכול גלידה עם חברה שלא ראיתי שניםם
למי אתם מעניקים
? לכולם! התגעגעתי כל כך!!
סופ"ש מעולה ורגוע לכולם!
אלבום שני צדדים למטבע רוכשים או לא?

NaniBani

New member
לגמריי עצוב:( אני בכיתי במפקד פרידה...

ובחיים לא חשבתי שאני אגיע למצב כזה! אני מחכה כבר לשמינית שלי חחחח.. זה נראה אדיר להיות שמיניסטים:)

ofree15

New member
אני מתה מפחד מהשמינית שלי..

אני רוצה לרכז בשמינית שלי.. ואני מפחדת.. בינתיים אני בשביעית ויש לי עוד זמן.. מה שבטוח השמינית תהיה שנה מאושרת, קשה ומאתגרת.. עצובה בעיקר.. לעזוב מסגרת שגדלתי בה 7 שנים ואחרי השמינית זה יהיה כבר 9 שנים.. זה מטורף.. עכשיו יש לי את הזמן שלי.. להשפיע על השבט שלי.. ולתת מעצמי כמה שיותר..

עונה....

שיר של קרן : כל היתר חולף(חודשיים כבר לא שמעתי ת'שיר) שיר כללי: האלבום החדש והמצוין של איה כורם...כ"כ לייק!!! משהו טוב שקרה: ההופעה הערב,לראות אתכם,האלבום של איה משהוא מבאס שקרה :אמממממ החום הזה?! משהו לשתף: כלום...ממליץ לקנות את האלבום של איה מאכל השבוע: בוופל בלגי.....נפתח גלדיריה חדשה בקניון..צריך לטעום לא?! בילוי השבוע: בע"ה הערב בהופעה.... למי אתם מעניקים צב: למירב ועדידי
אלבום שני צדדים למטבע רוכשים או לא? אין צורך..... תהנו כולם...וניפגש חלקנו הערב

מסכם

שיר של קרן : לשם שיר כללי:ללכת
משהו טוב שקרה: בשעה טובה נגמרו מועדי א משהוא מבאס שקרה :אני לא יודע אם זה מבאס אבל גילתי שיש לי יותר מידי זמן פנוי רק יומיים חופשיים ואני כבר משתגע לא נורא מראשון חוזרים ללימודים (מועדי ב) ולאחר מכן עבודה
(צרות של עשירים:)) משהו לשתף: כן לנקות כל יום את החדר זה לא כיף ומראה קצת על אובססיה לא
-: D מאכל השבוע: שניצל בילוי השבוע: ברור שההופעה הלילה למי אתם מעניקים לאחותי ( איך היא סובלת אותי בבית אלוהים יודע :)) אלבום שני צדדים למטבע רוכשים או לא? כנראה שלא

ady18

Well-known member
מסכמת

יותר מדי לרוץ אחרי הארנב אלונה דניאל\ספינותה נורית גלרון משהו טוב השלמתי עם ידיד\השלמתי שעות שינה משהו מבאס קצת מחשבות נשהו לשתף: מאוד שמחה על מה שקרה בכוכב נולד מאכל השבוע:נתחוני עוף בלימון ודבש\סביח לא חושבת שאקנה בילוי: יום הולדת לידיד...

shay012302

New member
בקשת האימייל של הזמרת...דחוף!

מ'קורה חבר'ה? גם אני, כמו כולם "נדבקתי" במחלת קרן פלס..:D אם לא הבנתם, זה אומר שגם אני חולה על השירים שלה וכל זה.. רציתי לשאול אתכם, אם יש למישהו במקרה את האימייל של הזמרת המדהימה הזאת? למיטב הבנתי, יש אפשרות כזאת לשלוח לה מייל ישיר ככה שהיא בטוח תקרא אותו, ולא כמו דף מעריצים בפייסבוק, שהעניין נשאר לא ידוע. תודה מראש חבר'ה, ושבת שלום!! ;)

I מ י ר ב I

New member
אתה יכול לנסות לשלוח למייל

שמצורף בסוף הטור של קרן בידיעות. בהצלחה!

למעלה