סיכום שבוע

נטע5909

New member
סיכום שבוע

שיר השבוע: שיר השבוע של אפרת: קליפ השבוע: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הדבר הפחות טוב: גאוות השבוע: התחדשות השבוע: סמיילי שמאפיין את השבוע: מאכל השבוע: בילוי השבוע: ראיתם את ההופעה אתמול?? איך היה?? מה עדיף הופעה באינטרנט או רגילה??

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע: סלאמת זהבה בן שיר של אפרת שאתה בא הדבר הטוב מתנה לחג מהורים והעבודה לחג\חברים ומי שרציתי זכתה בתוכנית של איל גולן גאוות השבוע-אני והחבר שנה ושלוש חודשים התחדשות : בלנדר מתנה מהורים מאכל:קיש פטריות\זוקיני ממולא בילוי:חברים רגיל

אריה31

Member
מנהל
השבוע שלי

שיר השבוע: When the rain begins to fall - jermain Jackson & Pia Zadorra שיר השבוע של אפרת: כמו שזה היה קליפ השבוע: שיר השבוע שלי http://www.youtube.com/watch?v=q5jJiGQAG_0&feature=fvwrel הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אני בקשר טלפוני עם ליאם
הדבר הפחות טוב: כואב לי הגרון גאוות השבוע: כתבות נחמדות בעיתון התחדשות השבוע: אין סמיילי שמאפיין את השבוע:
מאכל השבוע: ענבים בילוי השבוע: לא היה לי זמן לבלות ראיתם את ההופעה אתמול?? איך היה?? מה עדיף הופעה באינטרנט או רגילה?? אי אפשר להשוות להופעה רגילה

נטע5909

New member
מסכמת

שיר השבוע:why-katelyn tarver שיר השבוע של אפרת:לא ממש שיר אבל לכבוד ההופעה אווה מריה קליפ השבוע:ראיתי כ"כ הרבה אני לא יכולה להחליט הדבר הכי טוב שקרה השבוע:חופש :))) הדבר הפחות טוב:החלקתי ושיפשפתי חזק את המרפק גאוות השבוע:התמודדות יפה עם מכשול מאוד גדול שהיה לי קשה להתמודד איתו אבל התגברתי עליו התחדשות השבוע:בגדים לליל הסדר סמיילי שמאפיין את השבוע: תחילת השבוע:
סוף השבוע:
מאכל השבוע:קרפ צרפתי שאני וחברה שלי הכנו בעצמנו ברוב כישרון בילוי השבוע:לצאת עם חברים..... ראיתם את ההופעה אתמול?? איך היה?? מה עדיף הופעה באינטרנט או רגילה?? פעם ראשונה שראיתי הופעה בפיג'מה
אבל אי אפשר להשוות לרגיל. חשבתי גם שזה יהיה יותר ארוך

אריה31

Member
מנהל
לדעתי גם אפרת היתה יכולה להופיע עם פיג'מה חח

טוב נו זה לא נראה טוב, אבל כאילו זה לאינטרנט חח אני סקרן מאוד לדעת נטע באיזה מכשול מדובר
תרגישי גם את טוב

נטע5909

New member
תודה ../images/Emo140.gif

סתם הרבה דברים שחברה מאוד טובה שלי עשתה שמאוד פגעו בי ופחדתי לדבר איתה על זה, אבל בסוף הצלחתי וזה מה שחשוב :)

ליאן 162

New member
סיכוםםם

שיר השבוע: נתן גושן- כל מה שיש לי שיר השבוע של אפרת: מצעד הגאווה קליפ השבוע: - הדבר הכי טוב שקרה השבוע: חופש!!!! הספקתי לעשות כל כך הרבה דברים!!! הדבר הפחות טוב: היו לי תיגבורים 3 ימים של החופש..חחחח גאוות השבוע: אני מתנדבת בעמותת "לתת" לכבוד חג הפסח התחדשות השבוע: צמיד מאילת שחברה קנתה לי סמיילי שמאפיין את השבוע:
מאכל השבוע: אקטימל נחשב? =] בילוי השבוע: אנחנו יוצאים הערב כמה חברים לפארק:) ראיתם את ההופעה אתמול?? לא איך היה?? מה עדיף הופעה באינטרנט או רגילה??

אריה31

Member
מנהל
איך אני יכול לתרום?

אם עדיין לא מאוחר כל הכבוד כמובן שאת מתנדבת למרות שאת עסוקה מאוד בלימודים אהבתי מאוד את מצעד הגאווה בהופעה של אפרת

בר דותן

New member
=]

איזה כיך שיש אנשים כמוך .. שעוזרים ותורמים כמה שאפשר :) את מדהימה ובקשר לחופש .. זה גם טוב .. העיקר קצת חופש

Francine1

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: Secret - The Pierces שיר השבוע של אפרת: לא שמעתי אותה השבוע.. קליפ השבוע: Friday - Rebecca Black XD הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ממ אין משהו מיוחד. אבל סוף סוף סיימתי לערוך את התמונות שצילמתי ביום כוראוגרפיה של השכבה שלי, והעליתי לפייסבוק
[בדיליי של שבועיים חח] הדבר הפחות טוב: שאני לא מספיקה לעשות את כל מה שאני צריכה גאוות השבוע: תמונות שצילמתי
התחדשות השבוע: נעליים ב100 ש"ח מחנות יד שניה D: סמיילי שמאפיין את השבוע:
מאכל השבוע: קיורטוש חח זה ממש טעים! בילוי השבוע: תל אביב, היום עם חברה, וסרט אתמול עם חברים
ראיתם את ההופעה אתמול?? איך היה?? מה עדיף הופעה באינטרנט או רגילה?? לצערי לא ראיתי.. אבל אני חושבת שתמיד עדיף הופעה רגילה

למעלה