סיכום שבוע

נטע5909

New member
מסכמים את השבוע

שיר השבוע: שיר השבוע של אפרת: קליפ השבוע: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הדבר הפחות טוב: תגלית השבוע: השבוע היו המון טקסי פרסים (למי שעוקב) מרוצים??? סמיילי שמאפיין את השבוע משהוא שבא לכם להוסיף שבת שלום לכולם

אריה31

Member
מנהל
השבוע שלי

שיר השבוע: מול הר סיני - להקת הנחל http://www.youtube.com/watch?v=BHuZFHl7CG8 שיר השבוע של אפרת: לא שרע לי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אחיינית שלי היפהפייה והמקסימה נגה התחתנה (היא בת 22)
הדבר הפחות טוב: בעיות שקיימות בתוכי עלו וצפו השבוע היו המון טקסי פרסים (למי שעוקב) מרוצים??? לא אוהב את הטקסים האלו סמיילי שמאפיין את השבוע
משהוא שבא לכם להוסיף: השבת אני ברעננה, יש שבת שבע ברכות של אחיינית שלי, ואני מתארח אצל משפחה שאני מכיר

ady18

Well-known member
השבוע שלי:

שיר השבוע קופסאת צבעים-עופרה חזה של אפרת: בום טראח: עשה בילוי בסינמה סיטי +הסרט התייר הרס:כאבים ברגל+חבישה קצת והיום השתפר ועדין צריך להיות במעקב לראות שלא מתנפח .. לא רואה את הטקסים .

rechan

New member
קופסת צבעים

אני לא מאמין שנזכרת בשיר הזה. כל הכבוד על כך שהצלת אותו מתהומות השיכחה.

Mrs Brightside

New member
השבוע שלי

שיר השבוע: Adele-Someone Like You‬ Kanye West and many more-All of the lights‬ שיר השבוע של אפרת: לא היה כזה
קליפ השבוע: Kanye West and many more-All of the lights הדבר הכי טוב שקרה השבוע: שופינג
הדבר הפחות טוב: שהוא היה משעמם ממש? תגלית השבוע: האלבום החדש של אדל
השבוע היו המון טקסי פרסים (למי שעוקב) מרוצים??? מאוד..אני אוהבת:) מחכה לאוסקר בקוצר רוח! סמיילי שמאפיין את השבוע

Francine1

New member
השבוע שלי

למרות שהתחיל שבוע חדש כבר..
שיר השבוע: crazy little thing called love - queen שיר השבוע של אפרת: כמו שזה היה קליפ השבוע: Erlkonig - schubert חחחח הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ההפגנה נגד גזענות שהשתתפתי בה אתמול הדבר הפחות טוב: תגלית השבוע: מסתבר שאני מסוגלת לבלות 16 שעות מחוץ לבית ולא להרגיש חח השבוע היו המון טקסי פרסים (למי שעוקב) מרוצים??? הממ האמת שלא יצא לי לראות כי כל פעם זה בשעות מאוחרות\: אבל היום האוסקר!! סמיילי שמאפיין את השבוע:
משהוא שבא לכם להוסיף:

אריה31

Member
מנהל
אף פעם לא מאוחר../images/Emo13.gif

באמת תהיתי למה לא סיכמת השבוע מה היתה מהות ההפגנה ומי השתתף בה?

Francine1

New member
זו הייתה הפגנה נגד גזענות

בעקבות האירועים האחרונים. למשל, לפני שבועיים נדקר ערבי בירושלים בידי כמה צעירים רק כי הוא דיבר ערבית. השתתפו בה האמת המון צעירים מהמון תנועות: תנועת תרבות, השומר הצעיר, השמאל הלאומי, שלום עכשיו ועוד כמה. היו גם מבוגרים, יצא לי לצלם קצת.

Francine1

New member
האמת שלא

אבל חברים שלי אמרו לי ש"תנועת תרבות" (שהיא חדשה יחסית) נשמעת כמו תנועה שתתאים לי, אני אבדוק את העניין

למעלה