סיכום שבוע

נטע5909

New member
סיכום שבוע

שיר השבוע: שיר השבוע של אפרת: קליפ השבוע: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הדבר הפחות טוב שקרה השבוע: ביום שני היה את יום השנה הלועזי חגגתם אותו בצורה כל שהיא?? סמיילי משאפיין את השבוע: מאכל השבוע: משהוא שבא לכם להוסיף: שבת שלום

אריה31

Member
מנהל
השבוע שלי

שיר השבוע: רוח צפונית - עפרה חזה http://www.youtube.com/watch?v=VeQMYXcnk1I שיר השבוע של אפרת: אה אה אה הדבר הכי טוב שקרה השבוע: מצב הרוח עלה בצורה משמעותית הדבר הפחות טוב שקרה השבוע: פגעתי בידידה וירטואלית ביום שני היה את יום השנה הלועזי חגגתם אותו בצורה כל שהיא?? מעולם לא חגגתי ולנטיין דיי סמיילי משאפיין את השבוע:
מאכל השבוע: אבוקדו משהוא שבא לכם להוסיף: אני חושב שיורם זק חייב לעוף מ"האח הגדול" אחרי האמירה המחרידה לפני שבוע שבת שלום

Francine1

New member
לדעתי..

יורם זק לא צריך לעוף מהאח הגדול. זה יקרה בסופו של דבר (כי איך לא), אבל הוא לא צריך לעוף משם. הוא צריך לפרסם התנצלות פומבית ולמשל עכשיו הוא יצא לחופשה. אני לא מצדיקה את האמירה שלו, שהייתה מחרידה, אבל אני יכולה לומר לך שבכל יום לפחות כמה נשים בישראל חוות אמירות כאלה, על ידי סתם גברים שעוברים לידן ברחוב או הבוסים שלהן או הידידים, אף אחד לא עוצר אותם, וגם אי אפשר. המקרה של יורם ודנה לא שונה ממקרים אחרים. בנוסף הוא גם לא אמר לה את זה ישירות, אלא עשה את זה בבדיקת סאונד. שוב, אני לא מצדיקה את האמירה, רק מציינת עובדה. בקיצור, יורם זק התנהג כמו הרבה מאוד גברים בישראל, וחבל שכך. רק בגלל שהוא חלק מתוכנית מאוד נצפית גורמת לכולם להתרכז דווקא בו, כשיש עוד הרבה אחרים.

אריה31

Member
מנהל
התנצלות על מה?

על זה שבגלל תקלה טכנית, השאלה הסקסיסטית הזו שודרה בלייב?! הרי כבר פורסם שהוא נהג לשאול את השאלות הנוראיות האלו, ככה בצחוק "האח הגדול" זו תוכנית פופולרית מאוד ומן הסתם גם משפיעה מאוד (ואולי חבל שכך, אני אגב הפסקתי לראות), לכן התבטאות כזו עלולה רק להגדיל את התופעה שציינת עופרית

Francine1

New member
את זה לא ידעתי

אני בכלל לא רואה האח הגדול. שמעתי על זה בעיתונים ומדיבורים בין אנשים. יש משהו במה שאתה אומר..

אריה31

Member
מנהל
זהו שגם אני ניזון מאותם מקורות

אפילו לא טרחתי לראות את האמירה האומללה הזו אין לי שום דבר נגד יורם זק, מה שמרגיז אותי שאנשים לוקחים את זה בצחוק ואח"כ מתפלאים שאנשים מתבטאים בצורה כזו ואח"כ גם מנסים לבצע את אותם דברים... לדעתי זו צביעות!!!

Francine1

New member
הם לא מודעים לעצמם

בגלל שזה נהפך לדבר שבשגרה, נניח לשרוק למישהי ברחוב. מבחינתי זו תחושה דוחה. אנשים כבר לא מתייחסים לזה, לוקחים את זה בקלות, ואז כשקורה משהו כמו המקרה של יורם זק או אונס כלשהו הם קופצים. אבל לצערי על כל מקרה אונס שמתפרסם יש הרבה מאוד שלא.. זו בהחלט צביעות.

אריה31

Member
מנהל
../images/Emo45.gif זו בדיוק דעתי../images/Emo13.gif

לא יודע למה אבל הנושא הזה חשוב לי מאוד מצד אחד, נורא מפריע לי שבחורות הן אובייקט מיני מה שגורם לבחורים לשרוק להן ברחוב, לזרוק אמירה סקסיסטית ובמקרה החמור זה מוביל לאונס... מצד שני, מפריע לי לא פחות שחלק מהבחורות מובילות למצב הזה בתגובות אוהדות ובלבוש חושפני בבחינת "לפני עיוור אל תשים מכשול"

עומר XD

New member
אפשר לדעת מה הוא אמר?

אני עוקב אחרי השיחה שלכם ומעניין אותי לדעת מה הוא אמר בכלל חח..

ady18

Well-known member
השבוע...

שיר השבוע מעבדות לחרות אריק איינשטין ויצחק קלפטר מלאכים הדבר הטוב ירדתי במשקל \שופינג קבלתי מתנות והחבר הדבר הפחות טוב:מחשבות לא חיובות ולחץ מאכל השבוע: עוגת ביסקווטים

ady18

Well-known member
אממ

סתם הכרתי חברה חדשה והתקשרה עלי וקצת התביישתי בשיחה בעבר הייתי אחת שמתביישת בשיחות טלפון חשבתי שזה חזר לי כנראה התרגשתי ולא הייתי במקום נוח לדבר ככה לפחות מקווה שלא חזר הפחד ימים יגידו...

Francine1

New member
מסכמת :)

שיר השבוע:Opeth - In My Time Of Need שיר השבוע של אפרת: תמיד כשאתה בא קליפ השבוע:Lotus Flower - Radiohead הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הופעתי בצוללת הצהובה ברסיטל של מישהי, והיה ממש מעולה
בנוסף גם חידשתי קשר עם חברה שמזמן לא דיברנו הדבר הפחות טוב שקרה השבוע: מצברוח ירוד בכללי ביום שני היה את יום השנה הלועזי חגגתם אותו בצורה כל שהיא?? חחח לא. סמיילי משאפיין את השבוע: :-| מאכל השבוע: הקאפקייקס שהכנתי לידיד שלי לכבוד יום ההולדת שלו :p משהוא שבא לכם להוסיף: "היום הבנתי שאני אלוהים" "איך זה קרה?" "טוב, התפללתי, ופתאום גיליתי שאני מדבר לעצמי"

למעלה